Ark. ben tercihlerimin arasına Eskişehir'de ki Sosyal hizmetler açık öğretimi tercihlerimin arasına katmak istiyorum ama kaç yıllık olduğunu bilmiyorum eskişehirdeki sosyal hizmetlerin belirtilmemiş 2 yılıık mı 4 yıllık mı bilen biri varsa söylüye bilirmi..Tercih klavuzunda kodu '' 101050572 '' ?
o bölüm önlisans kardeş. sosyal hizmetin lisans açıköğretim programı erzurum atatürk üniversitesinde var.kontenjanlı ve ygs puanıyla alıyor ona bakabilirsin ama o bölümde okuyan arkadaşım 1500tl harç veriyor bu arada
quote:
Orijinalden alıntı: bysmtnc
o bölüm önlisans kardeş. sosyal hizmetin lisans açıköğretim programı erzurum atatürk üniversitesinde var.kontenjanlı ve ygs puanıyla alıyor ona bakabilirsin ama o bölümde okuyan arkadaşım 1500tl harç veriyor bu arada
Örügün sosyal hizmtler 2 yıllık nasıl ? okumaya değer bir bölüm mü ?
dikey geçişle lisans sosyal hizmete tamamlıcaksan güzel bölüm.devlette hemen iş bulur, memur olursun.lisans saglıkcı maası alırsın.
quote:
2500 lira harç ücreti
quote:
Orijinalden alıntı: Adalet
quote:
2500 lira harç ücreti
eyvallah düzelttigin icin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme