Şimdi Ara

South Park: The Stick of Truth [ANA KONU] - 6 Mart (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
2
Favori
11.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen gün ki bölümün sonunda oyunun ufak bir tanıtımını yaptı Bende diyorum niye böyle 3 bölümlük bi game of thrones havası var. Meğerse oyunu ufaktan tanıtmak içinmiş. Instabuy gerçi hertürlü South park candır, 1-2 ayda 12 sezon izlemiştim
  • VGX'te ki oynanış videosu. Oyun gerçekten muazzam geliyor. Sanki dizinin içindeymişiz gibi oyun oynayacağız. İyice sabırsızlandım.

• Oyun için sınıflandırmada Avustralya'da ikinci kez ret almış. Sebepte çocuk istismarı ya da 18 yaş altı agresif tutum sergileme. Bu ikinci ret yiyen sürümü de kısılmış sürümüymüş.

http://www.ign.com/articles/2013/12/19/anal-probes-caused-south-park-the-stick-of-truths-pain-down-under

• Çıkış tarihi 4 mart değil mi? Videonun sonunda 7 mart yazıyordu.
  • Mr Hankey ile de karşılaşıyoruz oyunda. Umarım towelie'de vardır. "You wanna get high?"

• Oyun da Harika ya ps3 e alıcam bunu :)
  • TV Spot

https://www.youtube.com/watch?v=Wez77oid4Ak

Bu arada Chef hortluyor.

South Park: The Stick of Truth [ANA KONU] - 6 Mart

• Oyun çalışmak için Uplay e gerek duymayacak!

https://twitter.com/Obsidian/status/430825149076500480
  • 60 dolar çok be
  • Oyun gold oldu arkadaşlar.
  • İlk 10 Dk yayınlandı...

Eğlenceliye benziyor ama 60 Dolar hala çok para.. Birde Sadece Single Player oyuna çok çok fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bensatanistdegilim -- 14 Şubat 2014; 18:38:52 >
  • Alacağım keyfe bakarım ben. SP-MP farketmez. Steamtrades üzerinden 9-10 key karşılığı (bu da 23 dolar yapıyor) alabilirsiniz. Forumda da -b0ni- nickli arkadaş 60 TL'ye satıyor. Steam takasa şimdilik izin vermiyor format attım diye 3-5 güne bende almış olacağım.
  • 10 key olanlara dikkat edin row değillerdir.
  • designr kullanıcısına yanıt
    Çoğu row olduğunu belirtmiş, tabi alırken uzun vadede pozitif yorum almış kişilerden almakta fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Çoğu row olduğunu belirtmiş, tabi alırken uzun vadede pozitif yorum almış kişilerden almakta fayda var.

bana doğru gelmiyor row demeleri. database e baktığımızda row,ru, au ve de sürümleri var. bunlardan sadece ru sürümü ucuz, row ve de sürümleri aynı fiyatta au ise daha pahalı olması lazım. ru sürümlerde de sadece o bölgede çalışma kilidi var. denemeden birşey diyemeyiz ama ubisoftun ac4 gibi diğer oyunlarında da aynı kilitler var ve oynanamıyor diye biliyorum.

ha şu olabilir cod ghost un ru sürümü buga sokulup row gibi çalışacak şekilde alındı steamde yayınlandığı ilk günlerde, oyun satıcıları bu bugdan yararlanıp aldılar ve ucuza satmışlardır bir hafta içinde o bug düzeltilmişti. eğer bunda da öyle bir bug varsa bilemeyeceğim.

• designr kullanıcısına yanıt
    Şu trade engelim kalksin deneyip bilgilendiririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Playstore'da 100 TL'den Ön siparişe açılmış..

20 TL Doğum günüm için indirim kuponu göndermişlerdi.. 80 TL'ye aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bensatanistdegilim -- 15 Şubat 2014; 23:14:53 >
  • gameplay videosunu izler izlemez steamden ön siparişle aldım. hala oyunun bu kadar dizinin bir bölümü gibi görünüp, sonuna kadar klasik text-base rpg elementlerini sahip olduğuna inanamıyorum. senaryosunu baştan sona matt stone ve trey parker yazdığı için oyunun her bir saniyesinin değerli ve komik olacağından hiç şüphem yok.
    normalde martta infamous ve ground zeroes'u alıcaktım ps4 için ama o gameplay videosu infamousu ertelemem sebep oldu
    2014 yılının en iyi rpg'si olacağını düşünüyorum. eğer bi fallout4 süprizi gelmezse ki gelmeyecek

p.s. thief sınıfı su ana kadar hiç bir rpgde görmediğim bişi ama jew'ın nasıl olduğunu gördükten sonra cartmanı finansal yaşamını düzenlemek daha cezbedici geldi

• Trey Parker ve Matt Stone'un ağzından South Park: The Stick of Truth

Kyle: So you are the new kid everyone is talking about, what is your name?

Elf kid: He doesnt talk elf king. He thinks he is hot shit or something.

Bu arada senaryo: (ki sadece bir kısmı sanırım)

South Park: The Stick of Truth [ANA KONU] - 6 Mart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 16 Şubat 2014; 0:47:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Alacağım keyfe bakarım ben. SP-MP farketmez. Steamtrades üzerinden 9-10 key karşılığı (bu da 23 dolar yapıyor) alabilirsiniz. Forumda da -b0ni- nickli arkadaş 60 TL'ye satıyor. Steam takasa şimdilik izin vermiyor format attım diye 3-5 güne bende almış olacağım.

Alabildin mi? Fiyatlar 9-10 key civarı mı değişti mi? Bide bu row Ru sorunu oldu mu aldıysan. Ben cod: bo polonya versiyonunu almıştım aldığım sitedekilere steam guard ı kapatıp verdim onlar aktiflestirdi sonra tekrar açtım steam guard'ı bu şekilde yapsak silinmez heralde cod bende 1 senedir duruyor.

Edit: TF2 key heralde değil mi? Yoksa dota mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi game07 -- 16 Şubat 2014; 10:57:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.