Şimdi Ara

Sosyal Medya Uygulaması, Vero

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2015 çıkışlı bir sosyal medya(?) uygulaması, geçtiğimiz haftalarda ios uygulama marketinde en çok indirilenler kısmındaydı, hatta bu ara epey de popüler. Instagram ve facebook'tan sıkılanlar için alternatif olabilir mi siz karar verin

Özellikleri

Uygulamanın sahip olduğu özelliklerin başında, algoritma sisteminin ve reklamın olmaması (dediklerine göre de hiç olmayacakmış) yer alıyor. Yani bir "yazılım" (ya da adı her neyse) sizin ne görüp görmeyeceğinize karar vermiyor kısıtlamıyor kim ne paylaşmışsa o saatte görebiliyorsunuz

Reklam olayına gelince, uygulama marketinden ilk 1 milyon indirmeye ücretsiz üyelik, sonraki indirmeler içinse yıllık küçük bir ücret alınacakmış, bu sayede reklam olayını kaldırmayı düşünmüşler. -Ölücülerin yoğunlukta olduğu bir ülkede bu sistem ne derece etkili olur bilmiyorum-

Sosyal Medya Uygulaması, Vero

Yukarıda da görebileceğiniz üzere 6 değişik türde içerik paylaşabiliyorsunuz. Eğer bir youtuber iseniz doğrudan paylaştığınız videonun linkini Vero'da da paylaşıp takipçilerinize ulaşmasını sağlayabilirsiniz, Paylaştığınız linkler video olarak açılıyor Vero'da

Öte yandan telefonunuzda dinlediğiniz müzik Vero'da algılanıp "Şu parçayı dinliyor/öneriyor/önermiyor" şeklinde de paylaşılabiliyor, Aynı önerileri filmler/kitaplar/tv şovları/mekanlar için de yapabiliyorsunuz. Her kategoriye ait bir sınıflandırma mevcut profilinizde, filmler film kategorisinde, müzikler müzik, fotoğraflar fotoğraf kategorisinde

Takipçi sisteminde arkadaş, yakın arkadaş, tanıdıklar ve takipçiler olmak üzere 4 seçenek mevcut. Bir içerik paylaşacaksınız ancak sadece yakın arkadaşlarınızın bunu görmesini istiyorsunuz uygulama içeriği paylaşıma esnasında kimlerin bu içeriği göreceği hususunda son adımda seçenek sunuyor, yakın arkadaşları seçtiğinizde içeriği bu kategori dışındakiler göremiyor -facebook'u uzun zamandır kullanmıyorum sanki böyle bir şey vardı onda da- Diğer özelliği ise takip ettiğiniz bir kullanıcının paylaştığı içeriğe kısıt koyabiliyor olmanız, yapmanız gereken şey kullanıcının profiline girip ekranın sağ altında bulunan "..." ikonuna tıklamak. Açılan seçeneklerde "Sınırlama Koy" gibi bir menü görünecek bu menüyü seçtiğinizde yukarıda ki görselde bulunan 6 seçeneğinde seçili olduğunu göreceksiniz, hangisini görmek istemiyorsanız o seçeneğin karşısındaki tik'i kaldırmanız yeterli

Sanki facebook ve instagram'ın tüm iyi yönleri alınmış gibi -bana göre- Üstünkörü bir tanıtım oldu farkındayım aslında epey de karışık bir uygulama (kötü anlamda söylemiyorum) sunduğu hizmetlerin fazlalığından olsa gerek. Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum anlamadığım hususlar mevcut beta aşamasında uygulama o yüzden bir takım teknik sorunlar yaşanmıyor değil biraz sabır. Yeni şeyler öğrendikçe eklerim

Ekleme *

Platformda kullanıcı adı olayı yok dileyen dilediği ismi alabiliyor, karakterler arasında boşluk bırakılabiliyor, onaylı hesapların kullanıcı isimleri bile alınabiliyor bu kısım biraz garip

Web sürümü henüz yok gerçi olsa dahi kimi kullanıcı isimlerinin yukarıda da yazdığım gibi karakter arasına boşluk bırakabiliyorsunuz, eğer web sürümü gelirse bunu nasıl entegre edecekler bilmiyorum *

Ekleme **

Engellenen kullanıcıların profiline girdiğinizde yayınladığı içeriği görmüyorsunuz ancak etiketler kısmında bu kullanıcıya ait gönderileri yayınladığı zaman itibariyle görebiliyorsunuz. Aynı zamanda bu kullanıcının profiline de girebiliyorsunuz yani tam anlamıyla bir engelleme söz konusu değil anlaşılan **

ios,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 8 Mart 2018; 17:18:9 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.