Şimdi Ara

Sosyal hizmet ile ilgili fikri olan var mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Istanbul Üniversitesini yazmak istiyorum.Bölümle ilgili güzel şeyler duydum ama yinede imkanı ve atamayla ilgili şüphelerim var.Şehir dışına çıkmayı düşünmüyorum ama PDR de karar kılarsam Sakarya'yı yazabilirim.PDR ile kıyaslandığında sizce Sosyal hizmet nasıl bir bölüm ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=94030241&p=1#94032318

• quote:

Orijinalden alıntı: GaiaOfElysion

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=94030241&p=1#94032318

Ben 25 k dayım.Istanbul üni sosyal hizmet düşünüyorum.Yazarsam sakarya pdr yazacağım.Sen bi karar verdin mi ?

• ecem-stnc kullanıcısına yanıt
    Uzak pdrleri yazmayı dusunmuyorum ama sakarya pdr i.ö ben de yazacagım sosyal hizmet icin istanbul uni. Biriyle konustum ve kesinlikle pdr yazmanı onermem cunku okullarda artık sosyal hizmet uzmanları bulunması sart olacakmıs, rehber hocalar da onlara baglı calısacakmıs bunu soyledi zamanında ben de pdr yazacaktım ama iyiki sosyal hizmet yazdım dedi

• GaiaOfElysion kullanıcısına yanıt
    bu konu ciddi ve gerçek mi ya? cidden kafayı yiyeceğim kafam iyice allak bullak oldu gün geçtikçe farklı yorumlar çıkıyor bir de
  • quote:

Uzak pdrleri yazmayı dusunmuyorum ama sakarya pdr i.ö ben de yazacagım sosyal hizmet icin istanbul uni. Biriyle konustum ve kesinlikle pdr yazmanı onermem cunku okullarda artık sosyal hizmet uzmanları bulunması sart olacakmıs, rehber hocalar da onlara baglı calısacakmıs bunu soyledi zamanında ben de pdr yazacaktım ama iyiki sosyal hizmet yazdım dedi

Rehber hocamda öyle dedi.Bir de senin konuda yazdığın gibi üniversite farkı var.Sakarya Üniversitesini de beğenmiyorlar pek ama Istanbul'a yakın diye düşünüyorum açıkçası.

• ecem-stnc kullanıcısına yanıt
    Sakarya universitesi konusuna katılamayacagım cidden her seyiyle tam bir kampüs egitimi bilemem ama sakaryada yasıyorum olanakları yerinde blr unlversite

• quote:

Orijinalden alıntı: flurry.

bu konu ciddi ve gerçek mi ya? cidden kafayı yiyeceğim kafam iyice allak bullak oldu gün geçtikçe farklı yorumlar çıkıyor bir de

Benim kafam çok karışık etkilemek istemem.

• flurry. kullanıcısına yanıt
    Ben de konustugum kisinin yalancısıyım gayet net bu ifadeleri kullandı cunku

• quote:

Sakarya universitesi konusuna katılamayacagım cidden her seyiyle tam bir kampüs egitimi bilemem ama sakaryada yasıyorum olanakları yerinde blr unlversite

Eğitimiyle ilgili dedi ben daha kampüsü falan araştırmadım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.