selamlar herkese.. arkadaşar ttnetin hediye olarak dağıttığı pikatel combomax modemi kullanıyorum 1mb baglantı hızına sahibim rapidshareden indirme yaparken max. 70kbsn hızla indiriyorum.bir başkasının modemini aldım geldim buda ttnetin hediye olarak dağıttığı air ties rt102 model modemi ancak onunla da indirme yaparken max. 40-50 kbsn olarak indirdim (iki modemde de aynı rapid linkleri indirildi..) bu rapid linklerini başka bir arkadaşımın ücretli olarak satın aldığı getz marka modeminin kurulu olduğu gene aynı 1mb bağlantısında 108 kbsn kadar çıktığını gördüm bu sorun neden kaynaklanmaktadır pikatel combomax için bir şeyler yapılamaz mı benimde 108kbsn olarak indirme yapmam mümkünmüdür. ayrıca denetim masası/ağ bağlantılarım/internet bağlantısı sag tıklayıp durum dediğimde pikatel takılıyken hız bölümünde 650kbsn diyor ancak aynı işlemi air ties için yaptığımda 314kbsn demekte..
bilgileriniz ve yardımlarınız için teşekkür ederim saygılar.
öncelikle bende arkadaşın gibi getz marka modem kullanıyorum. İndirme hızı sadece modemden kaynaklanan birşey değildir.İndirdiğin kaynaga,indirirken kullandıgın programa falan filan.Direk modemde suç aramak yanlıştır.Ben torrentte rekor olarak 159 yapmıştım.Rapid de 105 ten aşağıya inmiyor.Uzun süredir emule kullanmıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: speedman
öncelikle bende arkadaşın gibi getz marka modem kullanıyorum. İndirme hızı sadece modemden kaynaklanan birşey değildir.İndirdiğin kaynaga,indirirken kullandıgın programa falan filan.Direk modemde suç aramak yanlıştır.Ben torrentte rekor olarak 159 yapmıştım.Rapid de 105 ten aşağıya inmiyor.Uzun süredir emule kullanmıyorum.
denetim masası/ağ bağlantılarım/internet bağlantısı sag tıklayıp durum dediğimde pikatel takılıyken hız bölümünde 650kbsn diyor ancak aynı işlemi air ties için yaptığımda 314kbsn demekte..
bu durum modemleri her değiştirdiğimde aynı bundan önce kullanmış olduğum datron rta1320 marka modemde denetim masasında bahsedilen yerde 1mb yazıyordu ne 650kbsn ne de 314kbsn
hattindada problem olabilir mesela rt-102 de arayuzune ulasorda ilk cikan sayfada sifreden sonra bş tablo vardir orda 3. sirada adsl hizi yazar upload ve download bunlarin standart 256/1024 olmasi lazim sende ise bu degerlerden dusuk ttneti ara derim hattini kontrol etsinler