Şimdi Ara

**SORUN YARDIM PLS **

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ben 1329 u Yüklüyemiyorum Yükleme Doluyor Extraict Failed Mi öle bişi Yazıor Bende Direk Girmeyee Çalışıyorum Bu seferde This Failes Has Been Damage Dior NE yapMam Gerek Yardım EderSeniz Sewinirim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeweRim -- 3 Haziran 2006; 7:33:42 >

• lol heç bi fikrim yok
  • Ya yardım edecek Yokmu Allah için biri yardım etsin ......
  • Extracted failed ya da extraction failed diyebilir o zaman bilgisayarı yeniden başlat knightı sil yeniden yükle o zaman düzelir. Kullanılan dosyaların üstüne patch yükleyemiyor.
  • Bu Seferde oyuna girerken This Failes Has Been Damage Dior Allahım Çıldıraacam Biri Çözümünü bilmiyormu yaw bu sorunun........
  • cevap yokmuuuuu ?
  • ko yu sil we enbaştan yükle başka çözümü yok
  • Yaptım zaten arkadaşım yaw ... Olmuyor Bu Sorun öncedende vardı bende yaptım ama nasıl yaptım hatırlamıyorum .................
    Biri YARDIM ETSİN.. PLSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

• skill bug yapmaya çalıştın mı hiç yeni skill bug çıktı yapılıyo ama en kücük bi hatada ko dan oluyosun
  • Alakası yok ya Öncedende oLmuştu Bu Ama YaptmıŞtım NaSıL ama Unuttum ......
    Skill Bugda Yapmadım ayRıca....
  • Anlaşılan KimSe yarDım edemİCek Bana
  • Yaw hiç bilgisi olan yokmu ....... ??
  • update yaptigin Patch ler bilgisayarinda acilamamis

su sekilde dusun Zipli gibi dosyalar gelior ve PC ne gelince aciliyorlar ve upfdate deki dosyalarini okuyamior sistem Update lerini sil ve yenide update yap .
  • NasıL Hedef Bul A giriyoRum ... Ama orda Patchler yok .. Nerde bulacam Söyleybilirmisin ..
  • The File Has Been Damgeyi biliyorum Oyunu Kaldır Sonra Gene yükle
  • knight ı sil yeniden yükle %80 olur
  • Kaçtır öyle yapıoyorum ama olmuyor yaw ... Sil - yükle bıktım artık 10 kere silip yükledim olmuyorrr...
  • Sen bidaha sil yükle derim :P
  • Sil Ve Yeniden Yükle Den Başka önerilerinizi bekliorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.