Şimdi Ara

South Park: The Stick of Truth [ANA KONU] - 6 Mart (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
2
Favori
11.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ben evsizleri bulma harici tüm görevleri bitirdim evsizlerin 5 tanesini buldum diğer ikisi nerede çıkıyo

• arkadaşlar şu anüsteki bombayı nasıl imha edeceğiz
  • Yahu şuna DLC çıksın boş boş South Park'ta gezilmiyor
  • Arkadaşlar Randynin karate kıyafeti giyip osuruk dersi verdiği yeri nasıl geçicez ya?Baya uğraştım ama bir türlü yapamadım.
  • Oyunu bitirdim.Gayet zevkli bir oyundu.Uzun zamandır sıkılmadan oynadığım oyunlardan.
  • Oyun ps4ede gelicekmi acaba ya hiçbir duyuru varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devam oyunu gelir mi dersiniz ?
  • DLC bile gelmedi ne yazık ki, en ufak haber bile yok. Şimdiye kadar bir şey duyururlardı. Tutuldu ve beğenildi aslında oyun ama THQ batıp oyunun haklarını Ubisoft alınca olaylar biraz değişti gibi...
  • Oyun banada çok kısa geldi.

Cartman yine formundaydı tabi daha olay yaşanabilirdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son yıllarda Deadpool'dan sonra en çok güldüğüm oyundu kesinlikle.Diziyi izleme hissini geçtim dizinin içinde olma hissini de çok iyi veriyor oyun.South Park kısmıyla ilgili her şey kusursuz olmuş zaten,bunun dışında oyun kısmı da gayet iyi yedirilmiş.RPG sistemi eğlenceliydi.Biraz diziyi bilen herkesin oynamasını tavsiye ederim.Bir de her yeri gezin araştırın mutlaka,bazı yan görevler ana görevlerden daha komik ve eğlenceli (Özellikle Mr.Hankey ve Jesus'a çok güldüm hem görevlerinde hem de savaşlarda yardıma geldiklerinde)
  • aslında bu oyunu ilk gördüğümde pek ilgimi çekmemeişti, yani south park dünyasında bir oyun... bu arada çok uzun zamandan beri south park da izelimyordum. (16. sezonun ortalarında askere gitmiş geldikten sonra da devam etmemiştim. öyle duruyordu)

can sıkıntısından south parkı kaldığım yerden izlemeye başladım. 17. sezon 7,8,9 a bayıldım resmen. belki de izlediğim en iyi bölüm serisiydi. baktım ki oyun da (sanırım tabi bilemiyorum) bu bölümlerdeki konu üzerine oturtulmuş.

alıyorum bakalım oyunu inşallah güzeldir...
  • Arkadaşlar bildiğiniz üzere şu an Steam'de indirimde. Almayı düşünüyorum fakat kıyafet DLCleri için ne diyorsunuz? Alan var mı?

• Oynarken çok eğlendiğim oyunlardan biri. South Park 'ı çok izlemediysem de espriler çok güzeldi, olaylar tam South Park havasını hissettiriyordu. 2 çıkacak diye bir yerde okumuştum. Daha uzun bir oyun bekliyorum.
  • Beyler Allah aşkına şu
    Uzaylılar bizi kaçırdığı bölümde tıkandım deli olacam hani iki tane sonda geliyor ya beyaz ve siyah.İlkini geçiyorum ama ikincisinde ne kadar hızlı basarsam basayım olmuyor bir türlü deli olacam klavyeyle de gamepadle de denedim bir türlü basamıyorum o kadar hızlı bende mi sorun yoksa orası mı hatalı ?

Oyun mükemmel bu arada ama şu yeri geçeydim iyiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Brolaf

Beyler Allah aşkına şu
    Uzaylılar bizi kaçırdığı bölümde tıkandım deli olacam hani iki tane sonda geliyor ya beyaz ve siyah.İlkini geçiyorum ama ikincisinde ne kadar hızlı basarsam basayım olmuyor bir türlü deli olacam klavyeyle de gamepadle de denedim bir türlü basamıyorum o kadar hızlı bende mi sorun yoksa orası mı hatalı ?

Oyun mükemmel bu arada ama şu yeri geçeydim iyiydi

Ben yapmistim ama unuttum baya oldu oyniyali cozum videosu izle ddd

• Efsane oyunmuş şimdiye kadar merak etmedim ama iyi sardı beni.
  • Dizisinide severim. Oyununuda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni oyunu çıksa da oynasak. İlk oyun tek kelimeyle harikaydı.
  • South park izlememiş biri için Türkçe yamalı oynamayı tavsiye eder misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enigmatical

South park izlememiş biri için Türkçe yamalı oynamayı tavsiye eder misiniz ?

Pek etmem. Çünkü esprilerin çoğunu anlamazsın. Dizinin ilk 17 sezonunun her bir bölümüne göndermede bulunmuşlar. Yine karakterler hakkında bilgi sahibi olman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRTFR -- 18 Aralık 2016; 20:24:53 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.