Bu adamın sosyal fobisi olduğuna inanasım gelmiyor. |
Bildirim
Bu adamın sosyal fobisi olduğuna inanasım gelmiyor. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sebebi neydi ki? |
çocukluktan, geçmişten beri gelen travmalar. uzun hikaye < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Zorbalık mı? |
daha önce bir kaç kişiye anlattım ağzıma ettiler. bir daha tövbe < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yok ben ne yapacam sana? |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
hikayeleştirip youtubeya atarsan milyonlar izler milyoner olursun |
Malum ırktan ben de çok çektim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kürtler türkleri ezdi maalesef her alanda. mahvolduk. yakında değişim geliyor zaten artık türk diye birşey kalmayacak < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 3 Ocak 2025; 19:40:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Onların kimseyi ezecek durumu yok da sürü halinde geziyorlar bir de arkadan vurmayı çok iyi biliyorlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ee sende gez tutan mı var? organize olan kazanır. doğanın kuralı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
15IQ olmadığım için ve tek başıma bir birey olduğum için sürüye dahil olma ihtiyacı duymuyorum. Zeka meselesi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 3 Ocak 2025; 22:35:59 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |