bende 6600 var ve dışa ses vermeye yarayan hoparlör patladı aslında sen çızırtılıydı ama iy duyulabiliyodu.O parçayı değiştirdim Şimdi sen telefonu kulağına dayayınca tam duyuluyo.Nedir bu telin sorunu.6600 a 6230 hoparlörü gibi güçlü bi höparlör takılırmı yani çalışırmı? birde bu telefonların sesini yükseltmek için bişey yapıyolarmış telin dışına hoparlör mü ne takıp sesi yükseltiyolarmış bende bi forumda duydum ne dir o olay nasıl bişey. Lütfen cevaplarınızı bekliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Halil_3200
bende 6600 var ve dışa ses vermeye yarayan hoparlör patladı aslında sen çızırtılıydı ama iy duyulabiliyodu.O parçayı değiştirdim Şimdi sen telefonu kulağına dayayınca tam duyuluyo.Nedir bu telin sorunu.6600 a 6230 hoparlörü gibi güçlü bi höparlör takılırmı yani çalışırmı? birde bu telefonların sesini yükseltmek için bişey yapıyolarmış telin dışına hoparlör mü ne takıp sesi yükseltiyolarmış bende bi forumda duydum ne dir o olay nasıl bişey. Lütfen cevaplarınızı bekliyorum
O bişi takılıyo dediğin şey Samsung telefonlara takılıyo...
hayir samsunglardan bahsetmiyor arkadas ngage hoporloru takiliyor ama hem kaliba oturmuyor ele yapilan bi islem oldugu icin kalibin arkasi kiriliyor bant gibi seylerle telefona tutturuluyor sonra uyduruk bir kalipla kapatiliyor ustelik sarji cok asaltiyor ama ses gerceketen guclu cikiyor tavsiye etmem tamamen gereksis bisi onun yerine senin sorunun hoporlorun titreyemeyeceksekilde yerine oturmus olmasi kulagina dayayinca bastirmis oluyosun temassislik veya titresim sorunu cosuluyor bu kolayca yaptirilabilir 10 dk lik bi islem ama garanti kapsaminda yaptirirm kiyamam 5 milyonuma diosan 1 ay beklersin benden solemesi