Şimdi Ara

SOUNDBAR [ANA KONU] (1859. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Tayff Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
38.415
Cevap
554
Favori
1.852.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18571858185918601861
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ferit021

Merhaba değişim sağladılar sonunda şuan hiçbir sıkıntı yok.
    Şahane haber 👍

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Avr'li sistemden geçtim. 4k ve atmos için Avr'yi güncellemek ve atmos hoparlörler almak gerekiyordu. Cok masraflı olunca alternatiflerine baktım ve Samsung Q990D dikkatimi çekti. Riske girip aldım. Samsung servsi gelip kurulumu yaptı. Kablo derdi yok. Son derece minimal bir sistem Av'li setuplara göre. Ses muazzam cidden çok beğendim. 11.1.4 cidden sizi sarmalıyor. Subwooferıda başarılı buldum. Bir Svs değil tabi ama işini yapıyor. Atmos efektini %60-70 veriyor diyebilirim. Bunda tavanın yapı malzemesi sesi yansıtması veya sönümlemeside önemli tabi. Sorusu olan varsa cevaplayabilirim.

• Arkadaşlar merhaba 2 yıldan fazladır severek kullandığım LG SN11 soundbarımı farklı bir ürün alacağımdan dolayı elden çıkarmaya karar verdim, kutusunu atmıştım bir dönem saklayıp, şuan garantisi de bitmiş durumda, soundbar da herhangi bir problem yok fiyat olarak yazıyorum 16.000 TL farklı bir şehire gönderme şansım yok Ankara/Batıkentte ikamet etmekteyim kontrol edip alabilirsiniz.

• Tayff kullanıcısına yanıt

Öncelikle sisteminizi sağlıklı günlerde kullanmanızı dilerim.

Bende aynı sistemi mağazada deneyimledim. Benim için salon ortamında denemeden net bir düşünceye varmak mümkün olmadı. AVR'li sistemi kullanmış birisi olarak tecrübelerinizi paylaşmanız ve sistemi beğenmeniz benin için referans oldu.

Müzik yayınında sistem performansı nasıl?

Bunu da paylaşırsanız çok sevinirim.

• Arkadaşlar merhaba
    Q990D geldi henüz kurulum yapılmadı fakat sanki üst bant önceden açık gibiydi. Kargo esnasında da olmuş olabilir ama teşhir ya da iade olup olmadığını nasıl anlarım?
    Teşekkürler
    Edit:Tamamdır bizimkiler açmış merak edipte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 18 Kasım 2024; 20:57:12 >
  • Tolga Han06 T kullanıcısına yanıt

Hocam selamlar, forum özel mesaj atmamı kapamış. Bir türlü açtıramadım. Uzun zaman sonra foruma dönmüştüm. Bana özel mesajdan sadece cep telefon numaranızı atarsanız whatsapp dan yazayım size konuşalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tayff kullanıcısına yanıt

Öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullanın. Bende, daha önce sordum ancak kimse cevap vermedi ve/veya veremedi. Samsung Q80B 75'' tv ile LG HB906TAW 5.1 kullanıyorum. Dolby atmos dışında gayet güzel ses efekti alıyorum. AVR den geçtiğiniz için cevap vereceğinizi ümit ediyorum. Sizce dolby atmos için Q990D ye geçmeyi tavsiye eder misiniz? Diğer ses formatlarında efektler bendeki sisteme eşdeğer etki yaratır mı? Şimdiden teşekkür ederim.

SOUNDBAR [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dHmann -- 18 Kasım 2024; 23:29:17 >

• Selamlar,

RTINGS com Audio - You Tube kanalında; Samsung Q990D tanıtım videosunun başında, 2024 yılında Samsung Q992 ürünün çıkacağı bilgisi veriliyor.

Q990D alma düşüncem var. Q992 hangi ilave özelliklerle gelecek bir bilgiye ulaşamadım.

Bilgisi olan var mı?

• yavuz-ulku Y kullanıcısına yanıt

asıl olan 990 modelidir üstüne gelenler bölgesel çeşitlendirme mesela almanya için q995 var samsung tvlerle set yapıp satıyorlar v.s.

• Samsung tv ve Samsung soundbar kullananlara bir tavsiyem var. WiFi ile bağlantı kurup ses sistemini WiFi ile kullanabilirsiniz. HDMİ kablo ya gerek yok. Ses kaybına sebep olmuyor çünkü WiFi ile aktarım oluyor. Zaten dolby atmos ta oynayabiliyor. WiFi bt gibi degil dir. Wifide anlık olarak 1000 mbps aktarım yapılabilir. Yani ses aktarma işi WiFi ye çok basit gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım son firmware update'inden sonra bazı içeriklerde Q990D'de "Dolby Stereo PCM" yazıyor. Normal stereo dan farkı nedir?

• radyohead R kullanıcısına yanıt

dolby digital 2.0 olmuş belki hatadır hangi içerik

• sadays S kullanıcısına yanıt
    Sanki neyi açsam dolby stereo pcm yazıyor. Herşeyde. Sizlerde yok mu? Apple music deki bir şarkıda veya youtube daki güldür güldür skecinde bile.
    Hem apple music hem youtube lg uygulaması bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadays

dolby digital 2.0 olmuş belki hatadır hangi içerik

Usta
    Homatics box r 4k plus da true HD sesi destekliyor mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocalar. Soundbar tam karşımızda olmak zorunda mı? Benim oturma düzenimde sağ ve sol arka hoparlörlere eşit mesafede koltuğum. Ama tv soundbar ikilisinin orta merkezi yarım metre sağa yakın. Çok sıkıntı yaratır mı

• quote:

Orijinalden alıntı: radyohead

Sanki neyi açsam dolby stereo pcm yazıyor. Herşeyde. Sizlerde yok mu? Apple music deki bir şarkıda veya youtube daki güldür güldür skecinde bile.
    Hem apple music hem youtube lg uygulaması bu arada.
    Onlar stereo değil mi zaten apple musictr atmos bir parça bul da dene

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa-63

Usta
    Homatics box r 4k plus da true HD sesi destekliyor mu?

Alıntıları Göster
    Kardeş deneme şansım olmadı ama android 12 ile geldi destek nokia 8010 veriyorsa homatics de vermesi lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: tiestoly

Hocalar. Soundbar tam karşımızda olmak zorunda mı? Benim oturma düzenimde sağ ve sol arka hoparlörlere eşit mesafede koltuğum. Ama tv soundbar ikilisinin orta merkezi yarım metre sağa yakın. Çok sıkıntı yaratır mı
    Bozar sorroundu ama ne kadar etkiler bilemem

Teşekkürler hocam

Teşekkürler usta
    Piyasa da Nokia lar 4000 TL civarında
    Destekliyorsa homatics almak daha iyi gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 18571858185918601861
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.