Şimdi Ara

SOUNDBAR [ANA KONU] (1860. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.415
Cevap
554
Favori
1.852.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18581859186018611862
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkür ederim. Müzikte stereo bir sistemle bir tutulmaz ama çevresel ses gayet başarılı.

• dHmann kullanıcısına yanıt

Sizdeki sistemin performansını açıkcası bilmiyorum. O yüzden net birşey söyleyemem ama Q990D için söylüyorum böyle minimal bir sistemden böyle bir performans cidden çok başarılı. Atmos konusunda performansı fena değil. Amiral gemisi bir model Q990D. Piyasada daha iyi hazır sistem varmı bilemiyorum bu fiyat bandında. Benzer bir Atmos sistem ne kadara mal olur hayal bile edemiyorum :)

• yavuz-ulku Y kullanıcısına yanıt

Soundbar tarzi cihazlarda sahneleme yerine cevrelemenin onemi vardir. Zaten kucuk hoparlorlerin sub ile birlesmesi ve stereo icin yeterli aciklik mesafesi olmamasi nedeni ile sounbdardan sahneleme beklenemez. Ancak ses kalitesi ve basarimi ayri bir kriterdir ve q990b temiz, berrak, net gibi tum tariflere uygun bir ses karakteri ile 2.1 calar. Stereo severseniz zaten bunu yapamayacak Avr gibi ama Avr’leri de stereocular zaten sevmez. Ancak ses cevrelemeye geldiginde yani size bir akustik alan yaratmasini istediginizde q990’in bu konuda sunacagi cok sey var. Oncelikle hoparlor sayisinin getirdigi ozgurluk ve esneklikle detaylandirdigi sesler ve yine bu hoparlorleri bir kismini ekolandirmak bir kismini ise cevresellestirmek icin kullanmasi ile yaratacagi akustik beklenti ustunde olacaktir.

ancak siz solistin sesini ortada duyayim, arkada basci, gitarci baterinin davul ile zil yuksekligini dahi ayirayim diyordaniz bunu yapacak olanlar da giris avrleri degil, stereo sistemler ya da hepsi birarada olsun derseniz amiral gemisi yani en ust sviye avrlerdir

saygilarimla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dHmann kullanıcısına yanıt

Gene bir kural vardir. Memnunsan oynamayacaksin. İhtiyac duymadiginiz bir ses ise Atmos’a da gecmek cok gerekli degil. Bugune kadar atmosu iliklerine kadar hisseden pek az olmustur. Atmos, 90’li yillarin basindaki stereodan 5.1’e gecisteki radikal degisim yasatan bir durum sergileyemiyor ama butce yeterli ve almisken iyi olsun deniyorsa tabi ki klasik bir sistem yerine atmos’u verebilecek kapasitede bir sistem tercih etmek gerekir.

• Red_devil33 kullanıcısına yanıt

Emin misiniz? Lg ve Samsung kablosuz Atmosu destekliyorlar ayni cihazlarla ama bunu sıkıstırılmıs sekilde yaptiklarini biliyoruz. Bahsettiginiz teknik data tasima kapasitesinin sesteki karsiligini ben bilmiyorum ancak true hd atmosu tasiyan bir kablosus data formatinin duyurulmadigini dusunuyorum.

• eiskent E kullanıcısına yanıt

Üstat sıkıştırılmış atmos ses alınabiliyor lakin turehd yi bilmiyorum.

• işin garibi sanki yangından mal kaçırıyorlar zerre bilgi yok internette bunlar true hd atmos aktarabilse çarşaf çarşaf yazarlardı siz en iyisi hdmi bağlayın

• sadays S kullanıcısına yanıt

Dolby kendisi bile bu isi dillendirmiyor. Belki de kablolu avr hoparlor ureticileri icin piyasa zorlasmasin istiyorlar. Kodak’in durumuna dusmesinler, oyuncularini degistirmeye henuz hazir degil piyasa. Aslinda yamaha’nin musiccast uygulamasi ve uyumlu cihazlari var ama atmosa dair hicbirsey gormedim. Hos hoparlorleri takim dizmeye kalksan bir Doğan Slx parasi eder.

• eiskent E kullanıcısına yanıt
    dolbynin ki başka bir şey yahuu dolby atmos flex connect midir nedir bunlar lisans ödememek için atmosu kablosuz aktarmaya çalışıyor gibi ama ne yaptıkları konusunda en ufak bir ipucu yok hatta Lg biraz daha şeffaf ben true hd atmos aktarıyorum demiş ama onun da linkini bulamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 21 Kasım 2024; 6:42:31 >
  • radyohead R kullanıcısına yanıt
    Benim de oldu, ben 990C kullanıyorum, daha önce Sterio yazanlarda PCM de yazmaya başladı, YouTube ve İptv uygulamalarında.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Stereo ses zaten 2 kanal pcmdir şimdi dolby audio 2.0 pcm demeye başlamış muhtemelen yazılım hatasıdır dolby audio 2.0 pcm değildir pcm ise dolby audio değildir

• Garip bir şekilde 3 gün önce Amazon Prime Video'da Atmos alırken birden Dolby Digital Plus'a döndü. Dahada Atmos alamıyorum Prime Videodan :) Netflix veya harici oynattığım filmlerde Atmos'ta sıkıntı yok. Sadece Prime videoda sıkıntı var gibi.

• SOUNDBAR [ANA KONU]
    Arkadaşlar sabah arkadaşım böyle bir şey yakalamış

• soner07 S kullanıcısına yanıt

İptal olmazsa süper bişi, satıcı kimmiş. Hayırlu olsun :)

Çok iyi denk gelmiş inşallah iptal etmezler. Eğer iptal ederse mutlaka tüketici hakem heyetine başvursun kazanır bunu büyük ihtimalle indirim olarak kabul edebilir.

• samsung bir soundbar kullanıyorsanız kesinlikle uyarlamalı (adaptive) modunda kullanmanızı öneriyorum. Remux film ve ture hd atmos ile inanılmaz bir denmeyim yaşatıyor. logirech z906 yı tam 5 yıl kullandım sattığımdan beridir bir gün olsun z906 yı aramadım o dev cihazdan kurtuldum.. İyi ki satmışım.

• Kargoya verildiye geçmiş 😀

Satıcı Amazon ise gelir yada kurumsal firma samsung Shop tarzı harici satıcılarda kutuyu açarak teslim alsın içinden çocuğun değimiyle kakada çıkabilir 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: soner07

Kargoya verildiye geçmiş 😀

Arkadaşınsa selam söyle tek harekette bitirdin bizim topicte Rıdvan diye kendini şanslı zanneden birini de😂😂😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 22 Kasım 2024; 9:7:42 >
  • sadays S kullanıcısına yanıt

Senin sıranda geldi sanki :D

• 
Sayfa: önceki 18581859186018611862
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.