Şimdi Ara

SOUNDBAR [ANA KONU] (1852. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: BILGILI , TeTaK Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 4 Misafir - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
38.547
Cevap
558
Favori
1.860.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18501851185218531854
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Valla hocam ,lg soundbarim var,sırf bu yüzden değiştirmek istiyorum, sadece optik ve bluetooth bağlantıları mevcut, ses kapama yapıyor tv kumandası o kadar,

TV sesi de yetersiz, samsung almaya niyetliydim ama onda da qsemphony desteği alt modellerde yokmuş ,O desteği almayacaksam samsung olmasa da olur, her türlü TV sesinden iyi ses alacağım kesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pretty34 P kullanıcısına yanıt

Ben de çift kumanda kullanmak zorunda kalıyorum, uygun fiyata yakalamıştım o yüzden almıştım 450’yi de. Uğraştırıcı ama ne yapalım. :) Alalı 2 ay oldu yakın zamanda almış olsam daha çok üzülürdüm bu 643’ü kaçırdığıma.

• sasa_iliç kullanıcısına yanıt

Ürün açıklamalarında bu yazıyor ama her marka tv için geçerli mi bilemedim.hdmi cec gibi bazı standartları desteklemesi gerekiyormuş tek kumandadan kontrol icin

''TCL TV Ready, Soundbar ve TV arasında tek bir uzaktan kumanda ile kesintisiz kontrol için tasarlanmıştır.''

• quote:

Orijinalden alıntı: pretty34

Ürün açıklamalarında bu yazıyor ama her marka tv için geçerli mi bilemedim.hdmi cec gibi bazı standartları desteklemesi gerekiyormuş tek kumandadan kontrol icin

''TCL TV Ready, Soundbar ve TV arasında tek bir uzaktan kumanda ile kesintisiz kontrol için tasarlanmıştır.''

Tek kumanda ile kullanırsın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Her ne kadar beğenmesemde fiyatı kart kampanyaları ile 14 bine geliyor takip eden arkadaşlar için iyi fırsat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abekaynana123 -- 12 Kasım 2024; 8:22:20 >

• abekaynana123 A kullanıcısına yanıt
    Hocam ben sipariş geçtim bunu. En azından atmoslu. Arka kitli. Tv de tcl c845. İnş memnun kalırım. 15e 3 taksitle aldım fena olmadı bence. Bankkartla 250 geldi ama 1000 hangi kartla oldu indirim?

• tiestoly kullanıcısına yanıt

Fiyat artmış.

• cato16 kullanıcısına yanıt
    Pazarama'dan alın

Orada da artmış, aklımı çekmişti Allah'tan arttı hemen de masrafa girmedik:)

• MySun kullanıcısına yanıt
    Bu nasıl mantık reis :) almaya niyetiniz yoktu heralde. Yoksa üzülürdü insan

Bekarken 5.1 sistem vardı film dizi hakkını veriyorduk. Evlendik çocuk çocuğa karıştık uzun zaman basit bir 2+1 sistem kullandım. O bozulunca TV yi değiştirme vakti de gelince 2+1 li bir TV aldım ama kesmedi. Samsung b650 aldım. Zehir karıştı kana tekrar, q990d alsam mı diye bakınıyorum aylardır kendimi durduruyorum pahalı gerek yok diye:) şimdi bu çıkınca şeytan dürtüyordu ama bir yanım da almışken q990 al dedi, o da düşmesi hiç bu indirimde.

• MySun kullanıcısına yanıt
    Abi o düşmez ya. Dolar bazında zaten ucuz bizde

• Selamlar,

Bugün mağazada q990 cihazı incele fırsatı buldum. q semphony özelliğini kullanmak için televizyonunda SAMSUNG olması gerektiği bilgisi verildi. Samsung televizyonu olup da bu özelliği kullanan var mı?

Televizyonum LC 65C3LA

• yavuz-ulku Y kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Q800D + Music Frame ikilisini Q-Symphony ile 75DU8000 TV ile sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.

• Q-Symphony özelliğini kullanamadan eksiklik hisseder miyim?

• yavuz-ulku Y kullanıcısına yanıt
    Yok, hissetmezsiniz. Sayfada aratınca kullanıp tecrübe edenlerin çok bir şey katmadığı ile ilgili fikir beyan ettiğini hatta bazı arkadaşların seste karşıklık oluşturduğundan özelliği kapattığını okursunuz. Arka kiti olmayanlarda belli katkısı olabilir ama q990d gibi 11.1.4 kanal bir sistemde eksikliğini hissedeceğinizi hiç sanmıyorum. Bende LG B9 OLED TV ile q990d kullanıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar,

Arka hoparlör stant arayışında olanlar için internette bir mağaza buldum. Alternatif ürünler var ölçüler uygun diye düşünüyorum.

Mağazadaki diğer ürünlere de bakabilirsiniz.

Benim de stant arayışım var; düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

https://www.elitmuzik.com.tr/
    Alctron MS140 Hoparlör Standı - Referans Monitör Standı (Çift) Fiyatı - Elit Müzik
    https://www.elitmuzik.com.tr/alctron-ms140-hoparlor-standi-referans-monitor-standi-cift

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuz-ulku -- 12 Kasım 2024; 20:32:5 >
  • Selamlar. Bilgisayarımda kullanmak için soundbar alacağım. TCL S522W veya TCL S643W tercih edeceğim. Aux bağlantısından bilgisayara bağladığımı düşünürsek bilgisayarı her açıp kapattığımda soundbarın üzerinde bulunan güç butonuna basmak mı gerekiyor ? Bilgisayarda auxdan kullanırken ses seviyesini ayarlamak için cihazın kumandasını kullanmak gerekir mi ?

• merhaaba, q990d soundbar ve 55q80t samsung tv sahibiyim, şöyle bir problem oluyor arada daha önce karşılaşan var mı?

Netflix'de bir film açıkken, xbox veya başka bir uygulamaya geçtikten sonra veya bir süre tv'yi öylece bıraktıktan sonra netflix filmine devam et dediğimde sadece filmdeki background sesleri geliyor diyalog sesleri gelmiyor. Tivibuya geçtiğimde sesler düzgün geliyor. netflixe döndüğümde filmdeki arkaplan müziği geliyor diyaloglar yok.

input mod TV+ AV hdmi-earc seçili. modlardan wifi ile soundbara geçersem netflixde düzgün çalışmaya başlıyor.. E-arc'dan düzgün çalışması için TV'yi kapatıp açmak gerekiyor. ses sistemini kapatıp açmak düzeltmiyor. netflixi kapatıp açmak da düzeltmiyor. kutudan çıkan hdmi kablosu ile bağlı. tv ayarlarında ses kısmında bir kaç seçenek var hepsi auto seçili.

Bir de input sesleri arasından seçerken AV hdmi e-arc q990d sounbar diye bir input daha görünüyor. burada hiç bir ses gelmiyor. ben normalde TV + AV hdm e-arc olan seçili kullanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 18501851185218531854
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.