Şimdi Ara

SoundBar'a hoperlör takviyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle konu hakkındaki cehaletimi mazur görün ltf :)

Odamda LG NB3530A model soundbar kullanıyorum. Birde çok eskiden kalma Sony HCD RX30 müzik setim var. Artık teknolojinin çok gerisinde kaldı ve yer kaplıyor.

Bunun Stereo hoperlörlerini Soundbar'ıma bir şekilde bağlayabilir miyim ? Doğru sesi yakalayabilir miyim ?

Bu konu da fikir ve yardımlarınızı rica ediyorum ..

SoundBar'ın girişleri : 2 optical 1 aux şeklinde

Saygılarımla
    Eren

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wetpozer -- 12 Haziran 2017; 14:18:7 >

• Yok mu bir fikri olan acaba?
  • bağlanmasına bağlanır ama bu bağlantı orjinal bir bağlantı şekli olmaz. soundbara fiziksel işlem gerekli , yani içini açıp dahili hoparlörlerden dışarı kablo almak gerekir ki soundbarın ses çıkış gücü sony hoparlörleri sürecek kadar olduğunu sanmam. Bence yapılan işleme değecek bir sonuç çıkmaz. bunun yerine tvden ya da uydu reciver ,dvd player, v.s. hangisini sıklıkla kullanıyorsanız sony setin aux girişine bağlantı yaparak bir nevi sony seti ampli olarak kullanıp hepsini aynı anda aktif edebilirsiniz. Kısacası sadece hoparlörleri soundbara bağlamak fiziksel işlem olmadan imkansız ve bu işleme değecek bir sonuç çıkmaz.
  • Dijital bağlantılı bir ürün NB3530A Modeli o yüzden Eşleştirme yapamazsın,(Aslında Yaparsın) Bir kaç yöntem var fakat cihazın Bluetooth Özelliğiyle eşleştiğinden dolayı İçinde yüklenen yazılımı devre dışı bırakır ve Subwoferla eşleşemez. o yüzden bu sevdadan vazgeç :)
  • mustyblack kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için çok teşekkür ederim. Cevabınız ışığında bu sevdadan vaz geçme kararı almış bulunuyorum :)

Selamlar...
  • ulas19879 kullanıcısına yanıt
    Bu teknik cevabınız için teşekkür ederim... cevaplarınız ışığında bu sevdadan vaz geçme kararı almış bulunuyorum :) Teşekkürler...
  • 8 yillik tecrubem bu kadarina mudahele edebiliyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.