Şimdi Ara

Sorunlu Xbox360 oranı %3 den az...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 400 bin tane satılan konsolların sorunlu olanlarının oranı %3 den az olarak acıklandı...Buda yüklü miktarda sürülen, high-end elektronik ürünlerde oldukça başarılı bir oran olarak telaffuz ediliyor...Bu konuda açıklığa kavuşmuştur heralde

http://www.joystiq.com/entry/1234000283070553/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterchief -- 2 Aralık 2005, 17:40:23 >

• Bence rezalet ötesi bir oran.
  • İlginç elinde istatistiki, kaynağa dayanan başka veriler varsa paylaşırmısın, bilgimiz olsun...
    Rezalet ötesi dediğine göre vardır bir sebebi
  • quote:

Orjinalden alıntı: masterchief

İlginç elinde istatistiki, kaynağa dayanan başka veriler varsa paylaşırmısın, bilgimiz olsun...
    Rezalet ötesi dediğine göre vardır bir sebebi

korayg yeni nickin çok yakışmış
  • quote:

400 bin tane satılan konsolların sorunlu olanlarının oranı %3 den az olarak acıklandı...Buda yüklü miktarda sürülen, high-end elektronik ürünlerde oldukça başarılı bir oran olarak telaffuz ediliyor...Bu konuda açıklığa kavuşmuştur heralde

Senin tebrik ediyorum kardeşim

Nedir bu Xbox düşmanlığı harika cihaz bence yaa DEHŞET bişey

• hala oran bekliyoruz arkadaşdan, rezalet ötesiymiş madem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterchief -- 2 Aralık 2005, 21:03:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

Senin tebrik ediyorum kardeşim
    Nedir bu Xbox düşmanlığı harika cihaz bence yaa DEHŞET bişey

Fesatlıktantır...
  • koray

%3 lük oran makul gibi gözükse de beni düşündüren bi konu. nedeni ise resmi olarak satış yapılmayan türkiye ki kullanıcıların durumu ne olacak.amerikada'kiler hemen iade edebilirler ya biz....
    ben arkadaşıma getirtiyorum amerikadan , ya hatalı çıkarsa alet ben nereye iade edicem......

ki ayrıca ben %3 lük oranın da cok yüksek oldugunu düşünüyorum çünkü elktr. sanayiinde hata oranı %1'in altındadır
  • chris nereden çıkardın %1 in altını hocam ?
    %3 kesinlikle başarıdır ve oda adaptör sorunu düşün.Konsollardan daha sorunda çıkmadı...
    Elektronikte ben %10 biliyorum makul oranı

Sorunlu çıkarsa ne olur ? Bu herşeyde var. Diyelim foto makina aldın yurtdışından yada saat vs, arızalı çıktı ne yapacaksın ? Adamlar burada resmi satış yapmadıktan sonra birşey diyemeyiz.
    Deneyerek alınacak artık..Xbox dada, PS2 dede olabilir aynı dert..Bundada bir fark yok
  • ya bu dunyanin her yerinde aynidir ilk seride herzaman sorunlar cikma olasiligi bu hersey icin gecerli...saniyormusunuzki PS3 ciktigi zaman hic sorun olmayacak olacak yeni uretilen seylerde herzaman sorun cikma ihtimali yuksektir.. hatta PS2 dede adaptor sorunumu ne cikmisti bos konusmanin bir alemi yok ... %3 luk bir ariza ortalamasi gercektende iyi belki microsof bukadarini bile beklemiyordu asil oranlar simdi baslayacak cunki 2 gun once avrupaya satislari basladi 1/2 ay sonra tam anlamiyla bir sonuc cikacaktir
  • 100 kişide 3 kişi hiçte az bi oran değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

100 kişide 3 kişi hiçte az bi oran değil.
    neye dayanarak soyluyorsun anlayamadim butur elektironiklerde uretici zaten %7 kadar tolarans taniyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: kane

quote:

neye dayanarak soyluyorsun anlayamadim butur elektironiklerde uretici zaten %7 kadar tolarans taniyor

Birşeye dayanarak söylemiyorum. 100 kişide 3 kişi azımsanacaz bir rakam değil bana göre. 10 bin kişide 300 kişi yapar farkında mısın bunun? Üretici tolerans tanıyabilir ama parayı verecek olan tüketici. Bu toleransı tüketici tanıyor mu bakalım?

• quote:

chris nereden çıkardın %1 in altını hocam ?
    %3 kesinlikle başarıdır ve oda adaptör sorunu düşün.Konsollardan daha sorunda çıkmadı...

Sorunlu çıkarsa ne olur ? Bu herşeyde var. Diyelim foto makina aldın yurtdışından yada saat vs, arızalı çıktı ne yapacaksın ? Adamlar burada resmi satış yapmadıktan sonra birşey diyemeyiz.
    Deneyerek alınacak artık..Xbox dada, PS2 dede olabilir aynı dert..Bundada bir fark yok

sevgili koray

%1 i nereden çıkarttığımı sormuşsun . elktr. sanyiinde ki üretim politikalarından çıkarttığımı söyleyeyim sana . doğru olablir elbette verdiğin %10 luk oran ama son kontrollerde %1 in altına hatta 0 kadar çekilmeye çalışılır. ancak bu konuda elbette microsoft hatalı olduğunu düünmüyorum çünkü şirket üretimi kendisi yapmamakta diğer üretici firmalara havale etmektedir. hata üretimi yapan firmalarındır. elbette ki microsoft bu konuyu görmüş ve gerekli önlemleri almıştır. bundan sonraki seride böle hatalar olmayacağına eminim

ve ayrıca elbetteki aldığın ve getirttiğin herşeyin hatalı olma olasılığı var ama parayı veren biz olunca tabi biraz istiyoruz alıcağımız şeyin sorunsuz olmasını dimi.....

• quote:

Bencede oldukça kötü bir oran.

Ayrıca burası Bill Gates'in adamları dolmuş istediğimiz gibi yorum yapamaz olduk.
  • quote:

chris nereden çıkardın %1 in altını hocam ?

Elektronikte oran % 0 dır. Düşünsenize microsoft elektronik mühendislerinin uçak yaptığını. Elektronik aviyonikler çalışmıyor 100 uçaktan 1 inde. Öyle bir oran yok. Oran moranda uydurmayın. Bozuk çıkıyorsa düzeltmesi veya yenisini vermesi gerekir. Hele yeni adlığım bir elektronik eşya bozulacak hemen geri veririm kendi adıma.

• quote:

400 bin tane satılan konsolların sorunlu olanlarının oranı %3 den az olarak acıklandı...Buda yüklü miktarda sürülen, high-end elektronik ürünlerde oldukça başarılı bir oran olarak telaffuz ediliyor...Bu konuda açıklığa kavuşmuştur heralde

kımlerı goruyorum buralarda....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.