Şimdi Ara

Sosyalleşmeye çalışan insan boş insandır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sosyalleşmek bir zevktir yapamayan da benim gibi ağlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • unraveling kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    çok dolu dediğin ne adamlar gördük kalsın benim zaten birikim donanım konusunda yanıma yaklaşamaz kim ki o ben ondan bir şey öğrencem

Size bir Türkçe öğretmeni arkadaş bulalım mı? Ondan çok şey öğrenebileceğinize adım gibi eminim!

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

Sosyalleşmeye çalışan insan boş insandır 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bak şimdi iş dolayısıyla çok insan olması farklı arkadaş olarak farklı. birincisi iş ve diğer ortamdaki insanlar benim hayatımda yeri yok. sadece çocukluk arkadaşım var diğer hepsi çıkar için yani.

çıkar için görüşüyorum çocukluk arkadaş hariç. iş için atıyorum görüşmeye çağrıyo diyo ki şu gün şöyle bir organizasyonumuz var hem orda ekibimizle de tanışırsın falan filan.

orda haliyle dolu insanla tanışıyorsun neden iş için ve çıkar için orası bir araç. bir müddet sonra samimiyet artıyor atıyorum işte klasik beyaz yaka etklinlikleri ekipçek bunu kutlayalım bir meyhaneye gidelim orası burası mecbur gidiyorsun.

yeni insanlarla da tanışınca ve samimiyet artınca işte adamlar bir senle bir şeyler paylaşmak istiyor orda duruyorum. hayatımda yeri yok mesafeyi koyuyorum bir çok alanda böyle çok insan tanıdığım var ama sadece hayatımda yeri yok ve çok diyolar şu gün bunu yapalım şu gün bu yok.

çocukluk arkadaşımın sayesinde ve orkestrasında kadınlı erkekli çok insan tanıdım arkadaşımın hatrına da çok yerlere gittik ettik ama sonra ordan onun kafasına yattığını düşündüğü ama benim hiç alakam olmayan insanlar çok aktiviteye çağırdı gitmedim hatta hatunlar da oldu.

bak böyle tipler mesela sözelci egolu insanlar hayatındaki tek başarıları de da ve mi m uyu ayırmak. ben sayısalcı olduğum halde üni sınavında türkçede yanlışım çıkmadı. on saat müthiş türkçe yazacak kadar değerli biri değilsin yani.

• unraveling kullanıcısına yanıt

O zaman neden beni boş bir insan olmadığına ikna etmeye çalışıyorsun? Yine bir dediğin bir dediğini tutmuyor Sosyalleşmeye çalışan insan boş insandır 

• >statüsü iyi bir iş sahibi olamamış, sanat ve bilim konusunda hiçbir başarısı olmayan insanlar birilerine ihtiyaç duyar.

bunların hepsini yapabilmen için network gerekiyor, network içinde sosyalleşmen gerekiyor

belki fiziken belki ruhen 15 yasını bitirmemiş kişiler forumda hayat hakkında atıp tutmayı bıraksın artık ya. ne yasadınız da en iyi siz biliyorsunuz

• İnsanımız çok cahil. İki cahil yana yana geliyor, ortamda iyice cehalet akıyor. Bu ortamda kafa dengi insan bulmak zor. Zaten düzgün ve akıllı insanlar hep yurt dışına kaçıyor, kendini kurtarıyor. Geriye kalanları haberlerden okuyoruz.

Birisi uysal insan arıyor herkes demiş. Ne alaka, herkes kafa dengi arıyor. Uysal ne köpek mi arıyoruz.

• Sosyalleşmeye çalışan insan boş insandır
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.