Bildirim
South Park’ın mobil oyunu South Park: Phone Destroyer çıktı
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
[Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 13:8:56 > -
PC oyunu kadar zevkli. Gerçekten harika iş çıkarmışlar.
-
Oyun ciddi şekilde zevkli ve stabil. Bu tür kart oyunlarında ilk 3 e rahat girecek. Tavsiye ederim.
-
Grup falan bir şey var mı oyunda? Varsa IOS ta oynayanlar ile birlikte takılalım, ben daha yeni indirdim. -
ıyy, dağ fare doğurdu
-
South park hayranıyım ama kart oyunlarını sevmiyorum. İlerlemeli bir şey olsa düşünürdüm.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
şimdi indirdim, güzel gidiyor -
Çok guzel dünden beri sıkılmadan oynuyorum. Sadece menu geçişleri biraz yavas.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BD911
Grup falan bir şey var mı oyunda? Varsa IOS ta oynayanlar ile birlikte takılalım, ben daha yeni indirdim.
Android sürümüne güncelleme gelmiş. Takım kurabiliyorsun. iOS'e de gelmiştir muhtemelen -
Baktım gelmemiş hocam. -
Oyun güzelde güncelleme lazım loadingler falan bekletiyor baya. Clash royal gibi olsa -
Ios versiyonunda da var hocam takım muhabbeti. Pvp fights evine tıklayıp sola kaydırdığınızda görünüyor. Fakat pvp rütbenizin 2 olması gerekiyor açılması için.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hahahah baya büyük bir dalgınlık yapmışım, gözümden kaçmış. Teşekkür ederim hocam. -
Oyun Baya İyi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X