evet düşen sosları felan buraya yazalım düşürdükleriniz lvllarını ve canavarların adlarınıda unutmayın
bana bir tane lvl 16 sos shield white tiger lvl 8 sos sword yeoha lvl23 sos garment shoulder female earth ghost(pvp yaparken balığına çıktı ) lvl 8 sos boots armor female(unuttum kimden düştüğünü) ama yüksek lvl hiç yok birde lvl 24 sos swordu 50k ya almıştım oda düşürdüm sayılır mı
Mavi yazılanlar kullanıcıların tavsiyeleri üzerine eklenmiştir. Eklemek isteyenelr listede olmayanları yazsınlar lütfen.
SOS-SOM-SOSUN NEDİR?
BU tip eşyalar (silah,giysi,takı) özel eşyalardır.Düşmesi tamamen şansa bağldır.Yani git şundan kes düşsün diye birşey yok.Sadece uniquelerde düşme şansı fazladır(kesin değil). Bunları diğer eşyalardan ayıran yanları kendiliğinden (+)sının olmasıdır. Bunlar ise şöyledir.
SOS(SEAL Of STAR-YILDIZIN MÜHÜRÜ): +7 SOM(SEAL Of MOON-AYIN MÜHÜRÜ): SOS+SOSUN/yaklaşık2 SOSUN(SEAL Of SUN-GÜNEŞ'İN MÜHÜRÜ): +15 Değerlikleri bunlardır. Ayırca +9 a kadar basılabilirler.Buda örneğin sos bir silaha +4 bastığınızda 5+4=+9 dur. Ayrıca bu tip silahlar parlarlar. SOS: Silahın etrafında pempe bir toz bulutu. SOM: Çift taraflı pembe dönen ip tarzı bir şekil. SOSUN: SOS veSOM un parlama şekillerini aynı anda olması.
Bu tip eşyalar çok fazla rağbet görür. AYrıca elinde SOS silah olan bir kişi diğerlerinden daha çok dikkat çeker. Sp farm yapan bazı kişiler bu tip silahları bilhassa bow (lvl 8-16) toplayıp kasarlarki daha çok hasar versinler. Giysi ve takılarda aynı işlevi görürler. ---ALINTIDIR---
bana bunwang dan bunların dısında bişi duştu
Kardes bu konu daha cuma gunu verilmişti
bana demonlardan 24 lvl spear düştü
ya bunlarla uğraşmak yersiz, siz kasın sos dom diye dolaşırsanız üzülürsünüz
evet kesinlikle kesin şunan çıkar falan diye düşünmeyin bazen şansa bala LWL'ınız farketmeden itemler düşebilir mesela biri resim göndermişti bikeretiger'dan LWL kaç olduğunu unuttum bi item düşmüştü çoğu kişi imkansız demişti nadire şansa bala yai ne düşeceğini bilemezsin
(bu arada konuları araştırarak yaz daha önce verildiği için)