Şimdi Ara

Soruyu bilene antalya da tatil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

benim win98 vardı. windows hata veriyordu arkadaşların tavsiyesi üzerine windows u üzerine kurdum. içinde programım olduğu için windowsu yeniden kuramazdım. içinde pvc programı var. benim sorunum win98, belgelerimin içindeki word excel belgeleri ve pvc programındakibilgilerim 18 şubat tarihine geri döndü.arkadaşların dediğini göre hadi word excel geri döndü diyelim pvc programındaki bilgiler nasıl gitti. kimse bir anlam veremedi.o zamanlar sildiğim bir dosyada geri geldi.:)) bunun bir açıklaması varmıdır.

• hocam, soruyu bilene antalya tatili dedigin icin bu soruyu cevaplayamiyorum. [evlol]
    ancak soruyu odulsuz hale getirebilirsen, olasi bir cevap yazabilirim.
  • kurarken system dosyaları koruyummu dediği için sende evet i seçtiğinden daha önceki system dosyaları saklanarak gerekli yerlere tekrar atılırken senin tarihlerde zaman aşımına ugramış
  • Bi şekilde system restore si olmuş kardeş aman aman bi problem değil ki...Mesela winxp de bazen profil zarar görür...Login ekranında sana profil zarar gördü der tamam deyip geçersin Administrator yada başka bir kullanıcı (varsa) ile desktopu açarsın ama winxp yeni kurulmuş gibi bir desktop görüntüsü ile karşılaşırsın...Document And Settings teki bozulan profil (kullanıcı) adı orda dururken belgelerimde ve masaüstündeki bilgilerin gider...Easy Recovery tarzındaki programlar çok eskiden sildiğin dosyaları geri getirebilirken az önce profilin bozulması ile giden bilgilerden eser yoktur...Bir acaiptir bu Microsoft Products :)
  • ya arkadaşlar bende winxp yok win98 var. ve ayrıca tamam sistem dosyaları gitti. pcv programındaki bilgiler nasıl gidiyor.winxp de bile sistemi geri alsan böyle bir programdaki bilgiler gitmiyor. ama benimki win98 ve kurarkende sistem dosyalarını yedekle demedim. yedekle desemde bunun ayrı bir dizindeki pvc programındaki bilgilerle ne alakası var.
  • valla format c demediysen böyle birşey olmaz tabi başka dizin dediğin şey belgelerim klasörü değilse eğer çok mühim şeyler ise getdataback adlı programla diskteki kayıp dizin ve dosyaları geri getire bilirsin
  • herhangi bir dizin ne kayıp nede silindi nede ben windows'u ayrı dizine kurmadın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antalya'da nerede ne yenir?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Senin probleminin benzeri bir probleme gecmiste rastlamistim kardes. Bu durum capraz bagli dosya problemine kurulum esnasindaki windowsun kendince cozumu olsa gerek. Bagi onariyor ve herbir dosyayi ayri ayri kaydediyor. Tabi asil dosya yerine varolan eski data dosyasi geride kaliyor. Bu yuzden ben win98 turu bir sistemi dos uzerinden kurarken her zaman icin "kur /is" ya da "setup /is" secenegini tavsiye ederim. Cunku bu durumda baslangicta yapilan scandisk es gecilmis oluyor. Bu da senin farkinda olmadan, olasi senin zararina olabilecek duzeltme islemlerini engelliyor.

Su an icin yapabilecegin birkac sey mevcut. Oncelikle pvc programinin datalarinin tutuldugu klasoru ac ve var olan dosyalarin ne ise yaradiklarini bulmaya calis.(Burada amac, programin data dosyalarinin hangi isimli dosya oldugunu bulmak) Sonrasinda data dosyasini bulabilirsen eger, pencere menusundeki Gorunum'den Ayrintilar'i tikla ve o isimde ve o data ismine yakin dosylarin olusturulma ve degistirilme tarihlerini kontrol et. Asil data dosyasindan daha guncel bir dosyaya rastlarsan, klasorun tamamini bir kenara yedekledikten sonra data dosyasinin ismini degistir ve daha guncel olan dosya ismini data dosyasi ismine cevir. Sonra da programi tekrar acmayi dene. Eger hata verir ya da duzelmezse aynen bu sekilde, varsa baska dosyalarin isminde de bu islemi gerceklestir. Kesin olmamakla birlikte problemine bir cozum olabilecegini dusunuyorum. Basarilar...

• <b>sahraaa2002</b>
    Dostum bu ne hal. Post sayısı belli bir sayıya ulaştıktan sonra geri sayım mı başlıyor? Her attığın postta bir tane düşüyor heralde.
  • Ya zaten antalyada isek...
  • ,
  • HDD'den garanti kapsamında ise Değiştir kurtul. Bende de böyle bişey oldu siliyorum formatlıyorum makineyi kaaptın açınca windows geri geliyordu. aslında güzeldi hiç bir zamöan bozulmayacakk
  • ben bilemedim ama tatile ihtiyacım var
  • Aslında güzel bir soru ama ben çıktığından beri 98 kullanırım ve üzerine kurduğum çok oldu.. Ama hiç bir zaman böyle bir problemle karşılaşmadım.. Yani mantığım almıyor bu sorunu... Tabi yedeklerinde yok herhalde senin.. Gercekten bu sorunu çözen tatili hakeder...
  • :) güzel bir soru. tam anlam veremedim ama sistem geriy üklemeye geçmiş. bunun mantıklı bir nednei yok gibi. kulandığın bir program yada yaptığın bir hata yada bir sistem uyuşmazlığı buna neden olmuş olabilir. ama dediğim gibi kimse bu konu hakkında net birşey diyemez.

Bu arada bence canını sıkma arada olur böyle şeyler ..

SewgiLerimLe !! ..
  • sen kurulum sırasında veya daha önce "scanreg" le dosda tarih gerilemesi yapmışsan, dosyalarında aslında silmemiş sadece yerini değiştirmişsen onlar gelmiş, pvc programın bu paralel porta kit takılanlardan dimi. o programda sistem tarihine veya uygulama tarihine göre gelecekte ki dosyaları otomatik silmiş olabilir. Win98 de bu işi yapmak scanreg le başlar sen diğilse bile başkası yapmış olabilir. for example bir virüs. [ban]

[bandaj]geçmiş ola o dosyaları kurtarmanda zor üstüne sistem kurmuşsun.[ops]
  • Abi tatil nerde?Hani tatil vardı?Burdada mı kampanya tuzakları başladı?:)))
  • +1 kirpix gibi,,,,, scanreg olabilir.. yada sistemde kurulu baska bi program buna sebep olmuş olabilir. mesela system mechanic programı AYARLANDIĞINDA sistem noktası alıyor, seçili tariht en itibaren her türlü ayarı not tutuyor ve bir şey oldugunda sistemi tekrar eski ayarlarına geri ceviriyor..
  • ana tatil filanmı kazandım acaba ses seda yoq :-P
  • abi cidden ses seda kesildi kazandikmi ne oldu?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.