Şimdi Ara

Sos som veya sun itemler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu değerli itemlerin düştüğü yerlerin ss lerini burda toplayabilirmiyiz bilgi amaçlı belki aynı yerde başka arkadaşların bu itemlerden düşürme olasılığı olabilir. Tabi item düştüğü zaman botta ve AFK değilsek

• ozellike bi slot yok heryerde dusebiliyor...
  • Her yerde düşebilir evet doğru ama benim düşürdüğüm yeri arkadaşa söyledim oda orda bi müddet kastı ve onada sos düştü. Tabi bu sadece bi tesadüfde olabilir sanırım.
  • aynı slotda uzun sure kasınca dusuyor zaten ;) gorevler bitti 1 hafta 59 a kadar penonlardayım banada sun duşecek

• ya arkadasım bu item düşme konusunda joymax tarafından yapılmıs resmi acıklama bile var

yaratıklardan item düşme olasılıgı yaratık ve sizin aranızdaki lv ilişkisine bağlı

eğer yaratık sizden düşük lv se item düşme olasılıgı artar aynı şekilde sox düşme olasılıgıda.
    belli yeri yok bu işin ama size söyle bi örnek vereyim

ben baya bi süredir botter ım ve her yeni acılan serverda kasmaya başlar elle lv10+ yaparım sonra gider lv10 bow veren görevi yapar sonrada tas aslanların bulundugu kalede sol tarafın en üst katının orta bölümüne gece bota bırakırım
    bot burda kasmaya başlar amacım skilleimi lv5 te bırakırım ve bi gecede farm yapmıs olur + benim lv lim o gece genelde lv15-16 yı bulur orda tabi bu fark acıldıkca item düşürme olasılıgımda tavan yapar ve durmadan item düşer
    sabha o itemleri sattıgımda min 250-300k param olurki yeni acılan bi serverda bu miktar parayla başlamak cok avantajlıdır.+ bide ufak bi farm oldugu için ilk lvleri kolay ve hızlıca gecerim.
    ve mutlaka burada sox düşürmüşümdür. silah olanları iyi fiyattan satıp parama para kattıgımda olmustur.

olay bence bundan ibaret varsa başka görüşü olan buyursun

• walla bende yaklasık 12 saat robberlarda kasınca 42 sos glavie dusmustu :D

bide mujigi gorevi yaparken 5 saate yakın aynı slotdfa kastım som neck dustu

su an penonda 1 hafta botda kalacam sun glavie yolda geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Anor~ -- 9 Temmuz 2007; 19:37:07 >
  • Evt güzel taktik hem farm hem ex ve para kasma. Sanırım dediğin konu monster sana yeşil yanarsa sox düşme olasılığı artıyor gibi bişeydi. Ben demon horselerden düşürmüştüm o zaman turuncu yanıyordu item bile düşmezken sos düşmüştü arkadaşda ertesi gün aynı yerde düşürdü. Ne diyelim allah bizi sox itemlerden mahrum etmesin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Scorpion Bow Mu Cİhitin Bow mu
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 6-7 saat sonarların orada buyuk bı kapı war karakoramda planarlarla sonarların birleştigi yerdekı kapının onu cıvarlarında sos bulmuştum 64 pike
  • Valla 52 den 59 a kadar penonlardaydım tam ümidi kestim derken 58 lvlde warrriorlardan 54 sos earring düştü :)
  • Yeşil yaratklarda kas ben 80Lv'im Niya hunterler bana yeşil onlardan sun Glavie çıktı
  • yaw bu ksinlikle şans bence geçen birine balıklardan sun çıkmış 64lvl adamda 65 lvl yani nerden ne düşeceği tamamen şans işi ben bi slotta inventorymidoldurduğumda 6 sat kasıyorum 1 -2 item anca düşüyor bi başkası yeni gitmiş bi slota ilk monsterda direk sos çıkarıyo yani tamamen şans umudunuzu kesmeyin ama fazlada umutlanmayın

• 1.yeşil yaratıklarda kas
    2.hızlı ve çabuk kas
    3.kastığın yerde az durma
    4.yanına sincap tavşan vs. gibi bi pet al paralarını toplasın
    bunlarla birlikte sos çıkma olasılığı artar
  • Arkadaşlar bu sos som ve sosun un sandıkları farklımı ? Yerdeyken sos gördüm ama diğerlerini görmedim ss varsa koyarmısınız merak ettim yaw
  • hepsinin kutusu farklı ama resimleri yok
  • 37 LVL DEBİR CİANT GÖRDÜM. bAKTIM YARISINA İNMİİŞ KUDURDUM 6-7 VURŞTA İNDİRDİM.aMA BEN KESMEDİM YANIMDAKİ BLADER CI KESTİ.o ADAMA GÖZÜMÜN ONUN ARMOR SOS ÇIKTI.EGER BEN ERKEN GÖRSEYDİM CİANTI SOS BENİM DE

• ciant?
  • giant demek istio
  • aynı yerde kasın 39 lvlken bana 46 lvl pantolon çıkmıştı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.