Şimdi Ara

Sosyal Fobisi Olanlar Gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
3
Favori
2.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle Şundan Bahsedeyim Arkadaşlar Ben Aşırı Sosyal Fobisi Olan Biri Değildim Fakat Yinede Kendimde Hissediyordum Hemen Ortam Kuran Her Ortamda Kendine Güvenen Bi İnsan Olmak İstedim Hep Ve Böyle Olan Kişilere Çok Özendim Ben Neden Böyleyim Neden Bir Ortamda Herkes Rahat Hareket Ederken Ben Edemiyorum Diyordum Neden Tanımadığım İnsanlarla Konusurken Heycanlanıyorum Neden Diğerleri Gibi Olamıyordum İşte Tedavimi Ararken Sürekli Kendime Sorduklarım Buydu Ve Sonunda Kendime Güvenip Bir Psikoloğa Danışmaya Gittim Benimle Baya Sohbet Etti Haplar Yazdı Falan Ama Değişen Bir Şey Olmayınca Bu Sorunun Böyle Düzelmeyeceğini Anlamıştım Genç İnsanız Arkadaş Ortamıyla Arada Bir Kafaları Çekeriz Bunu Genç Olan Çoğu Kişi Yapar Bir Gün Şunu Fark Ettim İçtikten Sonra Rahatca Konuşabildiğimi Kendime Güvenimin Arttığını Daha Enerjik Olduğumu Fark Ettim Olmak İstediğim Şey Tam Olarak Buydu Dedim Ve Şunu Uygulamaya Karar Verdim 100 Lük Votka Alıp Evin Bi Köşesine Sakladım Ve Her Evden Çıkışımda Sadece Yarım Bardak İçerek Sarhoş Olma Değil Sadece O Sulandırmayı Sağladım Ve Baktımki İşe Yarıyor Etkisi Geçince Eski Halime Geliyordum Ben Bunu Evden Çıktığım Eve Geldiğim Ve Çıktığım Her Süreçte Uyguladım Ve Baktımki Buna Alışıyorum İçmediğim Zamanda Artık Böyle Olmaya Başlıyorum Bu Çok Kişiye Saçma Gelecek Biliyorum Ama Denemenizi Tavsiye Ediyorum :) Yanlız Aşırıya Kaçmayın Sadece Yarım Bardak Sabah Yarım Bardak Öğlen Veyada Ne Zaman Tekrar Dışarı Cıkacaksanız O Zaman :)

• Güncel!!
  • Chivas Regal veya Black Label Bourbon kullanabilirsin sevgili kardeşim.
  • usta onların fiyatı hakkında bir fikrim yok votka ekonomik olduğunda onu tercih ediyorum
  • Alkol çok etkili bu konuda. Mesela ayık kafayla ortaya çıkıp dans edemem. ama hafif kafam sulanmaya başlayınca deli gibi eğlenirim
  • haklısınız hocam bende bu fobimi bunla tedavi ediyorum gerçekten dünyadaki bütün psikoloklardan ve haplardan en etkilisi alkol hem zararıda yok cok icmediğin sürece
  • O kadar şey yazmışsın dikkatimi çeken tek yer psikoloğun ilaç yazması... Psikolog ilaç yazabiliyormu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kel olanlar bir gelsin
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynen bendede var sosyal fobi ama aşırı değil aynı arkadaştaki gibi ben hiç psikoloğa falan gitmedim hep kendim çözmeye çalıştım biraz biraz başardım.Şu alkol alıp dışarı çıkma ayık kafayla %100 etkisinin oldugunu düşünüyorum ara sıra arkadaşlarla toplanıp içiyoruz cıvıtıyoruz o an herşeyi yapabiliyorum bilincim verinde ama normalde yapamadığım herşeyi mesela hoşlandığım bir kızın yanına gidip konuşamam çekingenim ama kafa ayıkken yani herşey.Tavsiyeni uygulamaya çalışıcam mantıklı geliyo bana.Ama yarım bardak diyorsun çay bardağımı su bardağımı bide sek mi ? He bide etkisi ne kadar sürüyo birkaç flan mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şizofrenik Sancılar

O kadar şey yazmışsın dikkatimi çeken tek yer psikoloğun ilaç yazması... Psikolog ilaç yazabiliyormu ?

Evet benimde takıldı oraya psikolog ilaç yazamaz. psikiyatristtir o
  • Sosyal fobikler alkolik olma potansiyeli yüksek kişilerdir.. Dikkat
  • Mantikli olabilitesi var ama aliskanlik yapar feci derecede gibi geliyor bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim Yarım Bardak Bide Sek İçebiliosan Daha İyi Yani Etkisi Çok Sürer Denediğinde Çok Yararı Olduğunu Anlıcaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: jääri..

Mantikli olabilitesi var ama aliskanlik yapar feci derecede gibi geliyor bana.

aynen bir süre sonra bağımlı olursun onsuz yaşayamaz hale gelirsin
  • Ben alkol içince daha sessiz oluyorum içime kapanıyorum
  • One lan... Başlığı daha çekici yapabilirsin hocam. "Sosyal fobiye çözüm = Tok karna yarım bardak votka!" gibisinden
  • okadarda olsun hocam burda bilimsel bir araştırma yapıyoruz:)
  • yarım bardak sek içersen daha iyi olur yani etkisi uzun surer usta
  • iyi güzel doğru diyosunda bu bağımlılık haline gelicek ya ilerisi bi ömür bmyle geçmez

Not:Bende asosyal,şizoid,sosyal fobisi olan biriyim
  • bir ömür demiyorum zaten hocam diyorumki bi süre böyle devam ettikten snra bakıyorsunuz icmediğinizdede böylesiniz işte o an keserseniz bi sorun olmaz
  • Psikolog hap falan yazamaz buyuk suç.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.