Şimdi Ara

Sound Magus H500 anfiye 2 takim mid tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhabalar iyi forumlar

Araç Hyundai Getz ana ünite pioneer 8650bt anfi başlıkta yazan SM H500 bass JBL CS1214 düşünüyorum mid 2 takım alacam JBL veya İnfinity düşünüyordum ama kimse önermiyor 2 takim için max 500-600 TLverebilirim siz ne tavsiye edersiniz yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anfi seçiminde çok kararsız kaldım pek yardımcı olan olmadı, daha önce JBL - PIONEER ve EDİSON anfiler kulanmıştım hepsi parasına göre iyi anfilerdi. Son sistemde kullandıgım SAUND MAGUS H500 5 Kanal anfiyi alırken cok tereddüt ettim. Sistemi beslemez 1 sterio 1 mono anfi alsam daha iyi diye düsündüm fakat kablo kalabalıgı bagajda yer darlıgı ve bu ise fazla bütce ayırmak istemedigim için bu anfiyi tercih ettim. Anfiyi 2. el 370 Liraya aldım. Parasını her kuruşuna kadar hak ediyor.

Sistemimi tam besliyor gain ayarlarını yarıya kadar bile getiremiyorum Subwoofer çıkışına bağlı olan 1000w çift bobin basın ciğerini söküyor orjinal Pıoneer 550w rms 4 oval bağlı onlarıda yakıcak diye korkuyorum.

Sistem özetim:

Pıoneer Avh 8450bt Ana ünite
    2 çift Pıoneer 80w rms 550w oval hoparlör
    JVC arsenal serisi 1000w Çift bobin Subwoofer
    Saund Magus H500 anfi

5 Kanal anfi arayan arkadaslara şiddetle tavsiye ediyorum.

Sound Magus H500 5 kanal

RMS Power at 14.4V (into 2 ohm Thd+N < 1%) 130W X 4 + 500W
    RMS Power at 14.4V (into 4 ohm THD+N < 1%) 90W X 4 + 300W
    4 Ohm Bridged RMS Power at 14.4V (into 4 ohm THD+N < 1%) 260 X 2 + 500W

• quote:

Orijinalden alıntı: NosWagen

Anfi seçiminde çok kararsız kaldım pek yardımcı olan olmadı, daha önce JBL - PIONEER ve EDİSON anfiler kulanmıştım hepsi parasına göre iyi anfilerdi. Son sistemde kullandıgım SAUND MAGUS H500 5 Kanal anfiyi alırken cok tereddüt ettim. Sistemi beslemez 1 sterio 1 mono anfi alsam daha iyi diye düsündüm fakat kablo kalabalıgı bagajda yer darlıgı ve bu ise fazla bütce ayırmak istemedigim için bu anfiyi tercih ettim. Anfiyi 2. el 370 Liraya aldım. Parasını her kuruşuna kadar hak ediyor.

Sistemimi tam besliyor gain ayarlarını yarıya kadar bile getiremiyorum Subwoofer çıkışına bağlı olan 1000w çift bobin basın ciğerini söküyor orjinal Pıoneer 550w rms 4 oval bağlı onlarıda yakıcak diye korkuyorum.

Sistem özetim:

Pıoneer Avh 8450bt Ana ünite
    2 çift Pıoneer 80w rms 550w oval hoparlör
    JVC arsenal serisi 1000w Çift bobin Subwoofer
    Saund Magus H500 anfi

5 Kanal anfi arayan arkadaslara şiddetle tavsiye ediyorum.

Sound Magus H500 5 kanal

RMS Power at 14.4V (into 2 ohm Thd+N < 1%) 130W X 4 + 500W
    RMS Power at 14.4V (into 4 ohm THD+N < 1%) 90W X 4 + 300W
    4 Ohm Bridged RMS Power at 14.4V (into 4 ohm THD+N < 1%) 260 X 2 + 500W

Cevap için teşekkür ederim ama siz yanlış anladınız bende de SM H500 anfi var ben mid önerisi istemiştim

• jbl ve infinity nie önermiyorlar ? 3 aşağı 5 yukarı hoparlörler aynı sesi veriyor .

ben olsam 2 cift sm alırdım . 218 tl gayet uygun fiyat . montaj derinliği ve mıknatıs arac hoparlör yuvalarına uyacak mı önce bir öğrenmen lazım .. distribütör aktepe elektronik galiba montajda yapıyorlardı elefon acıp sorabilirsin .

http://www.hepsiburada.com/soundmagus-sm-17c-16-cm-component-takimi-p-OTAKTSM17C

anfi sm hoparlörde sm olsun madem . hatta arka kapı için coaxial hoparlörde olur veya pandizota 6x9

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.