Şimdi Ara

Şöyle bir şey yapsak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Birkaç kişiden haber bekliyorum eğer bu iş yapılabilir bir şey ise bir server açacağız.H5 PvP olacak muhtemelen.

Youtube üzerinden birkaç video izliyordum olympiad ile alakalı sonra 3-4 phoenix knightın maçlarını izledim

Mesela biri bu

Crimson, herkesin eşit olduğu bir serverdi, yani TheDealerin silahı ve zırhı diğerlerinden üstün değil.
    11. 12. dakikalara bakın mesela bir trickster ile maçı var.Trickster kuşu öldürene kadar %80 HP kalıyor.Sonra tank hiç shackle girişiminde bile bulunmuyor al oku kovala.(Gerçi H5te iş değişiyor da) Tankların olympiadlarda fazla üstün olduğunu düşünüyorum.L2Halloween serverinde Phoenix Knight oynadım.Bir sürü PK vardı ama en iyi 2 Phoenix Knight yarıştık, ikimiz de her maçı kazanıyorduk.İkimizi de yenen sadece 1 healer ve 1 summoner vardı.Her maçı kazandığımız için daha çok online olan heroluğu alacaktı.Böyle saçma yarış mı olur? 214 win 3 defeat ile periyod mu bitirilir? Hiç kimse savunmasın,aksini iddia etmesin şimdi tank oynamak marifet değil.En acemisi bile diğer olympiada girenlerin %60'ını rahat yeniyor.Phoenix knight ise %80'ini yeniyor.

Freyada Tankı yenebilecek classlar (PvP server) : Healer,Summoner,Soulhound,Titan,Duelist,Overlord,Hierophant

H5te Tankı yenebilecek classlar (PvP server): Healer,Summoner,Soulhound,Titan,Duelist,Overlord,Hierophant,Doombringer(Fazla hasar verip 5 dakika kaçarak kazanır [eğer arena farklıysa]),Trickster (diğer archerlar tank fazla acemi değilse yenemezler),Tyrant (yeni arenaların avantajını kullanarak) (Tankı tecrübeli farzettiğim için mageleri eklemiyorum yenebilecek class olarak)

Freyada 12 class, H5'te 15 class tankı yenebilir bir PvP serverda.(Tankı tecrübeli farzettiğim için mage eklemedim yenebilecek class olarak) [Tabi bu classların tankları yenebilmeleri için baya tecrübeli olmaları lazım 1-2 tanesi hariç)

Peki oyunda kaç class var?
    35

Bu yüzden şöyle bir şey düşündük. Kafanızda daha rahat canlanması için
     Şöyle bir şey yapsak

Olympiad sistemini değiştirirken individual(general) seçeneğini de kaldırmıyoruz.İsteyen girsin tankların dolu olduğuna.

Battle 1vs1 without Tanks : Anladığınız gibi tankların kayıt olamayacağı bölüm
    Battle 1vs1 general : Bu hepimizin şu ana kadar girmiş olduğu karışık olanı
    Battle 1vs1 Herma mode : Bunun adı tabi Herma mode olmayacak
    Herma mode şu : Mesela aşırı üstünlük sağlayan classlar asla karşılaşmayacak.
    Örneğin doombringer&trickster vs mage hiç bir zaman olmayacak
    Örnekler çoğaltılabilir tabi, siz ne demek istediğimi anladınız umarım

Sayılara falan fazla takılmayın yorum yaparken.Benim konuyu açmamın sebebi eğer böyle bir olympiad sistemi olan server açarsak server tutar mı tutmaz mı? Kendi görüşünüzü söyleyin siz olsanız katılır mısınız? Skype,MSNden arkadaşlarınıza falan sorun böyle böyle server var açılırsa gider miyiz falan diye Arkadaşlarınızın görüşlerini de buraya yazın 3 kişi topladım falan diye..

guncebektas,saitx,kadirbasol ve diğer l2jciler de bunu yapıp yapamayacağımız konusunda fikirlerini belirtirlerse sevinirim

Server H5PvP olacak diye interlude ve öncesini sevenler kaçmayın hemen, ne düşündüğünüzü söyleyin

• Ezilenler için mantıklı, prolar için saçmalık. Düşüncene ve emeğine saygım sonsuz ama gerçekten sağlıklı bir şey olsaydı, oyunun yapımcıları tarafından denenirdi diye tahmin ediyorum.
  • Java kuralları bunlar sadece bi tankı her karakter kesebilir. l2jde yapılamıcak bişey değil sen gidip herkez oe olduğu skiller itemler filan dersen tabiki tank üstündür ancak o oynadığın l2 değil tabiki başka bişey çünkü maçlarda o kdar çok faktör varki skill enchantları armor enchantları doğru elementin seçimi karsısındakinin resistleri aktif pasif augment talisman ırkın karakteristik özellikleri 1 critic yada 1 evasion bi fark yaratıyor yani farklı tecrübeniz yaratmıyor sadece ve private server sahipleri zaten olyi öldürmekte profesörler +20 enchant armor yapıyor summonerin summonuna hiç bişey eklemiyor noldu summoner ezildi +20 armor takan tankın defansı tavan yaptı vs vs birsürü örnek var koy bakayım sen o tankı +6 jewellerle necronun karşısına kim kesiyor yada koy dagger +0 armor ile kim üstün yada off serverde biraz d.elf tank izleyin bakın adamı posion ile keser posion bilindigi gibi sadece hp çeker cp ye dokunmaz ama l2jde cpye vurur gerçi tutmaz ama ha tutarsa deneyin bnm kısaca anlatmak istediğim playerlara tek düze seçenek vermek yerine onlara daha eşit bi server vermelisiniz gerisi onların becerisine tecrübesine kalır
    olympiad gerçekten sorun ise l2nin şuanki goddaki sistemi kullanmalısınız 3 hafta normal son hafta sadece class based gibi ayrıca oyunun sadece olympiadlara dayarsanız zaten tutmaz mass pvp lazım

• Javaci değilim ama yapılması mümkündür. Bana herzaman olympiad insanlarin gerildiği yerdir gibi geliyor, biraz sansli olmak lazim, her classin antisi var. Yaptiginiz sistem karsima tank gelmesin diyebilmek kesebilecegim birini ver demek gibi oluyor buda genelde guclu olan tanklarin mac yapamamasi anlamina gelebilir. Çoğu hero feedlenerek hero oluyor, kimisi bundan sikayetci kimisi en cok nobless cikaran hero olsun , hakkidir diyor.

Sunu soyliyebilirim , aaaa burda olympiad cok iyi olmus diye tercih yapacak player grubu yoktur, bircok oyuncu icin sadece bir ayrintidir. Düsüncenize saglık, kolay gelsin.
  • Hermaphrodith olympiad içinki fikirlerine düşüncene saygı duyuyorum ama böylesi bir düşünce tarzını oyuna teknik olarak yansıtsan da eşitlik ilkesine aykırı, sakat bir uygulama olarak ortaya çıkacağından hiç şüphe yok. Tamamen boşa zaman kaybı olur, en güzel sistem ephyon un da dediği gibi god daki kullanılan sistem bencede.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.