Şimdi Ara

Soundmax Sx-4600.4 Anfiyi Beslemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar Soundmax Sx-4600.4 anfiyi evde kullanacağım. Anfi 4 kanallı 2600 watt. Ben bu anfiye kaç amperlik kaç wattlık PSU alırsam sıkıntısız çalışır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emredinc00 -- 30 Haziran 2016; 13:48:17 >

• sıkıntısız çalışmadan ötürü cihaza neler bağlanacak, sıkıntısız beslemek istiyorsan paraya kıyıp 12v 50A spms psu her türlü yeter rahat beslemek adına,

yok ben 2oval yada 1 mid takım bağlıcam dersen 12v 10a bile yeter

yok ben 1 mid takım birde bass bağlıcam dersen 12v 25A ve üstü yeterli gelir..

hiç sıkıntı olmadan beslemek istiyorsan 12v 40-50a al bitir işi...
  • probody08 kullanıcısına yanıt
    Kardeş ben 1 bass 4 tanede hoparlör bağlayacağım. 2 tane 25 amper çıkışlı psu alıp paralel bağlama yapsam cihaz sıkıntısız çalışır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • probody08 kullanıcısına yanıt
    12 volttan 18 amper çıkışlı 450 watt psudan 2 taneyi paralel bağlama yapsam sıkıntı olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: emredinc00

12 volttan 18 amper çıkışlı 450 watt psudan 2 taneyi paralel bağlama yapsam sıkıntı olur mu?

Psu dediğiniz sanırım pc güç kaynağı

1.psunun bütün sarılarını bağlayın birbirlerine ve siyahlarınıda bağlayın toplu olsun

2.psunun bütün sarı ve siyahlarınıda kendi aralarında bağlayın..

elimizde 4 adet kablo olucak 2 sarı 2 siyah

siyahları direk birbirine bağlayın ancak sarı kablolarıda diyotlarda bağlamanız lazım yüksek akım var birde mbr diyotlarda felan onuda soğutucuya bağlamalısınız

bence siz direk 12v 18a dediğiniz psuyu tek olarak bi bağlayın deneyin ses nasıl hiç 2li psu uğraşmayın....
  • Öncelikle ilginiz için teşekkürler. Psu dediğimiz bilgisayar güç kaynağı. 2 psu bağlamam daha sağlıklı olur diye düşünüyorum, hem daha iyi ses çıkar hemde psu lar az ısınır diye tahmin ediyorum. Diyot olarak ne önerirsiniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xetec 90.4 amfi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.