Şimdi Ara

SORUNUMU ÇÖZENE AKŞAM YEMEĞİ SÖZÜ( PS STORE HATASI) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İşin enteresanı psn id ni versen kayıtlı kredi kartımdan siz alın bende hata veriyor desen alacakları bir sistem bile yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ataes61 kullanıcısına yanıt
    Sen o angutlara kaldıysan oo işin var. Kadın seninle konuşurken törpü yapıyordur sana öyle cevap veriyordur. Anlayacağın sırf işi olsun çalışsın diye konulmuş manken onlar.

Nasıl ki sony başında mustafa yiğit var oyunlar hakkında bilgisi olmayan ve bir şey yapmayan indirim diye bindirim yapan haaah işte onun gibi düşün.

• zack06 kullanıcısına yanıt
    ya baba iyi güzel diyorsunda , bilgisayardan yeni hesap açıpda kart ekleyip yine alamıyorum ki.. yani konsolum ya da hesabımı kullanmadan apayrı bir hesaptan dahi alamıyorum. farkli yerlerde hatta farkli illerdeki wifiylerden dahi denedim..Ip ban falan olmasın diye..

Yukarıda bahsedildiği gibi hesap bloke olmuş olabilir. Önerim dmz açın bence. Ben adresi falan sallıyorum oyun alırken hiç sorun olmuyor. Biraz şans işi mi bu yoksa dmz nin açık olması ile alakası var mı bilmiyorum

• Hocam detaylı okuyamadım. Dün gece psplusımı 12 ay uzattım. Yeni kart ekledim psme. 12 ay psplusı uzatırken hiçbir sıkıntı olmadı. Sonra spiderman önsipariş geçeyim dedim. Bir anda kart bilgileri hatalı diyor. 20 saat kalmış bir de delirdim 15 kere aynı işlemi tekrarladım. Bir anda telefondan arandım bankadan. Ve olayın sebebini buldum, bankadan dolayı. Siz, “kart bilgileri hatalı” yazısını alınca bir işlem denenmiş oluyor. Bu uyarı gibi bir şey ve bankaya gidiyor. Banka siz psstorea bir kere alışverş yaptıktan sonra ordan alma hakkınızı kitliyor. Neyse 15 kere denedim banka aradı. Dedi bu işlemleri yapan siz misiniz ? Evet benim dedim. Uygun görelim mi dedi. Tabii ki dedim. 2 saat uğraştığım spidermani tabii dememden 5 saniye sonra satın aldım. ( tabii kütüphanede bulamadım o oyunu ayrı dert )

Yani sonuç olarak: bankayı arıyorsunuz, ben evimde konsolumdan işlem yaparken kartımın bana izin vermesini istiyorum diyorsunuz. Onlar onayı açıyor ve rahat rahat alışveriş yapabiliyorsunuz. Dominostan bi büyük boy pizza söylesen yeterli hocam. Öyle 24 saat bekleyin 72 saat bekleyin adresi türkçe yazın bilmem ne hiçbiri doğru değil. Banka beni aradıgında psne adresi chicago olarak girmistim bir yol denemek için. Bu arada harbiden çıldırtıyor bu olay.

• Hocam pm atın bana halledeceğim ben

• Hocam dediklerinizin üstüne bankamı aradım olabilecek tüm internet alışverişi seçeneklerini açtırdım deniyorum. Dominos geliyor sanirim

• SORUNUMU ÇÖZENE AKŞAM YEMEĞİ SÖZÜ( PS STORE HATASI)

• quote:

Orijinalden alıntı: ataes61

Konsoldan dene hocam. Olacağına eminim. Tüm ayarları açtırıp konsoldan deneyin direk alacaksınız.

• Psn'de hiç kullanılmamış kredi kartı ile deneyin.İlk denemenizde alacaktır.Kafeye baya bir dijital oyun alıyorum.Ordan tecrübe sahibiyim. Sorun bir kredi kartı ile farklı psn hesaplarından 2 veya 3 defa kullanımdan sonra, sistem bu kartı alışveriş yapmaya kısıtlıyor.Tam süresini bilmiyorum, (araştırmak lazım) ama belli bir zaman sonra tekrar aktif hale geliyor.Tabi bankadan bankaya değişebilir bu durum.Sınır 3 defa, 4. de kesinlikle hata verecektir.O yüzden farklı, psn'de hiç kullanılmayan bir kredi kartı ile deneyiniz. Yok adresmiş, yok türkçe karaktermiş, yok kredi kartı ile adres aynı olacakmışta falan filan, alayı palavranın daniskası.Ben adrese sadece "gffhfgf" böyle yazıyorum, yine de sıkıntısız bi şekilde alıyorum. Diğer ülkelerde adres önemli olabilir ama tr'de çok önemli bir konu değil. Bu ps store kart sorunun tek çözümü TR PSN CARD. Ve sony tr bu konuda reziller ötesi bir tutum sergiliyor. İş bilmeyen kişiler yönetici olursa olacağı budur.
    Bu arada sanal kartta oluştursan işe yaramıyor. Psn'de hiç kullanılmamış bir kredi kartı şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 6 Eylül 2018; 23:1:5 >

• Bu psn'den oyun satın alma olayı tam şans işi. Kredi kartlarıma sistem hata verdiği için ininal kart kullanıyordum. Bugün spider-man almak için ininal karta atm'den para yüklemeye çalışırken, günlük para yükleme limitimi aştığıma dair bir mesaj ile oyunu ön sipariş fiyatıyla ininal kartla satın alma planım yalan oldu. Eve gelip ümitsiz bir şekilde sürekli hata veren kredi kartımı denedim ve bu sefer enteresan bir şekilde problem çıkarmadan
    satın alma işlemi gerçekleşti:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam telefondan veya bilgisayardan ps store a girsen ordan satın alsan.İndirme sırasına eklesen.Playstationa girince orada çıkmaz mı? Hiç satın almadım oyun belki yanlıştır.
  • güvenlik amacıyla hem hesabınız hem kartlar alışverişe kapanmış gibi

siz o heaptan hangi kartla almaya çaşışırsanız çalışın o kart numarası da engellenecektir

yurtdışı çoğu sitede bu tarz güvenlik önlemleri var

yeni hesap açıp bambaşka bir kartla denemeniz lazım. o da olmazsa konsolunuz da alışverişe banlanmış olabilir.

o yüzden en garanti yöntem

yeni profil açılmış bir pc’de
    sıfır bir hesap açıp
    hiç kullanmadığınız bir kartı kullanmak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 7 Eylül 2018; 18:47:53 >
  • Enpara kart al kullan istersen adres isim bölümüne götüm yaz yinede olur (not denenmemiştir)

Ben sürekli deneme plus açıyorum her hesabada ayrı ayrı tanıtıyorum yinede banamısın demiyor

Sen şimdi bütün tavsiyeleri çöpe atıyorsun Enpara çıkartıp işini hallediyorsun. ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

Enpara kart al kullan istersen adres isim bölümüne götüm yaz yinede olur (not denenmemiştir)

Ben sürekli deneme plus açıyorum her hesabada ayrı ayrı tanıtıyorum yinede banamısın demiyor

Sen şimdi bütün tavsiyeleri çöpe atıyorsun Enpara çıkartıp işini hallediyorsun. ;)
    Deneme plus alabilirsin ama ücretli bir oyun veya başka bir içerik alamıyorsun. Bende ki encard mesela hiçbir şekilde almıyor oyun. Ama rahat bir şekilde psn'ye ekleyip, deneme sürümlerini alabilirsin. Yeterki alacağın içerik ücretsiz olsun.
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Ben oyunda alabiliyorum, alacağım oyunun ücretini psn'ye yükleyip öyle alıyorum, psn nin bokluğu

Zaten ben 3 sene paralı plus kullandım 3 sene boyunca çöp oyun verdi üstüne bu boktan psn illallah ettirdi bende artık inadına deneme plus kullanıp verilen oyunları oynuyorum.

• Ps4 üzerinden girince bende aynı hatayı alıyordum. Sonra mobil uygulama üzerinden sistemde ki tüm kartları silip, yeni kart tanımladım. Mobil üzerinden almada sıkıntı yok. Kart yeni olmasına rağmen sistem üzerinde hala almıyor bu arada. Allahdan mobilde sıkıntı yok.

• Hocam sen yine arkadaşlardan birine akşam yemeği yolla bi silkelensin millet
    Hala devam ediyor mu sorun?

• yeni bir hesaptan iş bankası sanal kart ile alabiliyorum, aynı iş bankası kartımla kendi ana hesabımdan alamıyorum..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.