ilk içtiğim votka tadı kokusu sanki kolonyayı andırıyor :D
eet öyledir biraz fakat etkisi ve kafası değişilmezdir:)
Yakında "kör oldum SS'li" diye konu açma da.
100 lük votka hangi marka ne kadara aldın(ucuz diyince merak ettim)
quote:
Orijinalden alıntı: magicool
42 tl usta
Sen kendi kendine Placebo Etkisi yaratmışsın, 1 yudum votkayla nasıl sarhoş oluyorsun ki
quote:
Orijinalden alıntı: PeterPetrelli
Sen kendi kendine Placebo Etkisi yaratmışsın, 1 yudum votkayla nasıl sarhoş oluyorsun ki
bir yudum votka dediğimi hatırlamıyorum yarım bardak sek dedim yarım bardak sek votka sarhoş etmez bu doğru ama kafayı sulandırmaya yeter aksini kanıtlayacak kimse yoktur yok ben sukadar içerim olmam yok şöyle yok böyle ayaklarını bırakın artık bir içecekte alkol var ise ve bunu içip sarhoş olmamanız imkansızdır
quote:
Orijinalden alıntı: dvlhr
quote:
42 tl usta
marka ve yer
quote:
Orijinalden alıntı: Mobile Prof.
Chivas Regal veya Black Label Bourbon kullanabilirsin sevgili kardeşim.
Ohşşşş baba naaaptın sen ya. Gözler kan çanağı uykusuzluk tepe yapmış. Çıkarıp dolduracam zulayı şimdi. 2 ay da para geçmez elime 2 ay içkisiz kalacam.
quote:
Orijinalden alıntı: dvlhr
quote:
42 tl usta
Hemen yarın denemeye başlıyorum. Zaten Rusyadayım vodka çok ucuz. İşin kötüsü burdaki çoğu insan kız, çoğu kız da güzel. Bu yüzden ben kimseyle konuşamıyorum
Türkçe olsa neyse bide zaten yeni öğrendiğim bi dili konuşmanın heyecanı var. Yani anlıcağın en çok benim ihtiyacım var buna
Aman hocam dikkat edin, sosyal fobiyi yeneyim derken alkolik olmayın da.
:D Votka Yaş Sınırı Kaçtı Benimde bu fobi veledini yenmem lazım :D
Adam gibi ilacı kullanıp sende çabalasaydın böyle şeylere gerek kalmazdı .Bide böyle hep yaş takılamazsın arada kuruda lazım.Ciğerleri dengede tutmak için yani hep birine yüklenme
Bu sorun bendede vardı hemde aşırı düzeyde. Asla psikoloğa gitmedim alkol felan da kullanmadım sigara da içmiyorum.Şuanda Geçti. Önemli olan arkadaş ortamı. zamanla kazanılıyor özgüven. Birde dua edebilirsin. Ben kurtuldum çok şükür
placebo etkisi.içtiğinde iyi içmeiynce tık yok.işin bid eşu ynü var ya herkesden nefret ediyorsak?ergeni ve öğrenciyi sevmem ergen+öğrenci olandan tiksinirim
placebo etkisi falan hikaye alkol içtiğinizde kendinizi normalden daha rhaat hissetmiyormusunuz kardesim bende buna dayanarak bu yöntemi uyguladım