Şimdi Ara

Sorunu Bulamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle merhaba biraz uzun uzadıya anlatıcam o yüzden kusura bakmayın :)

geçenler wow oynarken oyundan sık sık atmaya başladı daha sonra da mavi ekran hatası vermeye başladı daha önceleri 2 yıldır bu pc de wow oynuyorum hiç böyle bi sıkıntı vermemişti. ilkin sorunu bulamadım ama gözden kaçırdıgım psu nun fanını görüncü şok oldum onu açtım bişeyler yaptım filan tekrar hayata döndürdüm fan dönmeye başladı ama bi müddet sonra tekrar oyundan atmaya mavi ekran hatası vermeye sadece wow da da değil..

psu thermaltech 500w'dı yanlış hatırlamıosam şuan kullandıgım palit nvidia gts250 1gb 256bit ekran kartında hiç sorun olmadı yani güç yetersizliği filan olmadı

anakart kafamı karıştıran başka bi konu ecs a78ogm-a black series markası zaten insanı kuşkuya düşürüyor ancak oyun için gayet kullanışlı bir anakart oldugunu öğrenip almıştım ancak aşırı derecede ısınma problemi oluyor özellikle küzey köprüsü alev alacak neredeyse

hdd ye gelecek olursa bu eski tarz harici hdd yi söküp onu taktım.. wow dan oyundan attıkdan sonra verdiği hata dizininde şöyle bişey yazıyor """The instruction at "0x013E9AD9" referenced memory at "0xFFFFFFFF".
    The memory could not be "read".""" hata dizinin kodu'da "ERROR #132 (0x85100084) Fatal exception!"

kısacası donanımsal yeterlilik konusunda bilgisayara güveniyordum bir çok oyunu yüksek çözünürlükte oynadım ancak bu hata beni çileden çıkarmaya basladı hatta bazen web broswer da bazı kastırıcı unnsurlarda bile mavi ekran hatası vermeye başladı hatta bugun minecraft oyununda hata verdi :/ bunun nedeni nedir sorunu anlamış değilim yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartonpiervaryor -- 4 Ağustos 2012; 1:36:07 >

• sorun ramler den kaynaklanabilir diye düşünüyorum
    birde insanlar neden 3 kuruş fazla veripte elle tutulur gigabyte asus gibi anakart almazda
    ecs alır anlamış değilim yani giga asus derken bu anakartların en ucuzu bile ecs den kat kat iyidir.
    zamanında bide asrock vardı
    oda aynı nane garanti 2 yıl ömür de 2 yıl :)
  • Ram Soketlerini Değiştir Yada Ramleri Deiştir Bendede Olmuştu :D
    Bence Sen İmkanın Varsa Anakartı Deiştir Alivepro'ya Katılıyorum Almışken Adam Akıllı Bi Anakart Alın Ram Olarak Da Kingston İdare Eder Sanıyorum Seni
  • Ramlerden kaynaklı sorun ramlerin yerini değiştir olmazsa tekli kullan bir süre sonra diğerini dene sorun hangisinde bulursun
  • Tek tek ramleri çıkarıp takmayı dene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.