Şimdi Ara

Sosyal fobi'den daha yıldırıcı bir bozukluk var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
7
Favori
2.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dediğini mezun senemde yaşadım.
    Son 2 yıldır zaten dipteyim.
  • cakiyyyy C kullanıcısına yanıt
    Yarınki sınav 3.denemeniz mi olacak benim 2.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Txrboz kullanıcısına yanıt
    Yok ben geçen sene yerleştim.
    Ama dediğim gibi, BÜTÜN her şeyini bu sınava bağlama.Sonu kötü bitiyor , çok ağlarsın sonra benim gibi.
    BİRAZ serbest bırak kendini, başarılar.
  • Ben sosyal fobi dışında evdede hiç rahat değilim ya sürekli sıcak basıyor neden bilmiyorum stresten mi acaba ilaç mı kullanmam gerekiyor ? hiçbir şeye odaklanamıyorum spor yaparken vs bütün enerjim gidiyor onu bile yapamıyorum kitap vs okuyamıyorum hep aklıma başka şeyler geliyor.Dışarda zaten 2 katı rahatsızım kalabalık ortamlarda olsun minibüste olsun çok fazla terliyorum şu son 1 aydır uyanıp uyanıp geri yatıyorum cidden hiçbir şey yapasım yok.Moral yok azim yok hedef yok.Her şeyi kafama çok fazla takıyorum kaç yıl önce yaptığım şeyler aklıma geliyor keşke yapmasaydım vs buda OKB sanırım.Sizce ne yapmalıyım?
    psikiyatrist e mi gitmeliyim yoksa psikologa mı ? ben bunları konuşarak çözebileceğimi sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burock Holmes -- 30 Haziran 2018; 2:42:30 >
  • TANRI ŞAHİDİM OLSUN Kİ YOK SF'DEN DAHA YILDIRICI BİR BOZUKLUK.

• quote:

Orijinalden alıntı: KendallRoy

Ahahahahha

HSHSHHSHS

SJSJSJSJDJD

ŞİMDİ BURAYA ÖNEMLİ Bİ ŞEY YAZACAĞIM FAKAT DURUMUN FARKINDA OLMAN İÇİN SANA İKİ ÇİFT LAFIM VAR

Beta erkek nasıl sanat ve teknoloji üretebilir?

İnsan içine çıkamayan adam (!) nasıl dünyayı tanıyıp inovasyon yapacak?

Veya Da Vinci insanları bilmeseydi Vitruvius Adamı eserini ortaya koyabilir miydi?

Bill Gates, insanların dertlerini bilmeseydi Windows'u neden yapacaktı?

Veya Akio Morita insanları izlemese nasıl Walkman'in gerekliliğini görecekti?

Anca kendinizi kandırın

FAKAT DOSTUM,

HER ŞEY SENİN ELİNDE

ÇALIŞMADIĞINDA, İNSANLARLA KONUŞMADIĞINDA SİHİRLİ Bİ GÜÇ SENİ ENGELLEMİYOR

Ben de üstteki arkadaşın dediği gibi bakkala kolay gelsin demeye çekinirdim, şimdi ise kızlarla aram bile iyileşti sosyal ortamım var, spor yapıyorum, ders çalışmaya başlayacağım

FAKAT

BUNLARI YAPMAZSAN YİNE KENDİ UMRUNDA BİLE OLMAZSIN
    İyi de bu adamların çoğu inek, çekingen, gençliğinde kızlarla sorun yaşamış beta erkekleri. Bill Gates'in, Zuckerberg'in hiç mi röportajını izlemedin gayet çekingen kişiler. Hatta Micheal Jackson bile, o sahneyi coşturan Michael Jackson bile röportajlarda sosyal fobili birisi. Hayatı boyunca kadınlarla iyi olamamış biri. Çoğunda tuhaflık olan ama deli gibi yetenekli insanlar bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sladko94

Bu mesaj silindi.
    Toplu konuşma kısmı benim de korkulu rüyam. Bu konuda hiçbir şey iyi gelmedi mi hocam? Teke tekte oturup benle konuşan sosyal fobili demez tam tersi ne rahat vs. Der.. Ama kalabalıkta panik bombasıyım.

• Sosyal fobililer olarak wp grubu kuralım aynı şehirde yaşayanlarımız varsa buluşmalar düzenleyelim 1 2 kez cafeye bile gidilse güzel arkadaşlıklar kurulabilir bence
  • PacTyson P kullanıcısına yanıt
    Bill Gates, Zuckerberg gibi adamların zeka ve enerjilerini kızlarla yatırdığını düşünsene?

• cakiyyyy C kullanıcısına yanıt
    Sağol

• Misha Collins kullanıcısına yanıt
    aynen çok iyi olur

• sosyal fobiliye meslek önerisi olan var mı ? ehliyet alıp tır şoförlüğü düşünüyorum. bize engelli maaşı falan vermeleri askerlikten muaf etmeleri lazım cidden normal değil. lisede bile okula kalp çarpıntılarıyla giderdim gece uyuyamazdım yarın okula gideceğim diye.
  • Çok zor dışardan bunu anlamak imkansız nasıl geçer bilmiyorum

• Evet var hemde iki kelime : Baş ağrısı.

Sosyal fobik arkadaşlar konuya toplanmış ve de bazı gereksiz yorum yazan forumdaşlar.

Psikolojiye olan merakımdan ötürü az çok konuya hakimim, ruhsal ve psikolojik sorunlar bitmez. Aklına söz geçirmediğini düşünüp kendini yer bitirirsin. Kimine göre psikolojik bozukluk kimine göre aranan özellik.

Aşırı sosyallikten üniversiteyi yıllarca uzatan insanların olduğu bir dünyada, üretken insanların(bilim adamları, mucitler vs) toplumdan aykırı bir takım özelliklerinden dolayı geliştirdikleri bilim ve teknoloji.

Bu konu hakkında sayfalarca yazılabilir. Tedavi olmak kendini düzeltmek isteyen arkadaşlara tavsiyem ilaçlara fazla güvenmesinler ve bir kerede düzelteceklerini düşünmesinler, epey zor olacaktır.

Mutlu ve huzurlu olmanız dileğiyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: eastindiacompany

Beta erkeklerin ürettiği teknoloji ve sanattan mahrum kalacaktın o zaman keko
    Daha doğru düzgün insanlarla konuşamazsın ne diyon olm sen

• fuzzylgc kullanıcısına yanıt
    Hocam şu aşırı sosyallikten üni uzatanlar vs bilim adamları kıyaslamasını anlamadım ?
    Kıskançlık ?
  • BeforeIforget B kullanıcısına yanıt
    Mühendisliğe ve sanata engel değil sosyal kabiliyetsizlik en azından benim uğraşlarım için

• +1milyon

• quote:

Orijinalden alıntı: BeforeIforget

Daha doğru düzgün insanlarla konuşamazsın ne diyon olm sen

Alıntıları Göster
    Slipknotçu Kekho

• Ben de gitar var. Tavsiye ederim bir müzik aleti denemenizi ne olduğu önemli değil. Ney bile denedim. Bi kaç kısa bir şeyler de çaldım ney de.

Alt yazı çevirisi yapiyordum bir zamanlar.

Kısaca sanat veya zanaat. Başlarda çok sıkıcı olur ama zamanlar toparlarsin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.