Şimdi Ara

Söylediğim tarzda bi oyun var mı bildiğiniz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar izleyen bilir The Walking Dead'in 2.3. bölümünde bi hapishaneye kaçıyorlardı sonra tarla falan yapıp tellere gelen zombileri öldürüyorlardı benim istediğim oyun da ona benzer.Aynı Cs gibi ama kendimize bi bölge kuruyoruz onu geliştiriyoruz ve gelen düşmanları öldürüyoruz mesela bi üs kurup tellerle vs. çevreleyip gelen diğer düşmanları da öldürebileceğim bir oyun istiyorum,ama bu oyun age of empires tarzı asla olmayacak aynı Counter Strike oynuyormuş gibi vurucam gelen düşmanları ve kendi kurduğum üssümü koruyucam,bu anlattıklarıma benzer bildiğiniz oyunlar varsa ismini yazarsanız seviniri.

• Bahsettiğiniz Tower Defence türü oluyor sanırım.
  • hayır dostum dediğim cs oynar gibi gelen adamları indiricem strateji+fps karışımı bir şey tower defense de değil nasıl counter oynarken bi şekil ekrandan bakıyorsun anlatamadım da aynı csde adam vurur gibi ben de öyle vurucam gelenleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: bacaksiztilki1234

hayır dostum dediğim cs oynar gibi gelen adamları indiricem strateji+fps karışımı bir şey tower defense de değil nasıl counter oynarken bi şekil ekrandan bakıyorsun anlatamadım da aynı csde adam vurur gibi ben de öyle vurucam gelenleri

Call of Duty'de ilerlemediğin sürece sürekli düşman geliyor ya onun gibi bişey arıyosun. Doğru mu anlamışım?
  • dostum hiç call of duty oynamadım ya üzgünüm
  • walking dead in oyunu var nasıldır bilmem ama bir bak derim.

Dediğin tür tower defence diye geçiyor ama sen bunun fps olanını istiyorsun araştırmak lazım

http://store.steampowered.com/app/210770/?l=turkish

böyle bir oyun buldum ama ne kadar uygundur bilmiyorum.
  • o şekil bir şey istiyorum ama onun da grafiklerini beğenmedim ya çok çocuksu geldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Var mı böyle bir dizi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • The Forest
  • Doğru söylemişsiniz The Forest ama arkadaşa ağır gelebilir
  • videolarına baktım da silahla böyle gelen onlarca düşmanı birkaç mermiyle bir kişi çat çat indirebileceğim bi oyun istiyorum sanırım burda o yok
  • Oynamadım oyunu ama belki sana uyar. Left 4 Dead 2'yi deneyebilirsin.Ha ama oynarım dersen Half Life 2 modlarından No More Room in Hell sana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fautzin -- 15 Ağustos 2014; 3:02:48 >
  • Arkadaşların dediği gibi, aradığın oyun türü FPS Tower Defense. Sanctum 2'ye bir bakabilirsin. Eğer yalnızca CS gibi, FPS bakış açısıyla oynanan bir şey arıyorsan Sanctum'dan başka bir şey gelmiyor aklıma. TPS'de olur diyorsa var 3-5 oyun. Orcs Must Die ve Dungeon Defenders gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.