Şimdi Ara

SOUNDBAR [ANA KONU] (1854. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Frank Slade , cingiz Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
38.546
Cevap
558
Favori
1.860.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
72. Sırada  bugün en iyi #21
Sayfa: önceki 18521853185418551856
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır, kendiniz kurabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • losthell kullanıcısına yanıt
    Pili bulduktan sonra her elektronikçi yapar dediğinizi lakin cihazların garanti süreleri var ise garanti dışı kalacaktir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Thundarios T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam :)

• abekaynana123 A kullanıcısına yanıt

18650 3000mah piller ile çalışıyor hocam, youtube da videosu mevcut oradan gördüm.

çok fazla jbl kullanan var o yüzden nokta atışı yapayım dedim, söküp takma işlerinde tecrübeli olması açısından.

• Merhaba arkadaşlar; q990c soundbar için smart things kullanıyorum.

sol modem yenileyince WİFİ de değişti. smart things tanılamada wifi adresi gözüksede çevrimdışı olarak uygulama kalıyor ve çalışmıyor. Nasıl eşleştirme yaparak bağlantıyı aktifleştirebilirim. Teşekkürler

• BILGILI B kullanıcısına yanıt

Silip tekrar bağlayın.

• Tcl X937U kullanan varmi yeni siparis ettim

• Teşekkürler, tüm verileri silip, kapatıp yeniden başlatıp soundbarı seçip tanıtmaya çalıştığımda; wifi ağını seçip okeyliyor ,wifi noktasına bağlı diyor ama bağlanması için yenilenen şifreyi girmem gerekiyor gibi onu atlayıp smart colud arayama geçiyor ve sonuç olumsuz, kumanda ile baktığımda wifi disconnect yazısı var.

Wifi 5 Ghz bandını kullanıyorsanız modemden kanalı 36-48 (dahil) arası bir kanala ayarlayın, 52 ve üstü kanallar DFS kanalları olduğu için bağlantıda sorun oluyor; bağlanamıyor veya bağlantı sürekli kopuyor.

Veya modem ayarında varsa soundbarı 2.4 Ghz bandını kullanmaya zorlayın...

• LoneLyStar L kullanıcısına yanıt
    Yeni başladım kullanmaya, geçmiş mesajlarda bir şeyler yazmıştım, kontrol edebilirsiniz.

• Arkadaşlar merhaba,

Malum apartman dairesi, komşuların birbirine olan ziyaretleri %99 oranla ses şikayetlerini iletmekten oluşuyor.

Televizyon Samsung 65S90D, kendi sesi ne kadar yeterli olabilir bilmiyorum henüz kurulum olmadı,

Baktık kuruldu tatmin etmed; düşük seste doygun ses verecek neler olabilir?

Durduk yere yüksek ses yüzünden tadımız kaçmasın...

Teşekkürler.

• Bilgi paylaşımı ile yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler, uygulamada ki soundbar ekleden sıfır kurma yapınca yönlendirici geliyor ve eskisi var sıfırlamak ister misiniz? diyor, evet seçince bar üzerinde ki ses kısma - tuşuna basın diyor basınca barı buluyor wifi buluyor ve yeni şifreyi girmemi istiyor; sonrasında WİFİ bağlantıyı yapıyor.

Bu şekilde yeniden uygulama çalıştırıldığında; bar WİFİ bağlantısı ve uygulama çalışıyor.

Herkese tekrar teşekkürler

• tiestoly kullanıcısına yanıt
    Evet kendiniz kurabilirsiniz ama kargodan dolayı hasar ve kırık oluştuysa Garanti sıkıntı.Tavsiyem kurulum için teknik servisi çağırmanızdır.

İyi akşamlar hocam soundbar a reset atmalısın aynı durum bende de olmuştu benim q800a reset atınca düzelmişti ama nasıl reset atıldığını unuttum

• Samsung 75Q80B tv yi Lg 5.1 blu-ray ses sistemi ile kullanıyorum.Tek eksiği dolby atmos yok. Samsung HW Q990D soundbar almak mantıklı bir şeçim olur mu? Özellikle surround hoparlörlerin dolby atmos başarımı nasıl?

• Samsung Q990D şu an 29k ya geliyor
    Şeytan dürtüyor arkadaşlar kısık ses performansi nasıl aldığıma değer mi bişey deyin papaz olmayalım komşularla 😂

• samtual kullanıcısına yanıt

29k nerede dostum?

• James_Sunderland kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada hocam sepette 29k ya düşüyor Visa kampanyası varmış 3 taksit oluyor

SOUNDBAR [ANA KONU]

• Aldım valla, günahı sizin boynunuza

SOUNDBAR [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 18521853185418551856
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.