Şimdi Ara

South Park: The Stick of Truth [ANA KONU] - 6 Mart (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
2
Favori
11.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İndirimlerden çıkarıyorum. Teşekkürler , konusu değil ama quantum break ve undertale oynadınız mı ? Oynadıysanız önerir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enigmatical

İndirimlerden çıkarıyorum. Teşekkürler , konusu değil ama quantum break ve undertale oynadınız mı ? Oynadıysanız önerir misiniz ?

Maalesef, oynamadım.
  • Hort

Senelerdir Steam kütüphanemde duruyordu öyle. Bu sıralar çok da kasacak bir şeyler oynamak istemediğim için oturdum oynadım. Ana senaryo bitti ama neyse ki yan görevlere devam etmeye izin veriyor oyun, onlarla devam edeceğim.

Bu oyunu hardcore bir RPG zorluğunda ya da çocuk oyunu kolaylığında yapsalar olmazdı. Bence her şey ayarında olmuş, kıvamını çok güzel tutturmuşlar. Takip edebildiğim kadarıyla yan görevleri belli bir zamanda yapma zorunluluğu yok. Ana hikayeyle dengeli götürmek daha iyi ama şart değil.

South Park izleyicisi değilseniz ya da İngilizceniz yeterli değilse uzak durun derim. Arada sırada TV’de denk gelince izleyen ortalama bir South Park izleyicisi ya da Amerikan kültürüne aşina olmayan biri bile çok şey kaçırıyor, bu ne biçim oyun lan der bırakırsınız. Ben 2 kere izledim South Park bölümlerini. Warcraft, Guitar Hero, internet kesintisi gibi bazı efsane bölümleri 5-10 kez izlediğim olmuştur. Çoğu göndermeyi yakaladım ve suratımda salak bir gülümsemeyle oynadım.

Oyunun kısa olduğu ve dövüş sisteminin kendini tekrarlaması gibi eleştiriler olmuş. Cem Yılmaz’ın dediği gibi bu paraya kimse hayatın anlamını vermez. Her takıldığınız bölümde internetten açıp çözüme bakmıyorsanız süresi gayet yeterli, 20 saate yakın oynamışım. Dövüş sistemi sorunsuz, tek tavsiye yanınızdaki partneri sık sık değiştirip onların güçlerini de kullanırsanız daha keyifli geçer. Yoksa Butters’ı alıp iyileştire iyileştire tüm savaşları kazanmayı herkes biliyor. Yeni oyunda sanırım bu sorunu çözmek için tüm partnerlere healing özelliği vermişler.

Yeni oyun demişken, bayağıdır piyasayı takip etmiyorum, elimde tonla oyun var onları bitiriyorum. Fractured But Whole devam oyunundan yeni haberim oldu, sağlam indirim olunca gold edition alır oynarım onu da. Alacak olanların tam sürüm almasında fayda var çünkü her DLC’de bir bölümlük malzeme olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.