Şimdi Ara

SOUNDBAR [ANA KONU] (1855. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Rsel Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.522
Cevap
557
Favori
1.857.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18531854185518561857
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

29 binlere kadar düşmüş vay be SOUNDBAR [ANA KONU] 

Güle güle kullanın.

Geçen sene Q990C modelini almıştım çok memnun kaldım.

Q990C/D çok başarılı modeller zaten SOUNDBAR [ANA KONU] 

• samtual kullanıcısına yanıt

Kampanya 00.00 a kadar, düşünen için güzel kampanya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pocemonmutlu kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Bunun kurulumunu da servis yapıyor sanırım. 65S90D de kutuda bekliyor aski aparatı bekliyorum gelince burdan tekrar yazarım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • samtual kullanıcısına yanıt

Soundbarın kurulumu ben yapmıştım çok basit zaten.

5-6 ay sonra C845 modelinden 65S95C modeline terfi edip servis kurulumu yaparken soundbarında garantisini başlatmıştım, ne günlerdi ya SOUNDBAR [ANA KONU] 

• Arkadaşlar x937u olan varsa bana yazabilir mi? Şu AI ile telefon üzerinden konum ayarı yapamadım. Senkronize muhabbetini. Bluetooth bağlı değil diyor telefon

• tiestoly kullanıcısına yanıt
    Telefonun ayarlarından bluetooth ile bağlanmayı denediniz mi. Programı açınca otomatik benim iphone bağlanıyor ama tclx937 ye değil farklı bir isimle bağlı gözüküyor.

Birde ai olayının ben pek bir farkını hissedemedim

• x-side X kullanıcısına yanıt
    Aslında galiba denemedim :)
    Son noktaya gelince başlat diyorum uyarı verip ayarlara git diyor. Klasik ayarlara atıyor. Orda bluetooth açık halde. Diyorum ki tamam blueetooth açık işte ne istiyorsun benden.
    Demek cihazla eşlemem lazımmış teli.

SOUNDBAR [ANA KONU]

• LoneLyStar L kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum aslında memnunum. Ses netliği falan güzel. Basslarda etkili. Tcl home uygulaması üzerinden gerekli ayarları kolaylıkla yapabilirsiniz. Uydu hoparlörlerin sesi az gelirse uygulama üzerinden ses ayarlarında hoparlör sesi var onu açarak daha da etkin kullanabilirsiniz.

SOUNDBAR [ANA KONU] böyle bir cihaza bağlı olması gerekiyor uygulama üzerinden ayar için.

Vay be. O an kurulumda aklıma gelmemişti. Öyle de denerim ama yerim müsait değil henüz uyduları koktuk üstüne koyup denedik şimdi uyduları kutuya kaldırdım. Sadece amfi bar bağlı. AI kurmak mantıklı olmayacaktır.
    Ama bt bağlama yaparım :)
    Hocam sizde de 937 mi var?

Hocam şimdi açtım. Telefondan da baktım soundbara bağlıyım bt ile. Home uygulançması ana ekranında Earc kaynak görünüyor. AI ayara girince bt geçmeniz gerekiyor diyor. Onaylayınca BT oluyor kaynak. Ses kesiliyor ( o sırada youtube açık izliyordum bişeyler) sonra devam dedim yine aynı hatayı verdi. bT kesildi diyor. Nerde hata yapıyoruz acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiestoly -- 15 Kasım 2024; 1:9:3 >
    Ai olayının pek farkını hissedemedim belki dolby atmoslarda daha başarılı. Xboxda oyunlarda zaten ayar olmasada hissettiriyor. oturma pozisyonum tam uygun değil birde salonda kullanıyorum. Uyduların sesini açınca daha da tatmin eder oldu. Bende de x937 var

Uyduların sesini nasıl açtınız hocam

Hocam şimdi açtım. Telefondan da baktım soundbara bağlıyım bt ile. Home uygulançması ana ekranında Earc kaynak görünüyor. AI ayara girince bt geçmeniz gerekiyor diyor. Onaylayınca BT oluyor kaynak. Ses kesiliyor ( o sırada youtube açık izliyordum bişeyler) sonra devam dedim yine aynı hatayı verdi. bT kesildi diyor. Nerde hata yapıyoruz acaba

Ai ayarını yaparken kaynağı telefonun bluetoothu yapıyor ve değişik bir ses yayınlıyor ve o sesi telefonun mikrofonundan denetliyor ve ayarı ona göre yapıyor. Uygulama üzerinden kaynağı bluetooth yapıp tekrar deneyin .
    Uygulamadan ses ayarlarına girin oradan da hoparlör sesini yükselttikçe uydular yükselir

Evet orda max ve asgari var. Onu max yapmıştım.
    Kaynak bt ama değişik bi ses gelmiyor çünkü başlatamıyorum. Tam başlat diyorum uyarı veriyor. Bağlantı kesildi kontrol et diyor. Tıklayınca ayarlara atıyor. Bt da açık yani orda izin vermişim home uygulamasına. Anlam veremedim.

Acaba uygulamanın ayarlarında mikrofona mı izin vermediniz yüklerken

Oldu hocam yaaa. 2 tane tcl var BT ayarlarında. 2sine de bağlıyım. Nasıl oldu anlamadım. Biri tv galiba dicem değil. İki tane 937 var

SOUNDBAR [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiestoly -- 15 Kasım 2024; 1:21:38 >
    Yok yok ikiside soundbar aslında. İkisinden de bağlantıyı koparıp tekrar uygulamayı açın kendisi bağlanıyor gerekli olana

• Hocam aşama ilerledi muhtemelen bağlanmayı becerdim. Ama şuan kapamak zorunda kaldım yarın devam ederim artık :) çok sağolun hocam

Rica ederim iyi geceler

• 
Sayfa: önceki 18531854185518561857
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.