Şimdi Ara

South Park: The Stick of Truth [ANA KONU] - 6 Mart (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
2
Favori
11.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Willy Willie

orijinal almak isterdim ama çok koyacak,korsan indirdim fena değil oyun.daha başlardayım yalnız randy ile takılmak istiyorum ben :(

İleride Randy ile bi maceramız oluyor... Sabret
  • south parkın her bölümünü izlemiş biri olarak oyuna gelen olumlu yorumlar sayesinde şuan indirmeye başladım. 20dkya oyunda olurum bakalım nasılmış
  • South Park' ı birazcık bile olsa sevenlerin kaçırmaması gereken bir yapım diyorum ben.
    Bir tane chinpokomon (nasıl yazılıyorsa :)) bulamadım sadece, onun dışında her şeyi yaptım oyunda. Bazı mekanlar boş kalmış fazlasıyla, büyük olasılıkla DLC için ayırmışlar çoğunu.
  • Abi niye bana bu cartman douchebag diyor başka bir şey demiyor mu yeni oyun açıcam ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prolaciek

Abi niye bana bu cartman douchebag diyor başka bir şey demiyor mu yeni oyun açıcam ha

herkese oyle dıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaçarın yok ondan :) Cartman sevgisini gösteriyor daha oyunun başından :)
    Kendi rızanla alırsan o ismi achivement var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katre.

Kutulu şekilde alanlar Steam'e ekleyebildi mi acaba?

Banada lazım bu sorunun cevabı arkadaşlar. Kutulu oyunlar steame ekleniyor mu ? Ona göre D& R dan felan alacağım.
  • quote:

Abi niye bana bu cartman douchebag diyor başka bir şey demiyor mu yeni oyun açıcam ha

Belli ki pek south park hayranı değilsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler South Park'ı şöyle en başından tekrar izleyeceğim bir site varmı?

çok uzun zaman oldu eski sezonları unuttum.
  • s tusuna basmaktan kolum agirdi hicbir sekilde yeterince hizli acamadigimdan gecemedim. oyun kumandasiyla turbo tusu olmadan gecmek imkagamsizgibi
  • yeni haberim oldu
  • Türkçe yama çıksın alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

quote:

Belli ki pek south park hayranı değilsin

Pek değilim ama izliyorum.Douchebag ne demek bu arada :D
    Ne olduğunu öğrendim dalla** mış :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clexa -- 19 Mart 2014; 22:30:16 >
  • Yan görevler de dahil (tahminimce hepsi) oyunu bitirdim. Tek kelimeyle harika idi, diziden bir kesit gibiydi :) Sonu özellikle hoşuma gitti Şimdiden DLC'den ziyade başka bir hikayeyle yeni bir oyun gelir mi diye düşünmeye başladım, beklemeye koyuldum hatta. Bu kadar başarıdan sonra olmazsa olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :blaCk: -- 29 Mart 2014; 1:48:08 >
  • ben de oyunu bugün bitirdim yeni. harikaydı cidden toplam kaç arkadaş yapabildiniz beyler, ben 110 tane yaptım. sanırım bir kaç tane de görevde varmış kaçırdım onları haberim yoktu hiç
  • summon kısmını anlamadım..1 kere mi summon çağırabiliyoruz,oyunun başlarındayım henüz..
  • enesemre kullanıcısına yanıt
    Günde(bölümde oluyor) 1 kere yapılabiliyor. Ertesi gün aynı elemana gidip bir hak daha alabiliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Günde(bölümde oluyor) 1 kere yapılabiliyor. Ertesi gün aynı elemana gidip bir hak daha alabiliyoruz.

hocam oyunda gün,ertesi gün gibi bi kavram olduğuna dikkat etmemiştim hiç..akşam oyunu açıp tekrar bakacağım..teşekkürler
  • polis istasyonunda kanıtlar bölümündeki elin olayı ne? ekşide bahsedilmiş de ben anlamadım
  • inventory ekranında bir Viking miğferi gibi simge var..ve üzerinde 19 falan rakam yazıyor..o nedir?
    bir de karakterim çoğu düşmana fiziksel atak yaptığında damge 1 veriyor..ama butters ile vurduğumda 600-700 damage veriyorum..neden böyle?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.