quote:Orijinalden alıntı: ZZZeuSSSİKİSİDE YANLIŞ Alıntıları Göster İDEALLERİ NE DEMİYORUM!!! RÜTBESİNİ SORUYORM!! MESELA TÜRLERDE GENERAL!!
quote:Orijinalden alıntı: ZZZeuSSSİDEALLERİ NE DEMİYORUM!!! RÜTBESİNİ SORUYORM!! MESELA TÜRLERDE GENERAL!! Alıntıları Göster başkan
quote:Orijinalden alıntı: ZZZeuSSSİDEALLERİ NE DEMİYORUM!!! RÜTBESİNİ SORUYORM!! MESELA TÜRLERDE GENERAL!! Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ZZZeuSSS İDEALLERİ NE DEMİYORUM!!! RÜTBESİNİ SORUYORM!! MESELA TÜRLERDE GENERAL!! dııt yanlış türklerde mareşaldir
quote:Orijinalden alıntı: ZZZeuSSSİDEALLERİ NE DEMİYORUM!!! RÜTBESİNİ SORUYORM!! MESELA TÜRLERDE GENERAL!! Alıntıları Göster türkler or general değilmi
quote:Orijinalden alıntı: kemal77quote:Orjinalden alıntı: ZZZeuSSS İDEALLERİ NE DEMİYORUM!!! RÜTBESİNİ SORUYORM!! MESELA TÜRLERDE GENERAL!! dııt yanlış türklerde mareşaldir Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: kemal77 quote:Orjinalden alıntı: ZZZeuSSS İDEALLERİ NE DEMİYORUM!!! RÜTBESİNİ SORUYORM!! MESELA TÜRLERDE GENERAL!! dııt yanlış türklerde mareşaldir hyr türklerde komodordur
quote:Orijinalden alıntı: kemal77quote:Orjinalden alıntı: ZZZeuSSS İDEALLERİ NE DEMİYORUM!!! RÜTBESİNİ SORUYORM!! MESELA TÜRLERDE GENERAL!! dııt yanlış türklerde mareşaldir Alıntıları Göster NE MAREŞALİ BE O SADECE ATATÜRKE AİT !!! BAŞKA KİMSE MAREŞAL OLAMAZ!!!
quote:Orijinalden alıntı: Hail Hydraquote:Orjinalden alıntı: kemal77 quote:Orjinalden alıntı: ZZZeuSSS İDEALLERİ NE DEMİYORUM!!! RÜTBESİNİ SORUYORM!! MESELA TÜRLERDE GENERAL!! dııt yanlış türklerde mareşaldir hyr türklerde komodordur Alıntıları Göster hayır or genarel
quote:Orijinalden alıntı: ünaytürkler or general değilmiAlıntıları Göster türklerde mareşaldır en yüksek rutbe
quote:Orijinalden alıntı: kemal77quote:Orjinalden alıntı: ZZZeuSSS İDEALLERİ NE DEMİYORUM!!! RÜTBESİNİ SORUYORM!! MESELA TÜRLERDE GENERAL!! dııt yanlış türklerde mareşaldir Alıntıları Göster arkadaşlar hitler ya off her internet sayfasında hitler dio kasmaın
quote:Orijinalden alıntı: SyNdRoMe_türklerde mareşaldır en yüksek rutbeAlıntıları Göster mareşalse vercen mi mewtwo yu zeusss
quote:Orijinalden alıntı: SyNdRoMe_türklerde mareşaldır en yüksek rutbeAlıntıları Göster ÜF KONUYU SAPITMAYIN SORUMUZA DÖNELİM! CEVAP YOKMU BEYLER HADİ ??
quote:Orijinalden alıntı: SyNdRoMe_türklerde mareşaldır en yüksek rutbeAlıntıları Göster hayır or genarel
quote:Orijinalden alıntı: ZZZeuSSSÜF KONUYU SAPITMAYIN SORUMUZA DÖNELİM! CEVAP YOKMU BEYLER HADİ ??Alıntıları Göster hitler kardeşimmmm