Şimdi Ara

SOUNDBAR [ANA KONU] (1862. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
38.522
Cevap
557
Favori
1.857.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18601861186218631864
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ohho seninkisi artık şansdan çıkmış gaspa girmiş 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvan1903

Benden bahsettin ya Hocam Konu aklıma düştü birden geldim :) ciddiyim

Favorilere ekli ama mesaj düşmüyo nedense bu topicten.

Bu arkadaşın baya fena şansı varmış :D

Keşke sanada bulsak şöyle bir olay, anlaşılılan EFS den ses yok bu Soundbar tarafından.

Efsye soundbar nadir geliyor

Bir de fiyatları outlet olmaktan çıktı kimseye öneremiyoruz ama enflasyon herşeyi alt üst etti

• sadays S kullanıcısına yanıt
    O rakama almadım ki ondan üzerine 10bin daha ekledim :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tiestoly kullanıcısına yanıt

Edebilirsin 14günlük süreyi geçirmediysen eğer.

yazdıklarınızdan x937u kullandığınızı anlıyorum daha önce 2 adet elimden geçti arka hoparlörler evet zayıf 990 serisi ile aralarında çok fark var

• abekaynana123 A kullanıcısına yanıt
    Onu kullanmadım fakat gerçekten zayıf. Kafama 1 metre mesafede koyuyorum ikisini de. Yine de zor algılanıyor.
    5.1 logitech bile daha iyiydi. Atmos yok ama atmosu bunda da alamıyorsun ki. Hani 990d bütçe yeterse belki daha iyi deneyim sunar ama bunun yerine direkt 800d almak daha mantıklı. Arka uydusuz.
    Şuan endişem ürünü sıfır gibi paketleyemeyebilirim. Kağıdı poşeti tam mı? Açarken poşetlerin ucu banttan ötürü yırtıldı mı hatırlamıyorum.

• SOUNDBAR [ANA KONU]

Biz sipariş versek bu kadar hızlı gelmez adam 7 binde aldı şaka gibi 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soner07 S kullanıcısına yanıt

Bende 2 ay önce 14 bine 990b düşürdüm diye kendimi şanslı hissediyordum güle güle kullansın :D

Hocam 14 gün koşulsuz iade hakkınız var kagıt ambalajını yırtmadıktan sonra bantların poşetlerin yırtılmasında sorun yok onları yırtmadan zaten ürünü açıp inceleyemezsiniz korkmayın merak etmeyin ben daha önce 2 kere hepsiburadadan aldım iade ettim ilk aldıgım arızalıydı garantiyle ugraşmamak için iade ettim ikinci aldığımda ise dediğiniz gibi arka hoparlörlerin zayıf olduğunu görünce iade ettim.

Teşekkür ederim hocam. Karar aşamasındayım. 14.900e aldım ürünü. Bu fiyata kalmayı hak eder mi yoksa iade edip 990d indirimi mi kovalamalıyım emin değilim.

• soner07 S kullanıcısına yanıt
    Satıcı da Amazon muş buda kesin o zaman.

Fiyat hataları çok şansa çıkıyor artık, hayırlı olsun bu rakama arka uyduları bile olamazdı :)

Yani 22 başı olsak o cihaz o zamanlarda o fiyata satıldı rakibi 990b indirimler ile 17 18 binlere düştü o zamanlar alınmazdı aralarında fiyat farkı yoktu fakat şuan rakibi 990d indirimler ile en fazla 29k civarına düşüyor arada çok fiyat farkı var şahsen bütçeyi zorlayarak 990d alacaksanız hiç gerek yok 937u fiyatından ötürü daha mantıklı. Son olarak x937unun fiyatını çok saçma bir şekilde 25-30k aralarına çıkardılar ilk çıktığı senede çok satmadı şuan siz indirim ile 14 bine aldınız fakat olması gereken fiyat aralığı zaten 14-18 arası bana göre.

Aynen öyle hocam. 990d deneyimlemedim. Fakat 30 şuan vermem zor. Geçen ay c845 aldım. Ya iade edip toparlayınca 990d alcaz yada uydulardan çok bişe beklemeden böyle kullancaz.
    Arkadaş gibi absürt düşük fiyata 990 düşerse de direkt alırım. X937’yi de ya satarım yada birine hediye götürürüm :)

• quote:

Orijinalden alıntı: soner07

Biz sipariş versek bu kadar hızlı gelmez adam 7 binde aldı şaka gibi 😂

Tekrar Hayırlı olsun😂

• Woodpecker W kullanıcısına yanıt
    Merhaba tekrar. Stereo aktif hoparlörleri sayenizde baya inceledim.. Elac debut ben karar verene kadar stoklarda kalmadı. Argon fenris seçenek kaldı. O da da Bluetooth aptx desteği yok. Sadece bu kafamı karıştırdı.. Kablo karmaşası korkusundan q990d ye de yanaşamadım 😃belki derki toplu hale getirmek mümkündür ama hala kafam karışık.

• Bende Logitech Z906 vardı , onun yerine q990d aldım ama müzik dinlerken z906 dan aldığım bass vurmasını bu sistemden alamıyorum acaba yapmam gereken bir ayar var mıdır? Teşekkür ederim.

• Arkadaşlar, tv samsung QN90C, Ses sistemi q990D, play station almayı planlıyorum çocuklar için, bağlantıyı TV nin oyun işareti olan hdmi girişinemi yoksa q990d nin hdmi girişine mi bağlayayım, farkeder mi?

• karambollllll K kullanıcısına yanıt
    TV'niz 2023 çıkışlı, dolayısıyla güncel bir TV... Bu sebepten oyun konsolunu direkt TV'ye bağlayabilirsiniz. Yazdığınıza göre zaten oyun için özel HDMI ayırmışlar, tahminen o da HDMI 2.1 versiyon olup gerekli tüm özellikleri desteklemektedir.

• tayaydin kullanıcısına yanıt

Cevap için tşkler, evt tv de hdmi 2.1 var, q990d de de hdmi 2.1 var, bende fark etmeyeceğini düşünüyorum, tekrar tşkler.

• Heralde şu koca forumda tclx937den ben memnunum yada kulaklarda problem var. Yaklaşık 30metre kare odada kullanıyorum hoparlörlere uzaklığım neredeyse 2-3 metre arası kısık ses yani 8-9 da bile anlaşılır şekilde duyuluyor yüksek sestede atmos ise gerekli yerlerde patlamaları gayet iyi yapıyor dahada bas istiyorsanız sadece wooferı solunuza almanız gerek. Ayrıca arka hoparlörler için tcl home uygulamasından ses sisteminin ayarlarına girip hoparlör sesini yükseltirseniz uydularda bariz iyileşme görürsünüz. Netflixde dublaj ayarı değişince atmostan çıktığı oluyor. Ayrıca ben oyun oynarken kullanıyorum cidden atmosfere sokuyor. Apartmanda oturduğum için 25 i geçemiyorum ve bu bile yeterli geliyor bana açıkcası. Samsung 990serisi iyidir ama soundbarlardan da avr gibi bir beklenti olmamalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-side -- 24 Kasım 2024; 1:45:7 >
  • 
Sayfa: önceki 18601861186218631864
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.