Şimdi Ara

South Park: The Stick of Truth [ANA KONU] - 6 Mart (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
2
Favori
11.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saat 1 gibi başladım şimdi bitti oyun, çok güzel yapmışlar gülmekten yarıldığım yerler oldu
  • türkçesi için herhangi bir çalışma başladı mı ?

oynamak istiyorum valla. south parkı özlemişim yalnız he
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

türkçesi için herhangi bir çalışma başladı mı ?

oynamak istiyorum valla. south parkı özlemişim yalnız he

Başladı

http://forum.donanimhaber.com/m_88784502/tm.htm
  • 6 saatte bitirdim oyunu. Oynarken en çok eğlendiğim oyunlar arasında oldu. Hikayesi hiç sıkmadı hiç tempoyu düşürmedi. Şimdi yan görevlerle vakit geçirelim DLC gelene kadar.
  • Oyun rpg olmasına rağmen bu kadar kısamı?
  • Kutulu şekilde alanlar Steam'e ekleyebildi mi acaba?
  • bende bitirdim oyunu gayet güzeldi son bölüm biraz sıkıcı oldu sadece. biraz fazla uzatmışlar :)
  • oyun bitti ama yan görevleri yapacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Oyun rpg olmasına rağmen bu kadar kısamı?

Yan görevleri yapmazsan evet kısa ama bütün yan görevler çok iyi ,hatta daha iyi olmuş diyebilirim bazıları. Çok komik olaylar dönüyor bazı yerlerde
  • Bu oyunun çok uzun olmaması gerekiyordu zaten, sıkmaya başlardı yoksa. Dövüşler görsel olarak eğlenceli ama genel olarak çok basit ve belli bir süre sonra bayıyor. Bunun farkında olarak herhalde çoğundan kaça bilmemiz için ufak tefek olaylar serpiştirmişler her yere, bu kısımlara kafa yormak dövüşlerden eğlenceli geldi bana.Tek iki tane dövüş zorladı, hardcore da olmasına rağmen
    Al gore ve Uzaylı pilotlar

Oyun tam bir South Park oyunu olmuş, çoğu konuya değinmişler ellerinden geldiğince, terbiyesizlik had safhada Diziden bölüm oynar gibiyiz. Bitirmem gereken iki görev kaldı sadece bir tane evsiz var bulamadığım bir de saklanbaçtakilerden birisi çok iyi saklanmış bulamadım hala :)

• quote:

Orijinalden alıntı: SHLD

quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Oyun rpg olmasına rağmen bu kadar kısamı?

Yan görevleri yapmazsan evet kısa ama bütün yan görevler çok iyi ,hatta daha iyi olmuş diyebilirim bazıları. Çok komik olaylar dönüyor bazı yerlerde

Anladım hocam iyi ya güzel
  • Arkadaşlar oyuna yeni başladım daha fakat aşağıda belirttiğim görevi bir türlü bulamadım.

Oyunu bitirmeyenler okumasın lütfen.

Token'ın evine girerken kapıdaki dayının biber gazından nasıl kurtulacağız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kola Şişesi

Arkadaşlar oyuna yeni başladım daha fakat aşağıda belirttiğim görevi bir türlü bulamadım.

jimbo's guns tan gaz maskesi alman gerekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

quote:

Orijinalden alıntı: Kola Şişesi

Arkadaşlar oyuna yeni başladım daha fakat aşağıda belirttiğim görevi bir türlü bulamadım.

jimbo's guns tan gaz maskesi alman gerekli

Sağolasın ya yarım saattir dolanıyorum bi türlü bulamadım nereden alıcam.

• ps3'e orjinal almaya değecek bir oyun mu ? Dizisinin sıkı takipçisiydim de 150 lira falan vermekten emin değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: youngmoney

ps3'e orjinal almaya değecek bir oyun mu ? Dizisinin sıkı takipçisiydim de 150 lira falan vermekten emin değilim
    Bende almayı düşünüyorum ps3 e fakat 150 lira vermek pek mantıklı değil. 1-2 aya yabancı sitelerde fiyatları oldukça düşer. Değer mi konusunda ise sıkı bir south park izleyicisi olarak kesinlikle değer ama bekle derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gringo_ -- 12 Mart 2014; 23:11:28 >
  • Şu an 14. sezonu izliyorum aynı zamanda da oyununu oynuyorum gerçekten mükemmel, senaryo on numara dizide geçen çoğu şeyi eklemeye çalışmışlar mutlaka oynayın
  • pembekedi kullanıcısına yanıt
    ben de izliyorum 4. sezondayım, bazı bölümler çok sıkıcı oluyor. hepsini izlemek istemiyorum. bana beğendiğin bölümlerin ismini pmyle atsana
  • yeni başladım ben de, Junk ın içindeki eşyalar herhangi bir işe yarıyor mu, direk satayım mı geleni?
  • orijinal almak isterdim ama çok koyacak,korsan indirdim fena değil oyun.daha başlardayım yalnız randy ile takılmak istiyorum ben :(
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.