Şimdi Ara

Şöyle 8-10 Marvel Kahramanını Bir Arada Görebilecek Miyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Marvel çizgiromanlarını bilen arkadaşlara soruyorum. Malum bu aralar Marvel süperkahraman filmleri revaçta.
    Acaba ilerde fazlaca süperkahramanın bir arada olduğu bir film izleyebilir miyiz? Yani orjinal çizgi romanlarda böyle bir durum var mı?

Yani hulk, spiderman, ironman, x-man vs hepsinin bir filmde olma ihtimali var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 6 Aralık 2008; 22:22:04 >

• Sağlam bir prodüksiyon lazım onun için.Tek bir kahraman olmaması daha fazla hareket daha fazla maliyet ve daha fazla düşman demek demek.Gişe garantisi var nasıl olsa.Yapılabilr.
  • Hocam sanırım öyle bir proje vardı 2010 da yada 2011 de çıkacak adını şimdi unuttum hatırlarsam yazarım
  • Benim en çok istediğim Dc ve Marvel kahramanlarının kapışması..süper olurdu..Gişelerin altını üstüne getirirlerdi.
  • Küçükken seyretmiştim Spiderman'ın bir bölümünde Marvel'in tüm iyileri ve tüm kötüleri karşı karşıya geliyorlardı. Fantastik Dörtlü X-Men Spiderman falan aynı taraftaydı.
  • The Avengers var Temmuz 2011 de çıkacak.

http://www.imdb.com/title/tt0848228/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 5 Temmuz 2008; 21:40:51 >
  • hulku izlediyseniz eger tony stark yani demir adam filmin sonunda genarelin yanina gelip yeni bir takim kuruyoruz haberin warmi diye soruyodu film ole bitmisti yani bariz sekilde bole bir proje olucagi belli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • birde spidermanin lider oldugu bir durum vardı marvel olayında fantastik 4 lünün felan bütün hepsinin düşmanı başka boyuta kaçıyordu o da olabilir bu avangers
  • yok bu ultimate avangars zaten hali hazirda uzun metraj cizgi film .

takimda dislanmis olsada hulk . demir adam , thor, kaptan amerika, tam olarak adlarini bilmiyorum ama istedigi kadar dev boyutlara ulasabilen bi adam we onun karisi olan istediginde kuck kanatli bi periye donusebilen bi kadin wardi .
  • x-men var
  • Spider-Manin kaptan amerika ve altı unutulmuş savaşçıyı anlatan bölümlerine uyarlanıp arada x-menden yardım isteseler iyi senaryo olurd. Ama tabi senaryo çok ohoo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Déaron

birde spidermanin lider oldugu bir durum vardı marvel olayında fantastik 4 lünün felan bütün hepsinin düşmanı başka boyuta kaçıyordu o da olabilir bu avangers

evet öyle birşey olabilir çizgifilmi öyledi
  • İnşallah olur.
  • süper olur ya space jam gibi hepsi bir arada
  • quote:

Orjinalden alıntı: Generalll
    Sağlam bir prodüksiyon lazım onun için.Tek bir kahraman olmaması daha fazla hareket daha fazla maliyet ve daha fazla düşman demek demek.Gişe garantisi var nasıl olsa.Yapılabilr.

+

Şayet böyle bir proje gerçekleşirse, gişede tavan yapacaktır. Film süresinde oynama yapılmalı, kahramanlar iyi seçilmeli, konu iyi belirlenmeli...
  • Ultimate Avengers animasyon film olarak var. Normal bir film gibi çekilirse "Evet".
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolfgangg

Benim en çok istediğim Dc ve Marvel kahramanlarının kapışması..süper olurdu..Gişelerin altını üstüne getirirlerdi.

Senin bu dediğinin olmasını dünyadaki bütün çizgi roman hastaları ister ama böyle bir kapışma olamaz sonuçta kim kazanacak.Her iki tarafta kaybeden kısım olmak istemez

Ama olsa varyaSürekli aksiyon ve özel efekt olacaksa filmin bütçesi şu ana kadar yapılmış en büyük bütçeli filmin en az 4 -5 katı olur bence

• yuh şu resimdeki kadar kahramanı varmı marvelin
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuadroPLeX

http://www.movieweb.com/movies/film/49/4449/summary.php

X-Men 4 değil, X-Men Origins: Wolwerine filmi çıkacak. X-Men karakterleri için ayrı ayrı filmler yapılacak, ilk kuşak Wolwerine'e ait.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.