Şimdi Ara

SOUNDBAR [ANA KONU] (1863. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: BILGILI Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil
5 sn
38.525
Cevap
557
Favori
1.857.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18611862186318641865
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hangi robotla yakaldıysa bize de söylesin.

• Rouvax kullanıcısına yanıt
    Bence de. 2. Kez yakalamış.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tayff kullanıcısına yanıt

İzleyeceğiniz filmin ses seçeneklerine bakın. Ben de Amazon'dan Atmos alamıyordum, ses seçeneklerine bakınca English-Dialog Boosted (Medium) gibi bir ses seçtiğini gördüm. Yalın İngilizce olanı seçtiğimde Atmos geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JUNE8O -- 24 Kasım 2024; 14:15:7 >
  • trilogyx kullanıcısına yanıt

bluetooth ile müzik dinlenmez tekrar tekrar yazdırmayın banaSOUNDBAR [ANA KONU] 

• sadays S kullanıcısına yanıt

Bu gün ilk kez bir konu hakkında test için Bt'ye bağladım Soundbarı, gideri var sanki SOUNDBAR [ANA KONU] 

• pocemonmutlu kullanıcısına yanıt

aynı parçayı deezer tidal veya apple musicten dinle sonra bir de bluetooth gönder sonra konuşalım gerçek stereo sesi duymazsan gideri var tabiiiSOUNDBAR [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 24 Kasım 2024; 18:46:22 >
  • sadays S kullanıcısına yanıt

Espri yapıyorum yaw SOUNDBAR [ANA KONU] 

Ama ses geliyormu geliyor SOUNDBAR [ANA KONU] 

• x-side X kullanıcısına yanıt

hocam konuyu yanlış anlamışsınız, kimse ses gelmiyor demedi 990 ile kıyaslanınca zayıf kalıyor diyoruz alınmaz bir cihaz değil, fiyatına göre alınabilir gidipde 990 ile aynı paraya almak saçma olur 14-18 bine alınır üzeri 990 alınmalı bana göre.

• Hocam ben ses gelmiyor desim ama şöyle ki kullanım kılavuzunda yazmış 2 metre ile 3.5 metre kadar arka çaprazına koy. Arka hoparlörler mümkün değil ordan sana cevap veremez. Ben 2.5 metre koltuğumun 2 başına koydum. Ortasına oturdum. 1er metre sağ ve sol arkamda kaldılar. Filmlerde çok hissedemedim belki kaynak kaliteli değil diye ama atmos sitesinden demo izledim. Daha güzel hissettim.
    He tavana çarpıp sana gelecek bir güçte değiller ama 9metre kare bi alanda (salon büyük ses dağılıyor ama ürünleri yakınımda toplayarak) iş görür gibi.

Burda bi kaç arkadaş basslardan bahsetmişti. İş görüyor tatmin edici. Gök gürlemesinde falan çok hoş. Tek falsosu sanırım düşük ses seviyesinde, diyaloglarda basbariton erkek seslerde alttan hoş olmayan bir tını veriyor. Dıpdıp… dıpdıpdıp.. diye. Sanki bas kutusunun hoparlör kısmına örtü örtmüş boğmuşsun gibi. Soundbarın yanında yerde. Belki 2-3 metre uzağa açık alana bırakma şansım olsa daha iyi olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiestoly -- 24 Kasım 2024; 20:10:6 >

• Arkadaşlar merhaba

JBL BAR 1000 ve JBL BAR 1300 arasında ki fark nedir. Fiyat olarak 30 bin tl fark var. Bu fiyat farkını hakedecek ne gibi farklar var merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • REAXIOON R kullanıcısına yanıt
    30000’lik farka değecek kadar bir şey yok

• soner07 S kullanıcısına yanıt

Ben bunun şans olduğunu sanmıyorum tüm gün cep telefonundan, eve geldiğimde de PC başında sürekli f5 ile yeniliyorum şu anda ürün yok zaten ama şu fiyata yakalamak gerçekten de şans değil bence. Bir program kullanıyordur belki, zamanında özellikle PS5 almak için, program yazıldığını biliyorum. Hatta Mercedes firması online satışı bu yüzden durdurmuştu.

Neyse de hayırlı olsun, ürünü almaktan vaz geçirme durumuna getirdi bu mevzu beni. Cidden rahatsız etti...

Mercedes Hakkında;

Galericiler araba almasın diye getirilen sistem yine galericilerin ve aracıların işine yaramıştı. 

Galericiler ve araç alımı yapan kişiler, araç sistemi üzerinde çalışan “bot” yazılımla sisteme düşen araçları otomatik olarak satın alıyorlar. Kredi kartı ve diğer veriler bu programa kaydediliyor ve sistem aracı otomatik olarak satın alıyor.

Mercedes-Benz Türkiye bu durumu derhal Almanya Mercedes-Benz ile paylaştı.

Oluşan bu durumu şaşkınlıkla karşılayan Mercedes-Benz Almanya, ani bir kararla Türkiye’de internetten araç satışının durdurulmasını istedi.”

Not: Sistemi yenilemişler şuanda aktifmiş. Yani online Mercedes alabiliriz :D

• James_Sunderland kullanıcısına yanıt

Yok ya şans resmen fiyat düşerse diye bildirimi açmış sabah erken kalkıyor arkadaş iş gereği hemen girmiş almış stok kapanmış direk benimde ihtiyacım vardı niye iki tane almadın dedim bir taneye izin verdi dio

• REAXIOON R kullanıcısına yanıt

Bende çok merak ediyorum deneyimleyen arkadaşlardan TV 98q80c oda çok büyük 100m2 civarında avr istemiyorum ama güçlü bir soundbar aslında sennheiser amber max düşündüm ama onunda fiziki rest ları yok

Hocam Helal olsun o zaman, cidden Allah'ın sevgili kuluymuş :) Daha konuşmayalım bari nazar deymesin :D :D :D :D

• quote:

Orijinalden alıntı: soner07

Bende çok merak ediyorum deneyimleyen arkadaşlardan TV 98q80c oda çok büyük 100m2 civarında avr istemiyorum ama güçlü bir soundbar aslında sennheiser amber max düşündüm ama onunda fiziki rest ları yok

O kadar metrekareye soundbar olmaz😪

• Arkadaslar bir projeksiyon aldim, bu akilli projeksiyonun ses cikisi yok, HDMI eArc baglantisi da yok, ben bu projeksiyona Samsung HW-Q990D veya Dolby Atmos destegi olan ust seviye bir soundbar sistemi baglamak istiyorum ve mecburen bluetooth ile baglayacagim. Ben bluetooth uzerinden sinema deneyimi yasayabilir miyim? Yoksa bu projeksiyonun kendi android isletim sistemini degilde projeksiyonu sadece ekran gibi kullanarak baska bir box'a baglayip oradan optik cikis mi almam gerekir?

• SOUNDBAR [ANA KONU]

SOUNDBAR [ANA KONU]

Mecbur q990d ile devam edicez sanırım avr ye ayıracak bütçem kalmadı maalesef ileride olabilir belki 😅

Ordan 2 tane 1+1 çıkar 😂

• Tcl x937u için arka hoparlörlerin sesini yükseltmenin bir yolu var mı? Filmleri pcden tvye hdmi ile göndererek izliyorum. 7.1 atmos olarak indiriyorum soundbar da dolby atmosa geçiyor problem olmadan. Herhangi bir sorun yok yani. Arka hoparlörleri daha verimli kullanacak bir program vs bilen lütfen yardım ederse çok memnun olurum :)

• 
Sayfa: önceki 18611862186318641865
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.