Şimdi Ara

SOUNDBAR [ANA KONU] (1851. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
38.575
Cevap
558
Favori
1.861.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
61. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 18491850185118521853
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rouvax

Sizin ki temenimi malumun ilanı mı anlamadım. Q800 sahipleri madur oluyor, siz getirmese iyi diyorsunuz, Samsung da mı çalışıyorsunuz? Durumun ne olduğunun farkındayız, ürün gamında var olan bir ürünü Türkiye ye getirsin istiyoruz siz nesine muhalefet ediyorsunuz anlamadım.

Kisilerin menfaatine olani soyliyorum. . Evet q800d'ye arka hoparlor gelip, seti 35.000tl olacaginaa, q990d'nin bu fiyattan satilmasi kullanicilarin menfaatine diyorim. Onceki tecribelerimizde fiyatlar boyle oldi diyerek de aciklama yapiyorum. Yine arka hoparlor isyeyen frame hoparlorlere bakabilir ne de olsa arka hoparlor seti gelse ayni fiyata satilir. Ya da avrupadan gelen birinden isteyin. Bunlari soylemek icin samsung calisani mi olmak lazim? Insanlari samsung calisani olmakla yaftalamaK yerine yazilanlarin anlamina bakin. Bu sekilde suclayanlarin cogu konuda isini bitirdikten sonra kaybolup gidiyorlar ama biz hala buralardayiz. Gercek gorus almak isteyenler istifade ediyorlar. .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yavuz-ulku

Öncelikle bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.

40 m2, h 310 salon için avr'li ve atmos'lu sistem tavsiyeniz marka ve model olarak ne olur?

Avr onermek icin sizin butcenizden, istediginiz ses rengine kadar bir cok detaya hakim olmayi gerektirir. Cunki olay avr ile baslayip hoparlor ile devam edecek ve duymak istediginiz sesi verebilecel markalar devreye girecek. Acikcasi avr set onermek riskli bir is. Imkan varsa deneyerek almak lazim. Oneri ile cikilan yolda masraflar daha da artar. Ben yamaya advantage serisi avr (muadili su an 8a sanirim) ve polk audio signature e60 on takim' e30 center, E20 surround ya da arkalari da atmos kullanacagim zaman pioneer Sp-bs 22a kullaniyorum. Onlerde sony atmos hoparlorler. Ayrica jbl 260p sub ve bir tane de sony sub kullaniyorum. Ancak bu siteme kadar 5 avr, en az 7 takim hoparlor kullanmisimdir. Avr/hoparlor uyumu diye bir realite var ki bu cok emek ve zaman gerektiren ve ayni zamanda harcamaya yol acacak tehlikeli bir surec.

Saygilarimla.

• Rouvax kullanıcısına yanıt

Lanet uydular için 3 sene bekledim ama nafile. Birçok yerle konuşmama rağmen ürünü getirmemekte ısrar ediyorlar.

• 8000-9000 TL bütçe ile alınacak en iyi soundbar ne olur?

• eiskent E kullanıcısına yanıt
    Abi yine mi aynı mevzu ne diyeyim artık :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BsalihBjk B kullanıcısına yanıt

Evet yine ayni mevzu. Konuda kaderimiz bu demek ki:)

Evet abi maalesef biz seni ve diğer abilerimizi biliyoruz o yüzden kafamız rahat sayenizde bilginizden faydalanıyoruz:)

İtiraf et kurtul bence 

• sadays S kullanıcısına yanıt

Samsung gormedi ki bizi bir turlu:)

• kendorf kullanıcısına yanıt

Uzakdoğu da max 150$ civarı, tanıdık bulup aldıracağım bulamazsam 200€ a almanya dan...

Tamam da biz mağdur konumundayız, Q990 ne kadardan satıldığı bizi ilgilendiriyor mu şuan ? Almışız artık Q800 leri çözüm istiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rouvax -- 11 Kasım 2024; 13:27:8 >

Haklısınız ben de q800d aldım gerekirse arka uydu hoparlörleri de alırım demiştim ama bulabilirsen al maalesef yok. Ama tanıtımlarında ayrıca satılır diye yazmışlar biz de diyoruz ki ayrıca sat bu kadar basit.

• Cole Trickle kullanıcısına yanıt

Pahalı evet amtossuz rear hoparlör birde 16 bin fiyat çekmiş :D samsung barlar için rear kit alınacaksa maksimum verilmesı gereken rakam 3-5 bin tl üzeri haram o cihazlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abekaynana123 -- 11 Kasım 2024; 17:22:32 >

eiskent hocamda zaten mantıklı açıklamasını yapmış, 990 serisine trye özel yarı fiyatına veriyor samsung arka rear kit getiripte sence baltalarmı 990 satışlarını baltalamaz o yüzden trden boşuna beklemeyin yurt dışından da swa9200 cartıydı curtuydu derken 10 bin maliyeti olur q800dye 18 bin desen toplamda 28 bin civarına arka atmosu olmayan bir sistem çıkıyor almak ne kadar mantıklı bence saçma olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abekaynana123 -- 11 Kasım 2024; 17:25:58 >
  • Merhaba arkadaşlar
    Sony A7000 soundbar kullanıcısıyım. Ses kalitesinden oldukça memnunum. Subwoofer ve arka hoparlör olmadan kullanıyorum. Bir taraftan da sinema keyfini biraz daha artırabilme adına subwoofer eklesem mi diye düşünüyorum. Ancak Sony Tv tarafında Türkiye’den çekilince sw ve arka hoparlör satışları da durdu. İkinci el de pek bulunmuyor. Yurtdışından getirtme imkanı var ama o kadar büyük bir şeyi de getirtmek, getirdin diyelim havaalanında gümrüğe takılmak sorun oluşturabilir.
    Sorum, farklı bir marka bir subwoofer alıp bu soundbara bağlayabilir miyim, mümkünse wireless olarak.

• SOUNDBAR [ANA KONU]

• sasa_iliç kullanıcısına yanıt
    Güzel fiyat n11 de kuponla 3700 e gelir
    İkinci TV ye güzel olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sasa_iliç kullanıcısına yanıt

Samsung TV de tek kumandadan açma kapama ve ses açıp kapama yapılır mı hocam bu soundbarda,

Bunun için marka uyumu gerekli mi ,hdmi arc yeterli mi

• pretty34 P kullanıcısına yanıt

Hocam hdmi girişi olduğu için yapılıyor sanıyorum ama bilgili arkadaşlar yanıtlarsa daha iyi olur. Ben c450 almıştım birkaç ay öncesinde almamış olsam kaçırmazdım bunu

• Mustafa-63 M kullanıcısına yanıt

Evet fiyat gayet iyi hocam

• 
Sayfa: önceki 18491850185118521853
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.