Bildirim
sorun var
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Sorun herşeyden kaynaklanabilir.Ama mouse da sapmalar falan demiştin galibağa Harddisk.Tabi bu sadece bi tahmin.Harddisk hakkında bilgi verirsen bi yorum yapabiliriz.
Bunun yanında oyunlardaki donmalar takılmalar Yüklediğin driver ile ilgilide olabilir.Bunlar hakkında detaylı bilgi verirsen yardımcı olabiliriz. -
dostum buyuk ıhtımalle serdarkekik inde deıgı gıbı drıverlardan kaynaklanıyor olabılır ama sen genede ne yaparken ne hatası verıyor tam bı acıklama getırırsen belkı bı cozum bulunabılır...!!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ameofonte -- 9 Temmuz 2006; 17:10:46 > -
eyvalah akadaşım sorun şu internet üzerinden oynanan warcraft oyununda artı diger bi kac oyunda kasmalar yani takılmalar oluyor.. bir saat düzgün calışıyor sonra takılıyor. oyun tamamen takılmıyor ama donuk donuk oynuyor.. reset atınca düzeliyor.. harddisk 250gb sata.. seagate ... bide cpu ısısı 38 derceden 43 derceye cıkıyor.. blki diyorum ısın madan ama warcraft eski bi oyun makinyi bukadar kasması olası degil.. sorun nedir anlamış deilim...yardım -
başta düzgün çalışıp sonradan takılmaya başlıyorsa ekran kartın çok ısınıyor olabilir, onun ısısına bakdın mı? -
Ekran kartının ısısına bak ya da kasayıda açıp fanın dönüşüne bakabilirsin birde temizleme imkanın varsa temizle bir süre bilgisayar çalıştıktan sonra böyle bir sorunun olması tamamen ısıya dayalı -
bana kalırsa 1600pro sorunlu forumdada bırcok kısı bu karttan dert yanıyodu -
VGA biosunu yenile.Bios yenilenmesi ile birçok kişi sıkıntılarından kurtuldu x1600prolarda -
buyuk ıhtımalle atı 1600 pro x2 512 mb sorun olabılır. sen yenı drıverları yukle ekran kartının ısısına bır bak olmadı yedek bı kart bul tak bıde ole dene bıde dıyorumkı ne kadar dogru olabılır bılmıyorum ama adslde bı sorum olabılırmı yanı sorunu sadece ınternette oyun oynarkenmı yapıyor yoksa sıngle oyun oynarkende yapıyormu belkı modem asırı ısınıyorsa olabılır yanı...!!!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X