beyler bir sorunum var lcok acele yardım lazım iki telefon da aynı anda oldu sorunum ne mi ? iste sorunum bu : " telefon mesaj yazarken hep rakamla yazıyor ve harfe cevırmeme ımkan saglamıyor aynı sorun aynı anda 3660 dada oldu sımdı hem sx1 hemde 3660 sadece rakam yazıyor yani harf yazmak mumkun olmuyor ban yardım edın. bu olayı cozmem lazım yoksa ne msn e gırebılecem nede mesaj yazabılecem
telefondaki kalem tuşuna basıp 'harf modu'nu seç
sağ alttaki kare tuşuna basılı tut...
telefonu kapat yat geç oldu yarın uğraşırsın...
:) bunların hepsını denedım :) tek denemedıgım yatıp yagrın ugrasmak bu gıdısle onu deneyecem herhalde
olmuyor ıste harf moduna gecmıyor sadece rakam sx1 ıme format cekıyorum artık 3660 a ne yapacam bılmıyorum benım olsa cekecem onada format ama benım degıl
quote:
Orjinalden alıntı: athloon
telefonu kapat yat geç oldu yarın uğraşırsın...
abicim ek kısa sürede yonetimden esneme smile i (isamaili) istiyorum ,yat dostum ben de yatıyorum daraldım 8110i me kamera monte edecem diye yarın bakacam bende...(kafamın içinde filler çiftleşiyo ya)
he ya saatlerdir pc basında oturmaktan omurgalarım ve kıcım bır tuhaf oldu artık kıcımı hıssetmıyorum otekı ıslerımı hallettıkten sonra bu olay geldı basıma bunu da yarın yaparız artık napalım benımkı formatı yedıkten sonra buyuk bır ıhtımal duzelecek ama 3660 ın halı vahım :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme