Şimdi Ara

Sorun işlemcide mi yoksa başka bişeyde mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar işlemci sıcaklığı boşta 30-35 derece arası, oyundayken 50-55 ama bilgisayar kapanıyor sorun nerde olabilir? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Diğer sıcaklıklarda sorun olmasın? Aynı sorun bende de vardı, kuzey köprüsü çok ısınıyordu ama sensörü olmadığı için programlar göstermiyordu. Kuzey köprü soğutucusuna el değmiyordu. Sonuçta kart iade alındı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıcaklık normal.
    quote:

işlemci sıcaklığı boşta 30-35 derece arası, oyundayken 50-55
  • Sıkıntı nerde olabilir peki internette psu bozulmuş olabilir falan yazıyodu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 81melih54 -- 11 Eylül 2015; 14:09:50 >
  • oklawa kullanıcısına yanıt
    O dediğinin ne olduğunu bilmiyorum
  • Islemciniz ekran kartiniz poweriniz tam olarak nedir ekran karti sicakliklarina baktinizmi

• İşlemci İntel Core i7 3770, ekran kartı NVIDIA GeForce GTX 760, güç kaynağıda Thermaltake lp-700al2nh 700w, ekran kartı sıcaklığı da 41 derece gözüküyor bi program indirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 81melih54 -- 11 Eylül 2015; 14:18:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu bir sorun mudur?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gpu z ile bakarmisiniz oyun icinde kart yine bu derecelerde ise power veya anakartta sikinti olabilir
    Elinizeki power guc olarak yetsede litepower serisinden markanin en vasat serisinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *666* -- 11 Eylül 2015; 14:27:04 >
  • Aynısı bendede olmuştu sorun işlemci soğutucusunun bacaklarının tam oturmamasından kayanaklanmıştı

• fatihmutlu06 F kullanıcısına yanıt
    Ama öyle olsa yanar işlemci şuan 33 derece gayet normal, sorunu şimdilik şöyle çözdüm , bilgisayarım-özellikler-gelişmiş sistem ayarları-başlangıç ve kurtarma ayarlarından otomatik olarak yeniden başlat ı kapattım.
  • *666* kullanıcısına yanıt
    Gpu z ile baktım zaten internette bulduğum normal değerlerde şuan sıcaklığı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.