Sistemi yaklaşık bir ay önce toparladım. Bu oyun bana kafayı yedirtecek. g-sync sayesinde kırılma durumu yok gayet net fakat oyunda akıcılık yok. Bazen çok iyi , bazen ise "fps drop" diyorlar sanırım ufak ufak takılmalar özellikle şehirlerin içerisinde veya dümdüz dağda koşarken v.s sorun yaşıyorum. Aynı sisteme sahip arkadaşım kaymak gibi oynuyorum diyor , sorun ne olabilir? internet hızım 20 mbit fiber , windows ve ekran kartı ayarlarında denemedik şey kalmadı.
Güç ve enerji ayarları Sistemi performansa çekme Bios ve driver updateleri Oyun ayarları en düşükte. Nvidia ayarları aşağıdaki gibi.
Parçalarda v.s mi sorun var diye msi afterburn ile oyun sırasında aldığım fotoğrafta şöyle;
Sizce sorun ne olabilir arkadaşlar? Oyun optimizasyonunda mı yoksa bende mi?
O sistemle 144hz alamazsın bu oyunda ondan dolayı akıcılık arama pek 75hzde açıp dene oyunu
quote:
Orijinalden alıntı: Crypdeth
O sistemle 144hz alamazsın bu oyunda ondan dolayı akıcılık arama pek 75hzde açıp dene oyunu
80 ve 60 hz var düşük olarak , 60 çöp gibi duvarlar falan çok fazla kırılma oluyor. 80 dede 144 ile verdiği performanstan ayrı bi şekilde farklılık göremedim. Witcher 3 ultra ayarlarda 0 donma ve kasma ile oynuyorum gerçekten çok ilginç.
LadyAmerica
kullanıcısına yanıt
Hocam pubg hariç her oyunu sıkıntısız oynarsınız zaten pubg çıksın ondan sonra bu oyunlarla karşılaştırabiliriz şimdilik optimizasyondan kaynaklı gözüküyor
quote:
Orijinalden alıntı: Crypdeth
Hocam pubg hariç her oyunu sıkıntısız oynarsınız zaten pubg çıksın ondan sonra bu oyunlarla karşılaştırabiliriz şimdilik optimizasyondan kaynaklı gözüküyor
Büyük ihtimalle öyle hocam , yoksa ram mi ilave edeyim , ssd mi değiştireyim , format mı atayım , kart mı bozuk? diye diye kafayı yedirtecek oyun bana :) En iyisi idare etmek şimdilik. Teşekkürler yorum için
Bu oyun belleği emiyor resmen. Bir tane daha ram alırsan güzel olur.