Şimdi Ara

Sorunsuz Çin Tableti Kullanan Var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artes, concord, polypad, ainol ve aklıma gelmeyen sürüyle marka bu markaların çinden geldiklerini biliyoruz. İste bu markaların hangj ürünleri sorunsuz bir şekilde çalışiyor.

Forumda yüzlerce çin malı tablete baktım sorunsuz olan yok.

Şimdi diyeceksiniz 1000 lira verdiğimiz tablettede sorun oluyor o modelde %10 sorunlu ise oçin tabletlerinin %80 kusurlu
    Bence çin malı tablet alınmaz. Sizce alınırmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardes baya bır baktım arastrdım en sonnda cınden vaz gecıp samsung aldım..bnce yok..
  • CONCORD Teknoloji kullanıcısına yanıt
    Çağrı Bey'e selamlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çinden veya ordan burdan, ne farkeder ki, satış sonrası destek veremeyen bir marka aldıysan, o zaman vay haline. kıyafette alsam telefonda alsam veya tv de alsam. alacağım markanın satış sonrası hizmetine bakarım. iphone5 telefonum var . aldığım günden beridir sorun yaşıyorum. zorlu dan randevu alabilmek bile ölüm. hadi gel de destek al böyle bir global markadan. markasının arkasında duran varsa o MARKAdır bence. Beko hani bir dünya markasıydı yaa , işte gerçekten onu bir dünya markası haline getiren tek şey (bana göre), ciddi anlamda servis ağlarının oluşuydu. insan psikolojisidir, satın alınan birşeyin daha sonrasında muhatap bulabilmek en önemlisi olsa gerek. @Doğru-Adam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu telefonu kullanan varmı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.