Bildirim
Sosyal deney [Türk kızları] (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Haklısın -
%100 haklısın.
O dediğin deneyi yaklaşık 2-3 sene önce ben de yapmıştım. Lan acaba kız olmak nasıl bir duygu diye düşündüm.
Gittim connected2.me isimli sohbet sitesinden üyelik aldım. Hoş ve gerçekçi bi profil resmi koydum.
Sonrası ise beklendiği gibi... Yemin ediyorum o kadar abaza var ki... Aslında abaza diyip geçmek de olmaz. İyi niyetli yaklaşıp kızı cidden tavlamak isteyenlerin sayısı da BAYA fazla. Asıl sorun bu kısım zaten. Kızı tavlamak için sohbet kurmaya çalışmalar, espri yapmak için bi tarafını yırtanlar, kıza ilgi gösterdiğini belli etmek için farklı farklı yapıda cümleler kurmalar... Cidden vay anasını dedim.
Hatta bi gün de şunu deniyim dedim, karşı taraf ne yazarsa yazsın verilebilcek en saçma, en kısa, en "sohbeti çıkmaza sokan" cevapları vereyim dedim. Ok, tmm, vayy, hahaha, :D, hmmmmm tarzı şeyler işte, anlamışsınızdır. ve sonuç yine şaşırtmadı. İnanın, sinirlenip çıkan adam sayısı 1-2'yi geçmez. "Sen ne salak kızsın be" diyebilen bir kişi çıkmadı lan. Ben o sohbet kutusunu kapatmadan onlar kapatmadı bir kere de. Cidden şok oldum ya. Demek bu kadar düşmüş bizim erkeklerin hali. Kız olmak varmış anasını satayım.
Neyse, işte o günden beri kızlara başka bakıyorum. Olayın farkına vardım. Bu kızlar cidden hiç göründüğü gibi değil. Her gün teklif yağıyodur anasını satayım bunlara. Bırakın hiç sevgili derdiyle uğraşmayın düzgün bi kız buluncaya kadar.
He burda epi topu 200-300 kişiye seslenmek ülkenin durumunu değiştirmeyecek tabii, ama doğru düşünenler biziz beyler, bu ülkenin çivisi çıkmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zurnalog -- 23 Şubat 2015; 18:30:12 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Epsilon
%100 haklısın.
O dediğin deneyi yaklaşık 2-3 sene önce ben de yapmıştım. Lan acaba kız olmak nasıl bir duygu diye düşündüm.
Gittim connected2.me isimli sohbet sitesinden üyelik aldım. Hoş ve gerçekçi bi profil resmi koydum.
Sonrası ise beklendiği gibi... Yemin ediyorum o kadar abaza var ki... Aslında abaza diyip geçmek de olmaz. İyi niyetli yaklaşıp kızı cidden tavlamak isteyenlerin sayısı da BAYA fazla. Asıl sorun bu kısım zaten. Kızı tavlamak için sohbet kurmaya çalışmalar, espri yapmak için bi tarafını yırtanlar, kıza ilgi gösterdiğini belli etmek için farklı farklı yapıda cümleler kurmalar... Cidden vay anasını dedim.
Hatta bi gün de şunu deniyim dedim, karşı taraf ne yazarsa yazsın verilebilcek en saçma, en kısa, en "sohbeti çıkmaza sokan" cevapları vereyim dedim. Ok, tmm, vayy, hahaha, :D, hmmmmm tarzı şeyler işte, anlamışsınızdır. ve sonuç yine şaşırtmadı. İnanın, sinirlenip çıkan adam sayısı 1-2'yi geçmez. "Sen ne salak kızsın be" diyebilen bir kişi çıkmadı lan. Ben o sohbet kutusunu kapatmadan onlar kapatmadı bir kere de. Cidden şok oldum ya. Demek bu kadar düşmüş bizim erkeklerin hali. Kız olmak varmış anasını satayım.
Neyse, işte o günden beri kızlara başka bakıyorum. Olayın farkına vardım. Bu kızlar cidden hiç göründüğü gibi değil. Her gün teklif yağıyodur anasını satayım bunlara. Bırakın hiç sevgili derdiyle uğraşmayın düzgün bi kız buluncaya kadar.
He burda epi topu 200-300 kişiye seslenmek ülkenin durumunu değiştirmeyek tabii, ama doğru düşünenler biziz beyler, bu ülkenin çivisi çıkmış.
kesinlikle hocam altına imzamı atarım.yalnız ne yazıkki bizim aramızda da var öyle tipler.
-
@Epsilon hocam çok güzel yazmışsınız. İşte aydınlanıp ipler elimize almamız gerek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Updullah
Bilmeyen var mi acaba anlattığın durumu çok merak ediyorum
Ayıpsın hocam,bilmeyen olmasa şuan kızlar böyle olmazdı.
bir çok kişi durumun farkında emin ol ama yine de peşlerinden koşmayı bırakmiyorlar forumda sayısız kere açılmıştır bu konu zaten, ama gördüğün üzere kiz konularından geçilmiyor, bir bilmek var bir de bildiğini uygulayabilmek var.Burada bir sır aciklamiyorsun yani çoğu kisi tarafindan bilinen bir gerçek.
quote:
Orijinalden alıntı: Epsilon
%100 haklısın.
He burda epi topu 200-300 kişiye seslenmek ülkenin durumunu değiştirmeyecek tabii, ama doğru düşünenler biziz beyler, bu ülkenin çivisi çıkmış.
Sırf can sıkıntısında bende deneme yapmıştım adminlik bile vermişlerdi bi sitede
-
Son 5 yıldır bu kafada yaşıyorum, herkese tavsiye ederim en son lisede 10. sınıfta bir kıza tutulduktan sonra aklım başıma geldi diyebilirim. O zamandan sonra (tipim ortalama olmasına rağmen, hatta bir albenisi dahi yok diyebilirim) 2 tane kız benden hoşlandığını söyledi, olay taktiksel ilerlemekte bitiyor ha hiçbiriyle çıkmadım orası ayrı. -
bunları egolu yapan biziz aslında ama egonun ta kendisi ego onları kontrol altına alıyo farkında değiller sülük gibi yaşıyolar ama farkında değiller -
quote:
Orijinalden alıntı: Andres Escobar
/>
Çok ince gördün jeton 1 saat sonra düştü. -
Katılıyorum arkadaşa -
Aklınız fikriniz karı,kız,cinsellik,yiyismek olmuş. Of avurupa serbest ne guzel opusuyo herkes abi yea diyonuz,sonra türk kızlarına bok atıyonuz. Olmaz,yanlış.
@dhfade Hatan var kardeş ben hayatı cinsellikten ibaret düşünmüyorum. Şahsen ben tek suçu kızlarımıza atmak istemem, çünkü bizim kültürümüzden kaynaklanıyor.
katılıyorum
pek yakışıklı biri değilim ama bugüne kadar pek çok kızla olumlu etkileşimim oldu. işi teklif boyutuna getirenler de oldu, ilgilenme boyutunda bırakanlar da. abazan erkek kafasıyla hareket edip işi sapıklık boyutuna getierenler de oldu.
benim gibi biri bu kadar kızın ilgisini nasıl çekmiş olabilir diye uzun süre düşündüm, işin aslını ancak yakın zamanda fark edebildim: kızlara ilgi göstermemem.
apaçi-keke tarzı ergenliklerden bahsetmiyorum. ama karakterimi süzdüm, biraz dengesiz biri olduğumu gördüm. bugün tabir-i caizse 'yavşadığım' kızı yarın itin dötüne sokmak gibi bilinçsizce uyguladığım bir hareketim var. benim için itici olacak bu huy nedense kızlara çok çekici geliyor.
dolayısıyla bir kıza aşırı ilgi göstermek totosunu kaldırmaktan başka hiçbir işe yaramıyor, kızlara sevebildiğiniz ve sinirlenebildiğiniz sıradan insanlar olarak bakmanız her zaman yararınıza oluyor. ben bunu bilir bunu konuşurum.
ha, ben bu işi biraz abarttığım için sap sap dolanıyorum ortalıkta orası ayrı mesele
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
İnsanların tipim hakkındaki görüşlerini önemsemem. Hele de abazanların. Yine yanlış bir genelleme işte ama evet kızların çok üstüne düşmeyin orda haklısın.
@Balmumsuz Kadın Özür dilerim bayan. Genelleme yapmak istemezdim lakin yazdım istisnalar kaideyi bozmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immortal112 -- 24 Şubat 2015; 19:45:51 >
Özellikle şu sex olayını fazla abartiyorsunuz. Izledikleriniz sadece film. Sesler anirmalar taklitten ibaret bilerek yapılıyor. Sonucta film yani gerçek değil.
Bir sürü kiz var sevgilisi olmayan. Azicik hayatlarına girseniz sizden hicbir farki olmadigini göreceksiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X