Şimdi Ara

South Park: The Stick of Truth [ANA KONU] - 6 Mart (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
2
Favori
11.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkada?lar oyunu playstore'dan aldyk hala bekliyoruz. Herkes oynuyor . Korsan versiyonu bile dü?tü ortamlara. 6 mart tarihinde çykmayacak myydy oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: zlatan61

Aralgame de oyun 72 tl kutulu halde mi alsak, buradan oyunu sipariş veren oldu mu hiç?

http://www.aralgame.com/beta/index.php?route=product/product&product_id=2725

uplay için bu sürüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetexI

Arkada?lar oyunu playstore'dan aldyk hala bekliyoruz. Herkes oynuyor . Korsan versiyonu bile dü?tü ortamlara. 6 mart tarihinde çykmayacak myydy oyun

Avrupa için 6 mart, TR için 7 mart olması lazım. Korsan her zaman erken düşer zaten. Konsol sürümü geçen hafta düşmüş hatta.
  • Oyunda Avrupa için sanırım sansür var, playstore'dan aldığımızda durum ne olur ki???
  • quote:

Orijinalden alıntı: EudaimoniA

Oyunda Avrupa için sanırım sansür var, playstore'dan aldığımızda durum ne olur ki???

sansür sadece konsollar için var diye biliyorum. yanlışsam düzeltsinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pandemic35

quote:

Orijinalden alıntı: Heinz Guderian

umarım türkçe olur

İnşallah

Başka türlü oynanmaz zaten ama türkçe olacağını hiç sanmıyorum:)

Artık çoğu oyunun türkçe alt yazı ile(dublaja gerek yok istemiyoruz:) çıkması gerekiyor bence.
  • Konun sahibi @R.Rondo9 kardeşimiz belki bir el atar yama olayına bioshock infinite yamasında iyi örgütlenmeyle kısa sürede kaliteli iş çıkarmışlardı umarım bu oyunada el atarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: empath

Konun sahibi @R.Rondo9 kardeşimiz belki bir el atar yama olayına bioshock infinite yamasında iyi örgütlenmeyle kısa sürede kaliteli iş çıkarmışlardı umarım bu oyunada el atarlar

Eğer dosyalarını halledebilirsek, biz de çevirmeyi düşünüyoruz. Ekipte birkaç tane South Park hayranı arkadaş olduğu için bayağı bir hızlı şekilde biter diye düşünüyorum.
  • empath kullanıcısına yanıt
    O iş için yeterli vaktim yok maalesef. Bu yüzden Bioshock DLC'lerine bile el atamadık. Çevirecek arkadaşlar varsa, argosu sağlam arkadaşlarla da çalışmayı unutmasın.
  • Dosyaları açıp, düzenlemeyi başardım fakat Türkçe karakter desteği yok ve metinler biraz karışık olarak dizilmiş.
     South Park: The Stick of Truth [ANA KONU] - 6 Mart (Ufak bir imla hatası yapmışım )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.3GG -- 4 Mart 2014; 20:05:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentPower

Dosyaları açıp, düzenlemeyi başardım fakat Türkçe karakter desteği yok ve metinler biraz karışık olarak dizilmiş.
     South Park: The Stick of Truth [ANA KONU] - 6 Mart (Ufak bir imla hatası yapmışım )

inşallah sonunu getirirsiniz hocam bekliyoruz (bekliyelimmi? )

• quote:

Orijinalden alıntı: empath

quote:

Orijinalden alıntı: SilentPower

Dosyaları açıp, düzenlemeyi başardım fakat Türkçe karakter desteği yok ve metinler biraz karışık olarak dizilmiş.

inşallah sonunu getirirsiniz hocam bekliyoruz (bekliyelimmi? )

Çeviri projesini başlatıp, konusunu açtığımız zaman bekleyebilirsin.

• beyler oyun amerikada çıkmış. ancak heralde sadece ps3 ve xbox360 sahipleri indirebiliyor.

eğer steam'de regionu amerika yaparsak olur mu sizce deneyen var mı?

internette bir sürü gameplay var ve çoğu pc için.
  • Origin olsa yap derdim de, steam sıkıntı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Origin olsa yap derdim de, steam sıkıntı.

millet çatır çatır pc gameplay koyuyor yav :(

zaten ps3 ve xbox 360'ta indirilip oynanmaya başlanmışda pc'ye neden 2 gün verilir onu anlamam.

anasını satayim onlar altın mı veriyorda onlara daha önce çıkıyor.
  • bu arada imza süper olmuş

forza olmasa bende kullanacam ama..
  • Avrupa hep üvey evlat zaten. Neredeyse tüm oyunlarda böyle. Bekleyeceğiz artık.

Cartman olur da, süper olmaz mı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 5 Mart 2014; 0:33:58 >
  • Steam'i bekleyemedim oyuna başladım bir şekilde (!). Karakteri zenci yaptım. Ana-baba'da (haliyle) zenci oldu. Bu arada oyun 30 fps'ye sabitleniyor. Hani şu oyunda çok mühim değil de, merak eden olabilir diye yazayım.

South Park: The Stick of Truth [ANA KONU] - 6 Mart South Park: The Stick of Truth [ANA KONU] - 6 Mart
     South Park: The Stick of Truth [ANA KONU] - 6 Mart South Park: The Stick of Truth [ANA KONU] - 6 Mart

• abi çok iyi olmuş oyun. Gülmekten tuşa basamadığım oldu hele jimmy le savaşta kekelerken
  • Bende playstore'dan aldım, teşekkürler bilgi için.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.