Şimdi Ara

Sosyal deney [Türk kızları]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
4
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, DH forum Üyeleri! Konumuz "Türk kızları"

Öncelikle hiç Türk kızları egolu deyip suçlamayalim. Çünkü bunları egolu yapan biziz. Örnek vermek gerekirse bir Türk kızına nefes alsın yeterciler sayesinde günde sayısal tahmin yapmak istemiyorum ama bayağı mesaj geldiğinden eminim. İsterseniz bir fake profil açın, beğendiğiniz bir kiz arkadaşınızın resimlerinden alın. Daha sonra sayfalara girip, yorum yapın felan. Yani çevreyi genişletin. Omegle ye girin yazılı kısıma ve (profil adınız), belirttiğiniz yaşınızı ve bayan yazın sonra facebook linkinizi atin. Yağan isteklere, sapık sapik yazılara (omegleye girmeseniz bile) bayağı ilgi altında (taciz altında da denilebilir.) olduğunuzu göreceksiniz. Bu durumda kız kendini kendini güzel, vazgeçilmez hissediyor. Bunun tek suçlusu biziz diyorum. Gelin artık bu yazımı okuyanlar değişsin ve artık sevgili olduğunuz, yakın olduğunuz kızlara onsuz yapamayacak gibi hissettirmeyin. Kiz ayrıldığında "neden?" diye sorun kıza, açıkladığında "Iyi karar senin :D" yazin idda ediyorum daha da çekici olacaksınız! Kiza su mesaj gidecek "haa demek demek ben vazgeçilmez değilmişim" diye düşünür. Bir kiza bağlanmayın be, kizdan bol ne var? Benim yaşım 16 ama çok düşünür ve cok araştırırım. Bana katılan katılmayan olabilir. Saygı çerçevesinde görüşebiliriz:) Türk kızları diye genelleme yaptığım icin forumdaki bayanlardan özür dilerim. Ama istisnalar kaideyi bozmaz. Dediği gibi katılmayan olabilir. Benim düşüncelerim bunlardır. Imla hatalarım için özür dilerim. Ve artık ipleri elimize almamız dileğimle esen kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immortal112 -- 24 Şubat 2015; 11:08:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okumayın, okuduysanız da yorumlamayın.
    Bu konu forumun derinliklerinde kaybolsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorum atma zahmetinde bulunduğun için teşekkür ederim. Elimden geldiğince yazdım birşeyler.

• Tmm da dogal olarak gelen bir istegi var

• atkosturanadam kullanıcısına yanıt
    Hocam biliyorum, katılıyorum isteğini bende de var ama nasıl desem kendi işinizi kendiniz görün biraz da sabır yahu. Sonrasında kız senin olacak. Sağ ele hep vurdun, biraz daha vuruver.

• quote:

Orijinalden alıntı: immortal112

Hocam biliyorum, katılıyorum isteğini bende de var ama nasıl desem kendi işinizi kendiniz görün biraz da sabır yahu. Sonrasında kız senin olacak. Sağ ele hep vurdun, biraz daha vuruver.

Haklisin bende bir an ezik gibi davranirken bir anda atat yapip susturuyorum kizi surekli aksiyon yasatmak onemli bir anda yavsayip bir anda defol diyorum boylece kizi bagliyacagima inaniyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk kızları ile evlenilmez...
    17 yıl önce açıldı
    Türk kızı vs Çinli kız
    6 yıl önce açıldı
    Türk kızları neden kezban?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Andres Escobar kullanıcısına yanıt
    @Andres Escobar hocam iyi blok vurmuş

• Fake resime bile gerek yok, kafana paspas püskülü koy öyle resim çektir ona bile iltifat ederler
  • @atkosturanadam hocam kendi taktiginiz başarılı olmaniz dileğimle

@Yetersiz_Bakiye hahah hocam katılıyorum kesinlikle haklısınız.

• Katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasis65 -- 23 Şubat 2015; 17:10:37 >
  • Teşekkür ederim kardeşim. Demek istediğimde bu zaten @Berkay VARANGEL

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IslakBanyoTerliği kullanıcısına yanıt
    @IslakBanyoTerliği belirli bir süre idare etmek lazım.

• Oha hile

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • o beğeni ne
    @Citizen
  • 150 görüntüleme 420 oy nası oluyo lan
  • chtsydn kullanıcısına yanıt
    Cidden kim yaptı? Hak etmediğim birşeyin beğeni almasını istemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immortal112 -- 23 Şubat 2015; 17:25:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chtsydn

150 görüntüleme 420 oy nası oluyo lan

Sosyal deney [Türk kızları]

• Omisis046 kullanıcısına yanıt
    Hackerların kralı Hacker Okan

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.