Şimdi Ara

sounblaster 5.1 yardım pls!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar dün creative soundblaster 5.1 ses kartı aldım ama ekolayzer bölümünü bulamadım ayrıca bu kart 24 bit mi acaba kutuda cıkan klavuzda yazmıyor ..ses kalitesi onboarda göre %70 daha iyi kutuda sadece soundblaster 5.1 eax cmss yazıyor live yazmıyor siparişimde live diye ettim ama sonuc böle yardımcı olabilirseniz sevinirim

• O kartta ekolayzer ayarı olmaması lazım bildiğim kadarıyla... Yazmıyorsa 24 BIT değildir... Ekolayzer için en azından bir AUDIGY falan alsanız iyi olurdu. Sanırım size bu eski kalan 5+1 Creativelerden vermişler...
  • haklısın audigy 2 alıcaktım fiyatı malum yüksek bütçem buna yetti bu kartı kargo dahil 45ytl aldım değiştirme şansım da kalmadı artık taktık kullanıyoz eski onboard soundmax a göre daha doyurucu ses veriyor an azından bunu sevdim ..
  • bu kadar mı yorumlar ? :O
  • arkadaşım bu ses kartından bende almiştim. 1. de subwooferden ses gelmyor bozuk diye geri iade ettim.2. sinde ise bozuk olmadıgının farkına vardim Allahtan başka firmadan almiştim onuda iade ettim resimlerine aldanma 24 bit değil. ayrıca cd sini kaybetme başka turlü tanıtamassın.bugün de audigy gelecek bakalım :)) live 5.1 son anlarını yaşıyor zaten eğer 7 gün geçmediyse iade et 49 ytl ye exa da audigy value stokta var kargoda bedava

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozoklu66 -- 6 Nisan 2007; 12:04:43 >
  • iade edicem etmesine de ama geri alırlarmı ...bu kart beni tatmin etmedi ..soundmax ile hemen hemen aynı bi şansımı denıyecem geri alırlarsa hemen audigy alıcam
  • Audgy value almıyasın sakın. bence live den daha kötü bir kart.
    direct x bağlantı noktası hızlandırması donanımdan desteklenmiyor.
    en az mecbursan audgy2 value al. bundan azında bas tiz ayarı yok, (hiç olmadık yenieri bilmiyorum eski live lerde hepsinde vardı)

tabi alabilirsen tam sürün audgy2 ve üstünü al value yada oem alma.
    oemleri sistem toplayıcılar müşteri kandırmak için alıyorlar sen müşterimisin kendine mi alıyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keleminabi -- 6 Nisan 2007; 16:52:41 >
  • audigy value düşünüyordum ama o karttdan da pek bi perfomans gelmeyeceğini düşünürek ikinci el audigy e.s yada d.e yada audigy 2 zs almayı düşünüyorum benım için önemli olan mp3 dinlerken kaliteli ses almak 24bit crisytall özelliği olması gerek ..şimdilik bu kartla idare edıcem bu da iyi aslında ama aradığım özelliik çıkmadı ben bu kartı siparis ettirdim taktım kullandım pek bi perfomans alamadığım için değiştirmeye gittim yerine götürdüm satıcı ben bu kartı sipariş üzerine getitrdim ayrıca kutu açılmış geri almaz lar dedi neyse işte böle bende elden satarım böle düşünüyorum .. winampta 128kbps 44 khz bunun ne anlama geldiğini bilen varmı .. ses çıkışın 16 bit veya 24 bit oldunu nerden anlarım yardımlarınızı beklıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prodigy6 -- 9 Nisan 2007; 18:30:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.