Şimdi Ara

Sosyal Medyada Trump Destekçilerine Yönelik Anti-PKK Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy şu anda #12
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Trump destekçilerinin kullandığı, Trump'a ait olan Truth Social uygulamasına giriş yaptım. Burada kullanmak için aşağıdaki görselleri hazırladım. Orada paylaşarak PKK'nın gerçek yüzüne dair bir Amerikalıyı dahi olsa ikna etmeye çalışacağım. Madem kimseden fayda yok, madem vaktimiz bilgisayar başında geçiyor, bir şeyler yapalım istedim. Siz de aynısını yapabilirsiniz. Twitter, Facebook gibi ortamlarda da kullanılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 10 Aralık 2024; 15:8:32 >

• Akıl akıldan üstündür; Senin yapacağın propagandaya karşı daha akıllı propaganda yaparlar.

Örnekler; Trump PKK'nın değil, Kürtlerin dostudur, dolayısıyla ABD Kürtlerin müttefiğidir. ABD Türklerin de müttefiğidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 10 Aralık 2024; 15:0:55 >
  • Güzel çalışma hocam

Communist kelimesini kullansan daha iyi olur Amerikalılar bu kelimeden öcü gibi korkarlar
  • Valla daha Truth'u tam çözemedim ama Twitter'da daha sağlam olur gibi

• Çok zor be her ülke kendi vatandaşının beynini yıkıyor. Amerikada pkk'ya özgürlük savaşçısı diyorlar. Greta kaltağı tüm dünyayı dolaşıp Türkiye'yi kötülüyor.
  • Hiçbir şey yapmamaktan iyi hocam biz deneyelim.

• Daha PKK ile Kürtlerin ayrımını yapamayanlara bunları anlatmak imkansız.

Apo'yu "Kürt isyancı lider" olarak tanımlayanlardan geçilmeyen bir ortamda PKK'ya karşı ses çıkaran birini "Kürt düşmanı ırkçı" diye yaftalamaları işten bile değil.

• Güzel olmuş emeğine sağlık.

• Teşekkürler arkadaşlar.
    Truth’ta şu Meksikalı karteller benzetmesine iyi reaksiyon veriyorlar. Bazı Meksikalılar da Amerikanın bazı yerlerini istiyormuş bizden çaldınız diye.
    Tabii inşallah alttaki siyah yazıları da okuyorlardır
  • Eline sağlık. Bunlarla sadece sahada değil sosyal medyada da savaşmak gerek, o yüzden yaptığın çok kıymetli. Ben de denk geldikçe Instagram'daki terör destekçilerini online ihbar ediyorum.

• Emeğine sağlık hocam.

Şu her tweetin altına gelip "öğretmenler şu kadar kadro istiyor" diyenleri tespit edip senin yaptığın faydalı işe yönlendirsek tüm Dünyayı 1 haftada ikna ederiz herhalde Sosyal Medyada Trump Destekçilerine Yönelik Anti-PKK Kampanyası 

• Valla biz uluslararası olaylarda bu işi yapmıyoruz. Yapmamız lazım.
  • Güzel olmuş ama Meksika'yı hedef göstermişsin biraz sanki. Bilmiyorum Meksika ile ABD arasında bir düşmanlık var mı. Kaş yaparken de göz çıkarmamak gerek. Meksika ismi vermeden sadece bir terör örgütünün bunu yapabildiğini hayal edin deseydin daha iyi olurdu. Bir terör örgütünün ülke içindeki bir azınlığı sanki onun temsilcisiymiş gibi kullanarak propaganda yaptığını yazabilirsin. Siyahiler için özgürlük diyerek yola çıktığını veya Latinler diyerek bu etnik azınlıkları kendine kalkan yapıp pek çok ülkeden destek topladığını başka güçlü ülkeler tarafından bu örgütün fonlandığını, silahlandırıldığını yazabilirsin.

Son olarak Sosyal Demokratlar bizi anlamadı ve bu terör örgütünü desteklemeye devam ettiler ve ediyorlar, Cumhuriyetçilerden ve Trump'tan bizi anlamasını bekliyoruz" diye nokta atışı yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 11 Aralık 2024; 8:59:50 >

• Teşekkürler Hocam.

Şöyle bir şey yaptım.
    Biden yönetiminin Cihatçıları desteklemesine gıcık oluyorlar.
    Htş’yi de kattım mecbur.
  • asau kullanıcısına yanıt

PKK zaten amerika tarafından terör örgütü listesinde ele başını da amerika teslim etti sorun şu ki türkiyede kürt ve pkk ayrımı tam olarak yapılamıyor daha doğrsu amerika pkk yı değil kürtleri desteklediğini söylüyor

• Arkadaşlar bir de böyle bir şey yaptım.

Eğer siz de yardımcı olmak istiyorsanız Facebook, Twitter gibi yerlerde

Epoch Times, Fox News, The Daily Caller, The Federalist gibi yayın organlarının gönderilerinin altında ve Daniel Driscoll (Savunma Sekreteri), John Ratcliffe (CIA Başkanı), Marco Rubio, Mehmet Öz, Matthew Whitaker (NATO daimi temsilcisi) gibi isimlerin gönderilerine cevap olarak onları da etiketleyerek buraya koyduğum tüm görselleri paylaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 11 Aralık 2024; 13:43:47 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.