Şimdi Ara

Şöyle 8-10 Marvel Kahramanını Bir Arada Görebilecek Miyiz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8-10 değil ama iki kahramanı bir arada görebiliriz.

The Incredible Hulk'ın sonunda Spark(Iron Man)'ın birden ortaya çıkması ve generale önümüzdeki filmi birlikte çekeceğiz sinyallari vermesi beni bu kanıya itti.

Umarım öyle olur. Merakla bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch

8-10 değil ama iki kahramanı bir arada görebiliriz.

The Incredible Hulk'ın sonunda Spark(Iron Man)'ın birden ortaya çıkması ve generale önümüzdeki filmi birlikte çekeceğiz sinyallari vermesi beni bu kanıya itti.

O ikisi kesin olacak zaten.
    Iron Man'in sonunda da Samuel L. Jackson çıkıp Stark'a "Avengers Inititive" hakkında bir şeyler söyledi. Asıl mesaj Iron Man'in sonunda veriliyor. Sondan kastım. jenerik'ten sonra

• quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch

8-10 değil ama iki kahramanı bir arada görebiliriz.

O ikisi kesin olacak zaten.
    Iron Man'in sonunda da Samuel L. Jackson çıkıp Stark'a "Avengers Inititive" hakkında bir şeyler söyledi. Asıl mesaj Iron Man'in sonunda veriliyor. Sondan kastım. jenerik'ten sonra

Hatırlamıyorum, bir bakayım. Yoksa jenerikten sonrasını izlemedim mi ben.

edit:
    İzledim tekrar, evet hatırladım. İşler karışacak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Replica_Gun_Snatch -- 3 Aralık 2008; 10:52:43 >

• Ona bakarsan İron manda Stark a yardım eden bi ajan vardı ya.Hangi kurumdansınız diye sorduğunda işte S.H.İ.E.L.D(KALKAN) diye bi kurum söluyodu. Bence diğer marvel filmlerinde olayın içine NİCK FURY de girecek.

KALKAN:Spiderman animated seriesde gökyüzünde uçan dev karargah.Hatırlarsınız heralde :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: chupacabra

Ona bakarsan İron manda Stark a yardım eden bi ajan vardı ya.Hangi kurumdansınız diye sorduğunda işte S.H.İ.E.L.D(KALKAN) diye bi kurum söluyodu. Bence diğer marvel filmlerinde olayın içine NİCK FURY de girecek.

KALKAN:Spiderman animated seriesde gökyüzünde uçan dev karargah.Hatırlarsınız heralde :)

Iron man filminin sonunda jenerikten sonra stark ile konuşan adam zaten nick fury rolünde samuel l jackson idi.
  • Spider-Man'in Jetix'te yayınlanan versiyonunda Fantastic Four-Lizard-Iron Man-SpiderMan-Black Cat yanılmıyorsam birleşip gerçek Peter Parker'ı yenmeye çalışıyorlardı.O versiyonu süperdi.Bir de Justice League var Superman-Batman-Flash'in falan birleşip bir lig oluşturduğuBence Justice League çıkarsa çıksın o muhteşem olur.
  • Marvel in son zamanlarda yaptığı çizgi romanlarda bir genelleme söz konusu. Herhangibir kahraman herhangibir çizgiromanda görülebiliyor. Civil War gibi son yıllarda birçok örnek vardı. Şu an görmesek bile bir 5 sene sonra kesin görürüz gibime geliyor.
  • quote:

quote:

Ona bakarsan İron manda Stark a yardım eden bi ajan vardı ya.Hangi kurumdansınız diye sorduğunda işte S.H.İ.E.L.D(KALKAN) diye bi kurum söluyodu. Bence diğer marvel filmlerinde olayın içine NİCK FURY de girecek.

Iron man filminin sonunda jenerikten sonra stark ile konuşan adam zaten nick fury rolünde samuel l jackson idi.

Arkadaşım Nick Furynin sol veya sağ gözü kör dolayısı ile bant var!!!!

• quote:

quote:

quote:

Tamam işte. Samuel Jackson'ın gözünde de bant var.

• quote:

quote:

quote:

Ne tesadüf. Samuel L Jackson'da da var
     Şöyle 8-10 Marvel Kahramanını Bir Arada Görebilecek Miyiz?

Iron Man'in jenerikten sonraki kısmını izlediniz mi?

• Jenerik sonrası kısım:

http://www.youtube.com/watch?v=WWZ1pkYU3f0

Nick Fury'nin siyah ve beyaz olması olayı nedir? Okuduğum çizgi romanlarda beyazdı, Ultimate Avengers'ta siyah, Iron Man'de siyah, Marvel UA'da siyah da beyaz da vardı bu adamın orijinal versiyonu nedir
  • Ya benim kafam İncredible Hulk un sonuna gitmiş.Ben bide ironman da jenerikten sonraki kısmı izlememişim
  • AHA

Thor (Marvel)
    http://forum.donanimhaber.com/m_27121141/mpage_1/key_avengers//tm.htm

The First Avenger: Captain America'nın Yönetmeni ve Konusu Belli Oldu
    http://forum.donanimhaber.com/m_27018617/mpage_1/key_//tm.htm
  • amma karışmış burası yaw

arayamalkoçoğlu, dünyayı kurtaran adamı da katın da kombo olsun
  • O değilde keşke The Killing Joke gelsede bi jokerin geçmişinden bahsetse..

Başroldede johny depp oynasa. Offf off Heath kadar iyi olur eminim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolfgangg

Benim en çok istediğim Dc ve Marvel kahramanlarının kapışması..süper olurdu..Gişelerin altını üstüne getirirlerdi.

Dediğin güzel olur ama bi o kadar da saçma olurdu.Çünkü Marvel karakterleri Spiderman,Ironman,Wolverine güçlü ama çok güçlü değil.DC'ye baktığımız zaman Superman,Green Lantern,Wonder woman,Flash hep mistik güçlere sahip.Bunları karşılaştırdığımızda DC'nin ezici bir üstünlüğü var.
  • konu dışı olacak ama zamanı bükebilen(hiro nakamura gibi) bir süperkahraman var mı marvel veya dc'de?
  • Aslında mortal kombat karakterleriyle marvel kahramanları kapışsa güzel olur ama marvel karakterleri avantajlı özellik olarak.
  • The Avengers(intikamcılar) çizgi filmini izledim güzeldi bir de bunun filmini yaparlarsa tadından yenmez lakin o uzayan adamla karısı pek sarmadı beni onlar yerine fantezi 4'lüsünü koysunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: mistercado

Jenerik sonrası kısım:

http://www.youtube.com/watch?v=WWZ1pkYU3f0

Nick Fury'nin siyah ve beyaz olması olayı nedir? Okuduğum çizgi romanlarda beyazdı, Ultimate Avengers'ta siyah, Iron Man'de siyah, Marvel UA'da siyah da beyaz da vardı bu adamın orijinal versiyonu nedir

nick fury beyaz oğlu beyaz dı ama filmde nedense oynatıcak adam yokmuş gibi zenci samuel i oynattılar...saçma...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.