Şimdi Ara

Sosyal Hizmetler (AÖF)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ark. ben tercihlerimin arasına Eskişehir'de ki Sosyal hizmetler açık öğretimi tercihlerimin arasına katmak istiyorum ama kaç yıllık olduğunu bilmiyorum eskişehirdeki sosyal hizmetlerin belirtilmemiş 2 yılıık mı 4 yıllık mı bilen biri varsa söylüye bilirmi..Tercih klavuzunda kodu '' 101050572 '' ?

• o bölüm önlisans kardeş. sosyal hizmetin lisans açıköğretim programı erzurum atatürk üniversitesinde var.kontenjanlı ve ygs puanıyla alıyor ona bakabilirsin ama o bölümde okuyan arkadaşım 1500tl harç veriyor bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: bysmtnc

o bölüm önlisans kardeş. sosyal hizmetin lisans açıköğretim programı erzurum atatürk üniversitesinde var.kontenjanlı ve ygs puanıyla alıyor ona bakabilirsin ama o bölümde okuyan arkadaşım 1500tl harç veriyor bu arada

Örügün sosyal hizmtler 2 yıllık nasıl ? okumaya değer bir bölüm mü ?
  • dikey geçişle lisans sosyal hizmete tamamlıcaksan güzel bölüm.devlette hemen iş bulur, memur olursun.lisans saglıkcı maası alırsın.
  • quote:

o bölüm önlisans kardeş. sosyal hizmetin lisans açıköğretim programı erzurum atatürk üniversitesinde var.kontenjanlı ve ygs puanıyla alıyor ona bakabilirsin ama o bölümde okuyan arkadaşım 1500tl harç veriyor bu arada

2500 lira harç ücreti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet

quote:

2500 lira harç ücreti

eyvallah düzelttigin icin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.