Şimdi Ara

Sorunlu muyum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 10.sınıfa gidiyorum.Liseli vs. diye dalga geçecek olanlar lütfen mesat atmasınOkuduğum lisede 1 haftalık çıkmalar vs. durumları çok oluyorSınıf arkadaşlarım 9.sınıflara giderek sınıf sınıf dolaşarak kendilerine sevgili arıyorlarYaşıtımız kızlarda kendilerinden büyük olan erkeklere ilgi duyuyorlarBen bu kişileri gördükçe açıkcası acıyorum öncedende mi böyleydi yoksa bu durumlar yenimi başladı.Öyle öte beriyle fazla ilgilenen bir tip değilim.Sizce sorun bendemi her zaman böyle miydi ?

• Ne yani sen şimdi karşı cinse ilgi duymadığını mı söylüyorsun? Ötesine berisine çok bakmışsın aksine. Madem kızlar çıkıyor millete bakıp acıyacağına git birşeyler yaşa. Bu körpelik dönemlerinde kazanacağın tecrübeler ileride sana yardımcı olur insanları tanımada.
  • Okul değil başka bir yer sanki.
    Sevgili arıyorlar ne ya?
    Okulu merak ettim. Biz burda alt dönem kızlarla tanışmamışız adamlar baya yardırmışlar.
  • Sorun sende degil ... bende
  • hangi liseye gittiğine bağlı .
  • yoo ne sorunu olcak
  • olur öyle şeyler ergenlikte bu işler şans işi doğuştan gelen seni diğerlerinden az da olsa farklı kılan düzgün bir tip lazım.
    Ben 2 sene boyunca arkadaşım yok diye bunalımda gezdim.Şimdi çok rahatım.Çünkü ne kadar boş şeylerle ilgilendiğimi,aslında ne kadar anlamsızca şeyler uğruna kendime boş yee acı çektirdiğimi fark ettim.Şimdi kitap okuyorum.Psikolojik araştırmalar yapıyorum.Üniversite sınavına hazırlanıyorum.Haftada 1 defa sinemaya gidiyorum(tek başıma).Seneye kısmetse Ege Psikoloji'deyim inşallah.
    Karakter meselesi takma kafana...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lisede böyle olur ciddi birşey çıkmaz adamlarda gününü geçirek kız arıyorlar heves alıyorlar işte
  • Bi arkadaş karşı cins ilgi vs karıştırmışNe alakası var yani ben sadece yapmacık olaylara karşıyım okulda havan olsun diye bununla gez bununla dolaş olaylarına karşıyımOkudum okul anadolu lisesi
  • Bende 10.sınıftayım kızlar parası olanlar gezerler ya da böyle şov yapanlarla tipin olsa da işe çok yaramaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozuyuk32

Bende 10.sınıftayım kızlar parası olanlar gezerler ya da böyle şov yapanlarla tipin olsa da işe çok yaramaz

liseli kız veya ergenler saf olurlar o çağda para pek onemli değildir fazlada düşünmezler sınıfın yada okulun yakışıklısına zaten hepsi iş olur köfteyi üni yıllarının sonunda koca ararken çakarlar okey...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 29 Eylül 2011; 17:37:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

Orijinalden alıntı: bozuyuk32

Bende 10.sınıftayım kızlar parası olanlar gezerler ya da böyle şov yapanlarla tipin olsa da işe çok yaramaz

liseli kız veya ergenler saf olurlar o çağda para pek onemli değildir fazlada düşünmezler sınıfın yada okulun yakışıklısına zaten hepsi iş olur köfteyi üni yıllarının sonunda koca ararken çakarlar okey...

Doğru söyledin.

Birde bunun level atlaması var. Herkezle herşeyi yaşarlar olmadı iş hayatına atılırlar ekonomik özgürlüğü sayesinde istediklerini alırlar zaten bizim türk erkekleride g.t kaldırmada üstüne yok her kıza gereğinden fazla değer verirler. bu sefer yapmacık ve sadece sevişmek üzerine olduğunu farkedip 30 lu yaşlara gelip gerçek sevgi bunalımına girerler paranın sevgi getirmediğini görüp bu sefer yuva kurma yoluna ilerlerler.

Bununla birlikte efendi hoşgörülü hanımhanımcık olup fazla hatun görmemiş bir keko aramaya kalkarlar.

Kendini ona kabullendirip kakaladı mı ohh gelde tatlı hayat yaşa gitsin.

Konunun dışına çıktım ama herkez böyle olmasada azımsanmıcak kadar böyle kadınlar var.

Burda bekaret konusu devreye giriyorki o ayrı bi tarrışma konusu.

Bazı yaşa gelmiş kadınlara evlilik diyin başka bi şey demiyin kendilerini kakalıcak birilerini her yaşta ararlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.